Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo
a 2004 evjaratun meg nem radialis a nyereg felfogatasa raadasul ez enduro is, de a kollega lent azt mondja hogy a nyereghez ami nekem kell ahhoz 310-es tarcsa kell, igy megboltolhatjuk.
milyen tárcsa érdekel? 310es és radiális nyereghez? mert olyanom van kék és narancs színben is gyári beringer mind2... tök jó állapotban vannak 27ezer/db
Kiraly vagy koszi de ezek mar elkeltek. Ugy nez ki kerekek lesznek igy mar "csak" nyereg kell meg tarcsa oszt go.
Hellotok
vennek 2004 fe650 -hez sm szettet amit nem kell faragni ha lehet 4-6 dugos feknyereggel egyutt. Koszi
Na mennyivel korrektebb így! 30/648-6996
Reggel 9 től képbe vagyok, de ha dobsz egy sms-t visszahivlak, ingyen csacsogok belföldön.
Nem kaptam fel a vizet,csak leírtam hogy én hogy gondolom.

De semmi gond...írj egy telszámot és megbeszéljük...hagy haladjon mindenki.
Nem is azért mondtam, de én csak ilyen motorszerelőt ismerek, egy telefon minimum egy óra, a találkozó meg fél nap.
10 et mondott palcsee... De még ő is azt mondta hogy szerinte is sok. De akkor hogy örül mondom mire gondoltam.

De ha itt így felkapod a vizet holott az eladónak kéne árat írnia... Akkor tessék 8 adok érte.
Én még 1-2 ezer forintot is sajnálnék egy ilyen beázós határ fosért, annyit meg főleg amennyiért árulják
Jó...úgy látom nem is kell ez igazán és ingyen lenne a legjobb,de mint tudjuk Jézus sírját se őrizték ingyé....ezért ingyé nem lesz nyomkodás,se egy két ezer forintért...én erre gondoltam
A hozzáértő emberekkel mindig jó beszélgetni... A határon voltam azért tettem le, csak belföldön pofázok ingyé
Igazából azért dőltem be, mert mikor megnyomtam a gombot, elmult a műszerfal meg picit kerregett a relé, le is volt merülve az aksi...
van aki még bedől ennek?
olyan kamu duma mint a "csak a szelepeket kell beállítani" vagy a kismotoros változata "csak a karburátort kell belőni rendesen"
Akkor még könnyen "megszabadultál" Palitól.
Beszélgettem Palcsee val ma egy jó fél órát... Úgy néz ki 550 es a berg csak a papirja 450 legalább olcsóbb átiratni

Rendeltem kecsón új berugókart meg szabadon futót, volt raktáron... Holnap már hozza is a futár
Mond hogy mire gondolsz, utána mondom hogy annyiért akarom e nyomkodni az órát vagy nem
Van műszerfal kapcsoló a kormányra amit keresel.Mennyit ér meg neked?
csak beszoptam ezzel a "le van merülve az akksi nem indul önindítóval" szöveget... halott a szabadon futó

pedig már egészen kezdett össze állni a gép
Köszi az infókat
Gyárilag ha jól tudom, akkor a 2001-2002-eseken volt 4 dugós, 2003-2004 a 6 dugós beringer. 2005-től jött a radiális FTE nyereg a 650-eseken.
2001-2004-ig a sima beringer nyereg felfogatása ugyanaz, persze ami gyárilag husabergen volt, 2005-2008-ig az enduro villákra is rámegy egy az egyben (még az is lehet, hogy az újabbakra is jó). Talán még a régebbi KTM smr-eken is van 4 dugattyús beringer, vagy az csak power parts-os nem tudom, de az még jó lehet a bergre is. A lényeg, hogy wp villára való legyen.
Köszi. Azt tudod hogy a felfogatási méretek változtak az évek folyamán? Konkrétan arra gondolok, hogy pl egy 2002 6-ös nyereg felcuppanik e simán mondjuk egy 2004-re.
Beringer aerotec, van 4 meg 6 dugattyús is gyárilag bergen, 310-es tárcsához való.
Heló
Az a kék féknyereg ami adapter nélkül felmegy a villára ( nem tom 4 vagy 6 dugós ) az a 310-es tárcsához van méretezve vagy a 320 -al kompatibilis? Kö
Ja csak ennyi? A lánc hogy jön szét kiütök egy szemet és kész