Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 év az alkatrész után pótlás! Elvileg
Hülyeség.
A jarmű gyártók kötelezve vannak x évig alkatrészellátást biztosítani.
Jelenleg 2014től a husaberg név megszűnt. A husqvarnába "olvasztották", így husqvarnáéknál lehet alkatrészt rendelni hozzá.
Régebbi évjáratokhoz is.
A térképen a husqvarna logóra kattintva kidobja a címet és telefonszámukat.
Lenne még egy kérdésem kb. mindenkihez! Kinéztem egy tényleg full felújított 2004-es FE 450 force kiadást, az eladó korrekt és jól ismerem, ennek ellenére elmondta, hogy rizikós már ilyen típust/évjáratot venni, mert ha beint gyár és leáll a husaberg gyártásával akkor problémát okoz majd az alkatrész ellátás! Nem a dugó stb. után gyártottra gondolt, hanem a hajtókar, főtnegelyre stb.! Kiváncsi voltam, így google-ba beírtam a típust, azonban nem találtam meg hozzá a megfelelő alkatrészeket! Ennyire problémás lenne a dolog? Ő azt tanácsolta, hogy keressek egy EXC 525-t, de annyira átjött korábban is a Husaberg Feeling h már csak azzal álmodok! Ha valakinek van ötlete a kérdésemhez ossza meg nyugodtan. Az egyik barátom nemrégiben vásárolt egy 1999-es Fe501-t, de arról is azt mondták, hogy lehetetlen hozzá alkatrészeket találni, mert már a gyár nem készít!
Rendben, küldd el a címed és postázom a csokit! :-) kondis@freemail.hu
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a Force limited és a sima Fe550 közt mi a különbség? és az fe 550 kb hány lóerő?
Előre is köszönöm!
Egy darab 300g-os Milka csoki, véletlen kiválasztott ízű.
Nincs már meg.
Helló! Megvan még a tárcsa? Mennyit kérnél érte?
az olajszűrő érdekel! Mennyi lenne?
Múltkor (úgy fél éve ) ígértem valakinek lánckereket, na most meg is találtam pedig akkor kerestem most meg nem. Szóval van egy 38 fogú ktm lánckerekem nem új de használt, egy hifló HF155 olajszürcsim nem használt de új, meg egy ÁPé rácsing fékbetétpárom előre használt de nem új. Óccójé lehet vinni egybe vagy szeletbe kicsit több maradhat, akár cserebere bármire.
Egy kis csemege, dupla vezérmű tengelyes Husaberg. Microsquirt programozott üzemanyag befecskendezéssel!

http://youtu.be/fNad3wV8gIM
Mondja ezt nekem egy súlyosan fogyatékos.
Speak, ott a számom az eladó holmiknál
Èrdekesebb
Az OKOS hüjjéskedhet...de a HÜJJE nem okoskodhat...JÓLmondom SIPAK?

Akkor TE mégis MIÉRT?
Hali segitsen valaki milyen csapágy kell az első kerékbe 1998 fe 600
elöre is köszi
Csak adjál egy számot mert anélkül nehéz lesz!
Ez melyik tipuson van?
Gázadásra melegen torpan? Légszűrő gyári van rajta? Akkor próbálj meg a suber tűn feljebb állítani ha nem lehet akkor nagyobb főfúvóka!
mennyivel jobb hogy ilyen "bénán" áll a henger?
Üdv Mindenkinek!
Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni Tőletek! Motor vásárlása előtt állok, és a két kiszemeltem egy FC 470 (2002) és egy FE 400 (2003). Mindkét motor rendszámos, tehát közúton is szeretném használni, későbbiekben akár supermotorként,de szeretném ha enduróként is megállná a helyét a leendőbeli motorom. Arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel a két géppel kapcsolatban, szervízigény, alkatrészellátás, típúshibák stb... Ha nem túl nagy kérés, akkor segítsetek nekem
dellorto PHF 34. Keverék csavar 2 ford. ki. Stabilnak tünik az alapjárat, rá öt percre már nem. Hirtelen gázadásra torpan. Hiába tekerem. Ki van pucolva a karbi....
Speak, hívj fel légyszíves, visszahívlak.
Karburátor típus?
valaki lenne olyan kedves, és elmondaná az alapjárat beállitás menetét. keverék + levegő csavar melyiket merre?