Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos jó bele, de marad a Motul, XRbe is 300V megy, a Bergbe is az lesz a következő, 15w60.
agip 10w60 nem jó bele? kb félárban van a motulhoz képest
Nagyon szépek ezek az új gépek is! Egy 390-t elfogadnek meg terepre a nagyteso mellé.
570be sm szett? Mit ajànlotok? Mindenképp Behr?
Jól! Erdőzni, mászni szuper, erre kell nekem. Nyílt terepen az 570 megeszi :)

Motul 7100 10w60.
Köszi
Jó a dob hogy szuperàl a gép? Milyen olajjal hajtod?
Gratulálok (itt is) !

2 mai kép a kisöcsiről:
Gratula! Reméjjük dobsz fel pár fotót.
Gratula!
azt sokat nem kell szervízelni! DE figyelj rá oda, hálás gép! olajcsere időben, vezérlés ellenőrzés, és GO

képet tehetnél be róla!
Grat. Addig örülj míg se tanácsra, se service manuálra nincs szükséged.
Képet rakhatsz fel.
Sziasztok. Ma tulaja lettem egy Fe 570 nek. Minden tanàcsot service manualt szívesen fogadok.
6 dugattyús fékszett eladó!

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Kitt! Júhéj ez jó volt pajti! De vigyázz jön Karr ( Knájt automata robogó robot ) brumm brumm. De mi a Kitt ? Aki megmondja nézhezi a tévét a wécémről.
Sziasztok.Husaberg fe 450 döntött blokkos motor blokkjáról tudnátok valami infót ? A negatív is érdekelne,ha egyáltalán van.
Van hogy még 3 után sem állok meg, aztán már nincsen határ...
Értem ÉN...csak azt nem ÉRTEM hol jártam...ÍGY...

LEállítod ódalsztenderre és még akkor is KETYEG? mijjaz? KAKUKKOSÓRA? vagy POKOLGÉP? Mehecc ÓTÉPÉT robbantani akkor...

Még egy kérrdés: TE mindig MEGÁLLSZ egy KÖR után? KETTŐ után próbáld meg...kibaszott nagyot ÜT...
Hát... érted hogy értem vagy nem? Nembaj így jártál haver.
Nem leállítást írtam hanem megállást ami azt jelenti hogy megyek egy kört és aztán üresbe hagyom ketyegni. brap brap barap barap így!
SIPAK...a tijjed KÜLÖNLEGES...mert még MEGÁLLÁS után is ketyeg...
Az enyém volt hogy 3- 4 percig ketyegett, megállás után meg1- 2 percig még se hugyozott be...
JA...ELmenstruál pillanatok alatt...nem HETEKIG...
Beringer 6 dugattyús szett:

http://aprod.hu/hirdetes/husab...
Ahogy nézegettem a Dyno mérés adatait jól láthatóan 100 ló fölött volt a maximális teljesítmény.

Kicsikét kamuszagú a dolog azt nem is részletezném mire alapozom a kétségeimet.

Lehet hogy van ilyen kitt meg Bergre is szerelhető csak a gyártó kb 2 pillanat garanciát nem vállal a hülyeségre te meg abba építed be amibe jólesik, nyilván nem fogják azt mondani hogy ne akaszd rá a csigát mert drága lesz a tanulópénz. De még ha ennyiben ki is merülne az a dolog hogy veszek egy kitettet és rápakolom és rakétám lesz mert ez baromság.