Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

IJJEN "gazdától" nem nagyon kiváncsi az ember SEMMIRE...de sose lehet tudni....lehet menthető még...mármint a HUSSABERRG...
Az ilyen meg is érdemli, azóta vajon leütötte vagy ki sem merte vinni a motort, arra kiváncsi lennék.
EMLÉKSZEM rá...még úgy hirdette hogy IMPOTENS rendőrök kerüljenek...HÁT nem nagyon kerülgették...gondolom SEGGBEbaszták párszor...
Hát igen. Szerencsetlen azt sem tudta mit vezethet az A1-s jogsival. Beleurott, hogy neki kell egy nagy erős gép . Erre 1 hét után már hírdette .
EZ csak NEKI volt érthetetlen...persze amin NEM is lehet csodálkozni...mert az ÁLLATKERTBEN se a KETREC rázza a MAJMOT...
AKI É most az ELHITTE...
*vezethető
Hát de az még egy dolog, hogy 6kW.. De az még mindig nem vehethető A1-el, mert az A1, az maximum 125 ccm.
Arról ne is beszéljünk, hogy ki az a hülye, aki erről elhiszi, hogy 6kW?
Érthetetlen, hogy nembírta felfogni miért csak őt baszogatják a rendőrök
ITT okoskodott a HÜJJEgyerek vele már TAVAJJ is egy idejjig...amiből KIDERÜLT hogy ŐT se az ESZE fogja a sírba taszítani...

És most újra nekirugaszkodott...
A1-es jogsival vezette a fogyatékos és csodálkozott, hogy baszogatják érte.. elvileg ez a sztori.
"Eladóvá vált a születésnapomra kapott ajándékom. Sajnos nekem túl erős,,
Ezt a gépet volt szerencsém élőben látni és hallgatni amikor az ősszel szervízelték, brutálisat szól és a külseje is nagyon patika. Akkor és ott eldöntöttem hogy a ķövetkező gépem ilyen lesz, úgy vette a fordulatot hogy most is beleborzongok. Talán a kerekek amik lehúzzák egy kicsit képen, de élőben ez igazából nem kapott akkora hangsúlyt számomra főleg sportmoci után, teljesen rendben van. Sajnos még nem vagyok ott anyagilag hogy induljak is érte, de így hogy lecsúsztam a hibásról (amit nem is bánok) átértékelve a dolgokat inkább egy ilyen évjáratú és állapotú gépbe ugranék bele, remélem találok még belőle épkézlábat tavaszig.
Sziazstok!
Tudtok erről valamit?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_650_e-7
525187
Még szokjuk egymást, de jó lesz
Úgy úgy!
A nevedben nem akartam.. mert ebben a fektetett kurvában Te vagy az illetékes!
Jó, fasza, megy, mikorra lesz nekünk ilyen, vagy sohasem!
tegyél már fel képet a tiedről! remélem tetszik! sok élvezetes üzemórát vele!
pannonia15@citromail.hu
Ha adsz privát elérhetőséget, tudok mesélni a motorról.
Sziasztok. Jövő hónapban szeretnèk vàsàrolni egy fe 450et 2009es èvjáratút. Szívesen fogadnám a tanàcsaitokat mire kell figyelni ezeknèl a gèpeknèl!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_450_e_supermoto
-7217056
Erről a motorról lenne szó. Ha valaki esetleg nèzte már kèrem jelezze.
Segítsègeteket előre is köszönöm!
SZÖGEZZÜK le...nem is NEKED szólt...hanem SIPAKNAK(SPEAK)...:)
Merr őmán elönindítózgatna itt hetekig...oszt gondoltam HÁTHA segítek rajta valamit...

Azok a SZÉRIAHIBÁK és bizonyos SZAR megoldások tényleg LÉTEZNEK,de KÁRpótolt a MENETTEJESÍTMÉNY...bár ÉN se sokat javítgattam,nézegettem a BELSEJJÉT egyiknek sem...pedig volt PÁR darab...

És valljuk BE nem is egy ŰRHAJJÓ bonyolultságú szerkezetről van szó...BÁR az a TÉNY hogy itt is tudni KELL hogy MIT miért és HOGYAN szerelünk ÖSSZE ide is VONATKOZIK.
Elkapta na! De tényleg csak ennyi! Örültem neki!