Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tudsz ,keress olyan embert akinek évek óta van 570ese...ha nem tudsz akkor segítek! Keresd meg Pásztor Ottót, vagy Bergembert, nekik évek óta van, sok dolgot meg tudsz érdeklődni tólük,korrekt csávók,szívesen segjtenek!
Ottónak van honlapja is,ott is keresheted. www.enduros.hu

jó választás az 570,imádtam, demégjobb lett volna sm-ként kipróbálni :(
most az intercarsnál a motul 10w40 10w50 is 4literesben csak 9600!
Literes kiszerelésben is kapható más cégeknél 2400/literért!

Hátha valakinek ez is segítség! A különbözetet meg motorozzátok el!
Erősen a lábam között tartottam a derekát nem volt gond csak egyszer nem akarta bírni a nyél gázt!
B@sszus Albi, vigyázzatok egymásra!
Ja ma végig alattam volt egyszer meg majdnem benéztem a ruha alá.., de nem!
Bizony, felöltöztettük.
..azért, mert a Te ruhádban van..!

Köszi!
Jó képek! Nagyon szép a Bergi!
És ha április.., akkor a sok évi szokásos repcés Berg kép!

Fe 570 be mennyi olaj megy? A könyve ha jol értelmezem 10w50 et ír. Milyen màrkàt vegyek bele? Hobbizàsnàl milyen időközönként cseréljek olajat? Gyertya szelephézag és vezlàncot milyen időközönként ellenőriztessem? Vàlaszokat előre is köszi. Csak a Berg!
Az FE450 titán szelepes? Nem hinném...
Az FC -k voltak titánosak, de javítsatok ki ha rosszul tudom...
azt vágom!
de én nem szedem szét és még nincs szétszedve csak megrendelném előre az alkatrészeket
Mágnessel egyszerűen ellenőrizheted hogy milyen szelepek vannak benne
Akkor most titán van benne? Mert ha leveszik most nekem a hengerfejet rendelnék bele vas szelepet!
Igen, de azt mondják h a vasszelepek többet kibírnak!
Tiszteletem
Husaberg 2007 450fe az titánszelepes gyárilag?
azért ilyen drága mert ennyiért is megveszik
és ha olcsóbb lenne akkor sem fogyna több
Már pedig egy főtengő drága, olcsóbban nem valószín hogy lesz még bontott sem mert hogy annak is egekbe van az ára csak tudnám hogy mi fasz kerül benne annyiba, azért vicc hogy versenyautóba fűzött motort építünk ennyiért...
Oksa! :-D
ktmkecskemétet kérdezted? Szerintem tudnak ők is hozni mindent berghez, árak viszont vannak ez ilyen bicikli.
Ja aztán majd nehogy csokit postázzál, majd ha pesten jársz meghozod, vagy majd lemotorozom a bergeden. Este majd írok a méledre mert dzsalnom kell erre-arra.
Ja én csak 2004 utáni modelleket kérdeztem, azt h elődeikhez is van e alkatrész nem tudom!
Srácok ez rohadt horror! felhívtam őket és azt mondták van hozzá minden, de lehet nem tudja polcról adni, viszont 3-4 nap és megérkezik! Kiváncsiságból megnézettem a főtngelyt...221.000 Ft! Rohadt drága, mivel a wr450-be 90-ből gyárit rendeltünk USA-ból! Jó lenne ha segítenénk egymásnak, ezért ha valakinek van infója kedvezőbb árra jelezze! Sajnos kintről Husaberg-Ktm alaktrészt nem tudok olcsón, kizárólag japánt!
Én meg tegnap érdeklődtem meg tőlük, azt mondták tudnak rendelni.
Élesben is ki fog derülni mert barátomnak szét van dőltve a blokkja, kelleni fog neki pár alkatrész a 2004es Fe450-hez.
a husqvarnáék nekem azt írták hogy a régi típusokhoz még a huskyhoz se tudnak
pontosan nem tudom mi nekik a régi, a 2006 még nem volt régi....
de valami plakáton láttam hogy 26.-án indul csak a bolt