Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál töki. Nekem a régebbi típusú van .Elmondom én hogyan csináltam. akksi lecsatol, minden kábel kihúzva ( a műszerfalból ) gombelem bennt. addig nyomogattam a mode gombot amig megjelent a WS feliratvagymilyafaszom, ezután a a 2205-öt átállítottam 1882-re. vezetékek összedug azt cső.
Ilyen nincs nem birom beállítani. Van 3 csatlakozó egyiken nincs semmi . A fehér szűrkét széthúzom akkor csak a mágnesra nem érzékel. Ha a másikat akkor be se kapcsol meg semmi. Csináltam képet a vezetékekről meg az óráról.
Helló
Sparks itt elmagyarázza neked. Nem tudom milyen a kijelző a gépeden Sparks szerint csak a feketét húzd szét, nekem akkor jelent csak meg a "ws" a mindent széthúztam.
Köszönöm! azt megtaláltam , hogy hogy kell megmérni a kereket csak a beállítást nem.
Megköszönném, ha elmagyaráznád, hogy kell
Olvass vissza 2-3 oldalt, pont ez volt a téma.
Szia!
Igen.
Üdv!
Most vettem egy berget 2006-os Fe és a kilóméter órát átlehet állítani supermoto kerékhez? Most 2205 ír ki.
Sziasztok, azt szeretnem megkerdezni, hogy Husaberg Fe 350-be milyen tipusu olaj jar, milyen gyakran kell cserelni benne es hany liter jar bele?
Husabergre és KTM re való 52 fogas edzett c-60 anyagból lánckerekek eladók
az egyik 99% a másik 90%, superproxal megegyező élet tartam
együtt 8 ezer ft(külön..5 és 4)
Sziasztok!
Úgy néz ki megválok Husaberg FE 550 E típusú supermotomtol. A motoron minden gyári, a blokkot még nem húzta szét senki, 2004 évjárat. Hátul utcai slick, elöl sima utca gumi van. Olajat állandóan cseréltem, nemrég a vízpumpánál kicseréltük a tömítést, meg kapott egy új szűrőt olajjal. Amúgy kb ennyi, rúgásra indul, nem is ecsetelném a jó tulajdonságait! ;-) Van még rajta kb fél év műszaki, minden papírja rendben. Kétszer voltam pályán vele, többit városban. Sajnoa heti 1, max 2 alkalommal tudtam csak használni... :-( Eladás oka nyilván a kihasználatlanság, nagyon sajnálom, hogy áll... Még nincs meghirdetve, de ha van rá igény, itt le tudjuk focizni egymás között!;-) Várom AZ AJÁNLATOKAT!
Létezik olyan is hogy a 2 között fogod ki félig felújított Berg pld mint az enyém!
Ő már túl van 50üzemórán lassan azóta és köszöni jól van csörög zörög zakatol gyertyát megevett hármat de küllőre indul hidegen melegen és 110 nél kerékre jön ha úgy kívánom.
Amire számítottam és nem csalódtam az az hogy minden motorozás előtt csekkolni kell az olaj szintet (kötelező) És még tankolni is kell néha bele.
Szemét üzemóra már csak ilyen ha újra ott lennék a vásárlása előtt biztos elgondolkoznék kell-e az a Berg nekem és akkor tuti arra jutnék hogy naná csak a BERG!
Meglátjuk milyen lesz most 16-án kukucska, aztán ha nem rohadunk le odáig meg vissza se akkor én benne vagyok egy szeptemberi taliban!
Köszönöm a választ! Így már világos a dolog.
Köszönöm a választ. 2006-os motorról van szó.
nem 30as ..csak a jobb oldali villaszárban 30as az a lépcsőstengely méret.. a tengely csapágyak alatt.. 26os...
berg.. az ezer..800as évekből vagy berg..1900ból..vagy 2000 től vagyí 2003 tól...20015ig...
mert ha 2000-20015ig esőbe esik bele akkor ktm kerekű2000től elöl hátul 20as(talán a 6904 csapágy kellet bele előre.. 2003 tól meg a 6906os...).... és 2003 tól az eleje az ..30as.. a hátulja az 20as...
ezek a tengely méretek!
Üdv
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a bergnek mekkora az első és a hátsó tengely átmérője? Drz krossz szettet tennék bele.
70/3630423
Szevasztok!megtudná valaki írni Bencsik Pál tel számát régin nem érem el 2hete/06307538224/
ha valakit estetleg érdekelne...
52 felület kezelt( edzet)husaberg talán 2000 től... ktm sx-exc-xc-xcw re (talán 1996 tól vagy még hamarabbi tipusokra is) való lánckerék...3 darab van belőle..kettő szinte új a harmadik az meg még használható...
a mostani bergemre ezeket nem fogom elhasználni, mert az 50 lánckerék ennek a gépnek jobb...jobb menni vele.. igy eladó vagy elcserélhetőek ezek...esetleg csak is 50 acél lánckerékre kerekekre...

edzés miatt a 18ezer ft superprox lánckerékkel egyenértékű élettartam!
kb 3 jt lánckereket kiszolgál élettartamban..azaz egy zsir új did láncot!
Sziasztok! Keresek Husaberg gyújtás felső részt! Eredetileg a típus mindegy az egyik haveromnak lenne rá szüksége! 1997-2001 közötti kellene!
Az egyik kipufogószelepet nyitja, így szüntetve meg a nyomást a hengerben.

Van beépítve egy automatikus dekompresszor is, ami a megfelelő pozícióban nyit, ezért bírja az önindító is betekerni a gépet.
A rendes szelepek közül egyet, nem tudok arról h lenne külön szelep erre a célra. Fogalmam sincs az önindítóra milyen hatása van, nekem mindig indul elsőre.
Valamelyik rendes szelepet? Vagy van ennek valami direkt szelepe? Az önindító akkor nem forgatja jobban a motort, ha be van húzva?