Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bravó Pimpó, kurva jó ez a kód téma!
Ja azt nem mondtam, hogy az a "kód" a kerék kerülete mm-ben, ha eddig nem esett volna le.
Fogsz egy mérőszalagot és leméred, az a legpontosabb.
Megjelölöd a kereket egy ponton, pl rátekersz szigszalagot. A kezdőpontnál megjelölöd az aszfaltot, tolsz egy kerékfordulásnyit, megint megjelölöd, a két pont közti távolságot megméred és ott az adat mm-ben.
Ha lustább vagy, akkor megméred a kerék magasságát, megszorzod 3.14-el és akkor is megkapod az eredményt, de ez kicsit talán pontatlanabb.
Helló
A 650-es Husán mi a supermoto kerékméret kódja? Olvastam 1880-at 1870-et 1825-öt is.
Köszi
Az előző tulajnak ktmen volt ő festette le, de alatta ott a berg kék.
Csocsi. Ezt te festetted be narancssárgára vagy ez gyóri?
Hali, eladó fékszett, beringer+brembo, igény esetén tárcsával. érd.: zoooy88@gmail.com
DE attól HOGY engem le MELEGEZEL, még RAJTAD meg a ROMODON NEM segít...úgyhogy a MEGOLDÁSON próbájj ELGONDOLKOZNI...még ha FÁJDALMAS is...de PRÓBÁLLD meg...:)
Tudom de attól még meleg vagy!
Hali! valakit nem érdekel egy FC470/6 2002-es?

http://www.kepesmotor.hu/husab...
ócsó pénzér adom, csak a helyet foglalja, meg nincs törődve vele évek óta. Hátha valaki gondoskodna róla a továbbiakban. Nem mellesleg a pénz se jönne rosszul érte
FOStalicskát vettél SIPAK...ez a MAGYARázat...

Vagy még annyi hogy megrágja a GYÍK...jól sejted...te gyík...:)
Hali van valakinek ötlete hogy az indító relé a felső biztosítékát miért bassza ki állandóan? Tekercs zárlat? Vagy mi gyík?
Elvileg igen, de akkor lesz biztos ha hozza a postás. lenne neked?

kissedem@gmail.com
na.. ha gyári van..az már jó..mert az 72..74..
ez 69..
azt mondták már az is nyom a latba!
én 110kiló és 186 cm magas bvagyok..nekem nem jó annyira ez a kipuhitott magasság..
haver oda volt érte mikor ráült.. mondta is ..hú de kafi alacsony .. én meg hú a faszért ilyen alacsony

akitől vettem az sem egy hosszú lábú srác volt.. első telók is be voltak tolva a kormánykiflibe amig csak lehetett
Találtál már tárcsát?
Nekem citromsárga van. De nem tudom megnézni hogy mi a száma az enyémnek csak 2 hét múlva! Szeretnék még rajta ültetni mert kurva magas!
sziasztok..
cserébe keresek keményebb rugót a fe 570 bergembe...
pds rugóstaghoz való.. akár gyáris jó lenne.. most ez 69N 250..a gyária az 72N 250....de 74..76..78..80 as is jó lenne.
szóval ha valakinek 2009től- gyárija van.. és kicsit ültetni szeretné illetve puhitani.. a súlya miatt..annak ez pont jó...
Narancs szinű
thnx
Köszönöm!
Sziasztok!

Még mindig keresek 310es első úszó tárcsát 6 dugattyús beringerhez. Új goldfrenről nem olvasok jókat, van valakinek tapasztalata ezekkel a tárcsákkal? Drágábbat újan nem szeretnék venni.

Esetleg próbált már valaki gyorsasági tárcsát, ami kiadja a 310x143x127,2-es méret 6os lyukosztását?

Előre is köszi!
valakinél nem porosodik a garázsba egy sárga sm sárvédő? nem baj ha fakult karcos csak az idei szezont húzza ki...
70 5062192
Sziasztok!

Régebben volt egy eladó Husabergbe való Alpina kerékszett, tudja esetleg az eladó telefonszámát?
Keresek Husaberg indítható blokkot. jobb oldali láncos érdekel
Ez a cucc nem érdekel senkit?
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Én meg komplett sm szettre...