Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EZ minden ÍGY igaz...beleférni BELEférne...de...BERGIKÉT ismerve ez az IDŐ is elröppen hamar...MINT a HUSABERGA olaj NÉLKÜL...
tapogatni?
ha lenne husabergem akkor a seggből-szájba lenne az elvárt minimum, nem a tapogatás
Nana kollega ur vigyazzunk hiszen hun van meg karacsony?! Van meg a nyarbol egy het meg aztan venasszonyok nyara ami kitolja szeptember vegeig igy meg lazan belefer.
LÁTOD....erről beszéltem FURDANCS...majd a KARÁCSONYFA alatt...
Aha ertem.de mikor?kobo 2het? Mert mindjart itt a ganej(ly)hordas, es nem artana ha meg tapadna is a gumi.
NEM kell őrjöngeni egyből TALPIGDZSEM...nyugi...ÉN nem sijjettetem a DOLGOKAT...csak mégis NA...hogy NE télen kejjen...ugye ÉRTED?

SEMMI KÁRörvendés NEM volt benne...csak ÉSZREVÉTEL...és ha MEGengeded akkor majd ÉN szabájjzom hogy MIKOR szeretnék MOTORZANI és mennyit NETEZNI...ÉN sem mondom meg SENKINEK mit és HOGYAN...BERGIKÉNEK is csak JÓTANÁCS volt...nem PARANCS...kapis?
Olvasom a topikokat és így téged is, még-mindig-labanc-nulla-adatlapos-kátéjem-nickname..,
Mi ez a húgy langyos írás, te?! Tudsz ennél jobbat, fricskásabbat, negatívabbat, kárörvendőbbet is!
Csak ennyi telt?!
Csalódottak vagyunk.., erőltesd meg már magadat, vagy tűnj el motorozni és netezz kevesebbet!

BERGIKE...ennek a TALÁLKOZÓSDINAK má nekifutottál TAVAJJ is..meg tán ELŐTTE is...és lassan megint ITT a KARÁCSONY...szóval arra gondoltam hogy inkább má FENYŐFÁT kellesz díszíteni...nem motorozni...mire megint ODA kerül(ne) a SOR...

NEM kapkodod el...de jó lenne ha IGYEKEZNÉ mert mire tényleg ÖSSZEGYÖN addigra a sok FOStalicska is szétpereg...osztán NEM lesz aki mennyen...

ÉN azé szorítok hogy ÖSSZEGYÖJJÖN...ha más nem hát egy jó kis hógojjózás...a PÁJJA szélin...
hüjje kripli ...
Zavarba ...
Lassan akkor alakul a dolog, ennek örülök!

Nálam a helyzet változatlan, meló, meló, meló ...
Zavarba hozol!
Könnyen zavarba jövök!

Jól nem vagyok, már nincs mankó. Ez is nagy eredmény...
Nálad?
Van akinek kötelező!

Jól vagy?
osztá vidéki suttyóknak lehet é gyönni, ha nem is húzaberges?
Semmi extra. Szombat estére lehetne egy beszélgetős, iszogatós "bulit" szervezni, vasárnap pedig a motorozásé lenne a főszerep.
Aztan mi folyik egy ilyen talalkozon? Mert egy masik(hangszeres) forumon a sracok beulnek egy kocsmaba es taperoljak egymas gitarjat.lehet mast is.
Meg amugy mikor lenne? Mert addig be kell szereznem egy orangutanfutot meg egy vonohorgot.
Nekem tetszene az ötlet, de mivel a meló miatt rohadt bizonytalan az időbeosztásom (és sajnos a meló az első) így én nem is eröltettem ezt a talit
Pedig nem lenne rossz dolog.
Meglehet! De azért vagyunk páran akik tartjuk a kapcsolatot privátban.
még 10 év és elfogytok teljesen
Látom nem sokan vagyunk igazi Berg fanok, úgyhogy nem fektetek energiát a Berg tali szervezésébe.

Akit esetleg mégis érdekelne, írjon privátban, e-mail címem az adatlapomon.
Szerintem kicsit bújd át a netet találsz gépkönyvet hozzá, meg barátkozz a motoroddal...
Most akkor ebbe az órába valahol van egy elem és nekem az levan merülve? Vagy kössek rá egy elemet? Bocsi a sok kérdésért.
új alkatrészeket pl: http://ktmkecskemet.hu/
vagy http://www.husaberg.hu/index.p...
ja és ez ugyanaz a cég
Hy!

Husaberghez hol kapok alkatrészt ? Gondolkodok vételen, és fontos a szervizeltetés
Olvasd figyelmesen amit írtam. gombelem. megy elemről is. vegyél bele elemet és úgy próbáld. cr2430. ez nem egy crossmotor. ez az elem van az egyémbe.
De én ha mindent lehúzok be se kapcsol. Nem csinál semmit. Nem értem én ezt