Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon beteg:-). Előtte hondàm volt, de ez ez nagyon beteg:-)3ba gàzzal jön kerékre. Brutàlis:-)
Na és milyen az 570 mesélj!
Wégre kipróbàlhattam a motoromat
Hát igen csak pld a MOTUL 5100 15w-s olaj az már csak rész szintetikus én azt kapásból bele se önteném. Abból ugye létezik több viszkozitású is az nem ilyen motorokba való...
Whász ?
Én 15w50 re gondoltam. A második szám az olaj hőálloságára utal!
Próbakör megvolt
Következő az a 10w 60 én olyat használok, hát nem tartom valószínűnek hogy megoldja a problémát.
Sziasztok husaberg vásárlás előtt vagyok, meg is van a kiszemelt ha minden jól megy jövőhéten megyünk érte csak arra lennék kíváncsi, hogy mit mondotok mire kell oda figyelni egy bergnél vásárlás előtt? Köszi a válaszokat.
igen a vázból folyik az olaj. Nem tul vészes de látszik! Ne probálkozak sűrűbb olajal? Most Motul 10w50 van benne?
Jha és magára a kérdésre nem is válaszoltam, nyilván 1-2 csepp még nem a világ baja nem lesz tőle.
Az valószínű azért van mert kopott a motor, nagy kartergáz fellöki az olajat. A kartergáz csőben ami ráköt a vázra lenni kell egy ilyen szivacs szerű anyagnak ami megakadályozza egy bizonyos szintig hogy felnyomja az olajat, esetleg ha az hiányzik akkor lehet a probléma az is de ha túl van töltve (magas olajszint) akkor is felköhögheti!
írj egy mailt, ott majd megbeszéljük
az baj ha a kartelgáz nyom egy kis olajat is?
Te mennyire gondoltál
Mondj egy árat mindkettőre
mennyire ért hozzá?
Szia igen
Bencsik Pál alias
Palcsee.
Mondjuk tőled elég messze van, de Ő ért hozzá eléggé.
sikerült kiötleni a dolgokat a hétvégén?
Szevasztok!
Tudnátok ajánlani szerelőt aki keni vágja a husaberget?
2007 450 fe
Egy kis bohóckodás így tavasszal!
És nem kell mondani a kameraszög változtatásra szorul!

https://www.youtube.com/watch?...

Hozzáteszem a videó későbbi részében van két helyzet is! Twingós szőke az útközepén velem szembe, a másik meg táliás gűrűszemű barna elsőbbség meg nem adása közben (rendszámmal a videón)!
Mindkét "embernek" sikerült javítanom a hibáját! Hozzáteszem a két eset között 100-150 m volt, ugyan az az útszakasz és mivel tudom miket művelnek ezen a részen az autósok ezért sikerült, előrelátással meg felkészültséggel védenem a hibákat.. szóval nem panaszkodom én nem szoktam kiakadni az ilyenekért amíg a nyeregben maradok! Remélem ha úgy adódik akkor az én hibámat is javítja valaki és akkor már megérte a sok jó cselekedet!
Akitől vettem tavaly ő monda hogy valami verseny szerelő csinálta Pesten mittudomén milyen profi!
Meg hogy biztos ismerem, nem tudom már hogy hívták de sose hallottam róla.
Én már mindent magamnak csinálok autó vagy motor egy hitvány szerelőbe se bízok meg.
Kihez vitted?
az első rajtszámtartó is érdekelne