Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3.800 ft
Husaberg FE 400 ccm alkatrészei eladók

henger +dúgó.
álló+forgó rész
váltó
kúplúng
Öhlins rúgós tag
kipu dob Laser

sziasztok aki érdeklődik csak telefonon keresen mert nem vagyok gép közelben 06304053450
Sziasztok husaberg blokkre lenne szükségem 98-tól és 501-650ccm között de csak üzemképes blokk érdekel vagy teljesen felujított..
Sziasztok!

Husaberg vásárláson gondolkodok. Van egy kiszemeltem, szeretnék érdeklődni, hogy valakinek ez nem ismerős? 470-es elég fura másik ilyet még nem láttam. Itt a link:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_470_6_cr
oss_enduro-7407203

2002-es nem mai gép, de nekem tetszik. Endúrózásra használnám, mennyire szervízigényesek ezek? Üzemórás vagy km-es?

Nem igazán értek ezekhez és mit nézzek meg rajta, ha kimegyek megnézni?

Köszi előre a segítségeteket!
Öntöttvas az a tárcsa! Egyébként jó cucc,nekem is ilyenem van.
Kepeket tudsz kuldeni? vzoli1972@freemail.hu-ra! Koszi!
igaz nem husaberg kék,de gyári ktm (DID)felnim van eladó 18as, hibátlan, sehol egy repedés vagy ütés... 18eforint
Sziasztok!
Keresek hasznalt de jo allapotu 18-as hatso felnit 2011-es TE250-hez! Tudtok segiteni?
Udv nektek!
Küldj akkor légyszi kèpeket!
itt van...bocsi ár nélkül van hirdetve, kérdezz rá mennyiért adják...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

nekem tök mindegy hogy adom a szettet,csak a helyet foglalja,de ha tárcsa nem kell, az elfér egy fiókban is...
lehet rá tenni 320ast is,más gyártónak biztos van
adapter kell majd hozzá, de az enyémhez sem tudok adni
fékmunkahengerből ius csak radiális jó az én tárcsámhoz,mert vastag és nem megy rá a gyári nyeregre....vagy veszel egy 4dugattyús lc4 ről valót abban elfut...teljesen megfelel a célnak...apróban árultak is a napokban ilyen szettet... 310es tárcsa+lc4 nyereg valami 20-30ezerért...asszem berges is volt a tárcsa...
Szevasztok

Keresnék berghez váltókart 2007-es 450 fe

köszönet
310es a max tàrcsa ami rámegy vagy van rà 320 is? Ehhez akkor előre milyen nyerget keressek?
hogy érted azt hogy magasabb a hátsó kerék? 17es az elsó és hátsó is! az hogy a guminak mekkora a perje, azt te választod majd magadnak...az hogy 18ról 17es felnire váltasz nem igényel nagy állítást,max feszesebbre kell állítani,de magasságilag nincs vele baj...
első tárcsát tudok neked 260ast gyárit is adni, vagy a 310est amit mondtam(kovácsolt,szegecselt,úszóágyas)tácsák nélkül 130ezer, gyári 260assal 140ezer, a radiálissal meg 150ezer!
Hajdú biharban vagyok,szállítás heve,borsod,szabolcs hajdú megyékben megoldott...
Bocsi hogy enyit kèrdezek, de ez lesz az első hogy supermotósitunk. Amúgy azt hogy a hàtsó kerèk magasabb ezg a futóművel lehet korrigàlni? Első tàrcsàt hol kapok hozzà? Ja ès hol vagy helyileg?
Èrtem. Az első az mekkora tàrcsa àtmèrőben? Akkor hàtul kell csak tàvtartózni ès kèsz.
csapágyazás megegyezika ktm-berggel, de távtartók kellenek! és a féktárcsa is más,mint a bergé,ha megnézed 6csavaros,ez meg 4... erre brakingnek van 4csavaros 220as tárcsája,lehet rá kapni,az kell rá vagy vágatni egyet ha olcsóbb kell! ennyi...
az elejéhez nem kell más távtartó,mert az ktm agy,csak az enduro kerékből átteszed belé és passzol is,csak a hátsót kell belőni középre... lánckerék is 520as osztású,szal mehet rá az eddigi lánc...
Szia. Küldenèl nagy felbontàsú képeket a mailomra? Nem kell hozzà semmi tàvtarto meg mittudomèn? 1 az egybe jó bergbe? A hàtsó tàrcsa megegyezik a berg gyàriàval nem?
eladhatatlant nem veszünk!
cimbinek már pofáztam h ugorjon be érte,mert én nem járok arra

mid van most? 2drz? egyiket beszámolom a kis wr-be
100-ba lehozod!
mikor jössz a levonyóért? felragasztom a szekrényre!
150ezer az első tárcsával!
hátsó már nincs meg!
Egy àrat mondanàl reà?
van egy 3,5 és 5 col széles szettem, fekete behr ráf, arany agyakra fűzve, slick gumikkal olcsóért! szinte vadonat új az egész!küllők,anyák agyak ráfok,csapágyak,lánckerék! első kovácsoltvas tárcsám van rá,csak egy hátsó kell még és egy profi cucc van a gép alatt! üdv
Szevasztok valaki Mátészalkáról jöhetne terepen csapatni
emailem basa25@freemail.hu irj a többit megbeszéljük