Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekesség:

FE 570 tuRRbooo
Miért akarsz új sapit, ha a túlfolyón nyomja a vizet? Lehet tudatlan vagyok, de nem látom az összefüggést, pedig nem tűnik bonyolultnak..
Jó, hogy írtad ezt az ökörséget mert legalább látom, hogy félre értettem a dolgokat! THX
JÓLVAN FRISZKÓ...akkor FŐZD meg az ERDŐ közepén...az ÚJJ sapkában.

És NE próbálkozz...TEDD vagy NE tedd..de NE próbálld...hanem FŐZZED...
Rendben, szerválok valahonnét egy új sapkát aztán próbálkozom, köszi! Nem víz forralás céljából vételeztem, jobban szeretem a természetben hasznosítani a vasat
Ne melegítsd addig álló helyzetben, és/vagy cserélheted a hűtő sapkádat is nagyobb nyomást kibíróra ha mindenképp a garázsban akarsz vizet forralni.
Igen közvetlen indítás után! Ha természetes akkor köszönet!
Tehát indítás után néhány perccel a garázsban járatva nyomja a vizet, vagy nyélen közlekedve nyomja a vizet? Ha az első akkor ne aggódj az természetes, ha a második akkor továbblépünk a következő válaszhoz amit KÁTÉJJEM háver remélem megválaszol.
Eladó Husaberg supermoto tárcsa!
Üdv Bergesek!
A közelmúltban vásároltam egy Fe 650-es vasat 2002-es évjárat.
Kérdésem a következő, indítás után néhány perccel elkezdi nyomni a vizet a hűtő túlfolyóján, mit lenne érdemes elsőnek megnézni, mi okozza ezt? (gondolom nem természetes dolog, nyáron ha sokat mentem lépésben endurozáskor, akkor fordult még elő)
Előre is köszönet az okosításért!
ja a kerekek nekem is furcsák, nem először látom a hirdetést.
Nagyon helyes!
Nekem aztán mind1, hogy elhiszed vagy sem, De nem ő vagyok. Az meg, hogy hírtelen beírok azt jelenti, megvan a véleményem az adott témáról és az emberkéről. A ferus1 meg azért lett az mert az Albijam1 nem tetszett . Viccet félretéve nem vagyok még ferenc se, ez csak egy nicknév.
Szia!

megtettem!
Szia Albi!

Inkább iratkozz fel e Berg talira!
Júni 14-15, még a dátum és a helyszín is változhat, csak mire odaérünk szeretném tudni kb mennyi Bergesre számíthatunk!
Jaja!
Ez a ferus1 profil azért nincs kitöltve ahogy a linkelt másik mert ezen hirdeted a kacatokat!

Jaja.. és most hirtelen beírsz ide mert milyen jó ez a topick!
Tudod ezt a topicot úgy ismerem, hogy ha személyesen beszélgetünk évszám és hozzászólás szám szerint mondom kivel mi és mikor volt és nem csak azért mert jó a memóriám!

http://www.sportmotor.hu/tagok...

Haver ne már.., de végül is nekem mindegy igazából ezt is leszarom nekem az ilyen káröröm mások kifigurázása tölteléknek sem jó!
örülök neki hogy tetszik, látom már van rajta extra is ...jól mutat az fmf rajta...megvetted a régi ülést is vagy megkaptad?
van egy matricaszettem rá,gyári rajtszámos, tehát csak a fejidomra és hátsó oldalidomokra 242es rajtszámmal, valami replica...esetleg ha szeretnél rá vmit állapotmegóvás miatt is,vagy eleve h legyen rajta rajtszám

több képet! még! egy galériát!
Életemben nem kommenteltem meg ebbe a fórumba kiveve az előző hozzászólásokat. Csak miheztartás végett ! :D
Ferus csak a mihez tartás végett.. meg annak akik nem emlékeznének..
ha jól emlékszem neked se sikerült meglógni a defekt végett a csendőr elől!
Szóval te is elhitted hogy faszt csak szopod nem pedig a seggedbe is kapod!
Ugyan ezt csináltad te is nem kellett volna ez a sok firkálós beírás!
Ez bent van a pakliba, tudjuk jól hogy lehet így járni!

Hát ha már berg fórum, akkor nem kérdés mi legyen ! Vagy egy lc4, most annyira nincsenek is elszállva az árak.
Nem tudom kitörölni sehol a hirdetésemet, ezt nem értem.
Ú, jó hogy mondod, már rég elvitték, gyors le is szedem. Hát, az a baj, hogy most fogok majd újat venni... nemtudom, hogy Xt660 legyen-e , vagy valami supermotosabb... Nehéz döntés.
Vagy CSERE !:DDDD
Most látom árulod a kis Huskit, legalább azt vezethetné a marhája.
Kínálj be neki valami kis aprópénzt a szép felnik nélkül, hátha odaadja.
Azért én örülnék egy ilyen ajándéknak!