Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó, addig találj ki egy árat rá
Kepet nem csináltam muszály ismét várj 7vegeig
egy képet küldj már légyszi, jöhet mailra is
Szia igen megnéztem megvan meg.
Mit adnak érte
sikerült megnézni?
Használt Berg avagy miért van szükség vétel utáni vizitre!

Hallottam én hogy valami nem jó ott belül, nos kérem a nyíllal jelölt csavar le volt lazulva és én így mentem a géppel vagy 10 üzemórát minimum.
Szerintem kurva nagy mákom volt hogy nem nyírta el az éket a főtengely és a fogaskerék között mert ugye az egész lötyögött mint bíró seggébe a lófasz.

Szóval ismét egy nóta a nagy " versenyszerelő mesternek aki csinálta!

Én úgy tudom az ilyesmit légkulcsal szoktuk ráhúzni + egy kis menetrögzítő és biztos nem esik le.
Am ha ez egy baki akkor biztos a csapágyakat is kalapáccsal és hidegvágóval szokás helyrerakni.
Sziasztok kis segitséget szeretnék kérni !
ha kifolyik a hűtőviz a vízpumpa alatti nyíláson, akkor szimering hiba lehet ? vagy mi lehet a probléma ?
Nagyon köszönöm a segitséget !
Husaberg FE 501-hez 1999 keresnék alkatrészt. A szelep állító kis valami eltörött! Bocsánat a szakkifejezés hiányáért.
Köszi
Ha jól tudom megvan még. Most külföldön vagyok hétvégén megnezem neked
Szia!

Kitámasztód nincs véletlenül?
Mondjál fel.
Köszi tesókám, minimum négyig dolgozok.
Gyere pénteken kecsóra. Ott leszünk úgy 10:00-15:00-ig.
Fe 400 2002 fesz szabályzó lenne itt valakinek?Vagy ötlet,hogy mi jó helyette?Kösz!
írj ide,metz71@freemail.hu
Konkrétan a kuplung oldali deknire lenne szükségem mert az enyémen mókoltak valamit és nem 100-as.
szia.mi érdekelne,mert nekem van pár dolgom blokkhoz,akár egy teljes generálra való,mondjuk nagyon kis dolgokat nem szeretnék eladni,mert ki tudja mi lesz az enyémmel.
Szia a csak a váz van még idomok és futómű
Kipu dob és az összekötő rész meg van még?
Blokkból mi van meg?
Sziasztok
Husaberg fs 650 2006 os supermotot bontok maradt meg par alkatresz
Wp germany suspension elso komoly leszelepelt elso futomu tengelyel igeny eseten villanyakkal
Komplett idomszett tank ules
Wp germany kozponti rugo
Hatso lengokar
Ha esetleg erdekel valakit valami szoljon
husaberg.fs6500@gmail.com
sziasztok.olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy szeretném levizsgáztatni bergemet,de csak fénymásolt papírjai vannak.állítólag nem lesz elég,és a regisztráció sem kevés pénz. kérdeztem ktm kereskedésbe,de azt mondják ennek a típusnak nincs valami szabvány vagy mi a fenéje,2007 előtti ktm nek sem lehetséges utólag.ajánlották a vázcserét,de a kérdés lényege,hogy magyar papíros váza lenne e valakinek,mert nem szeretném csak földúton szétcseszni.2005 fe 550 ről beszélek.
Hülye vagy, odaadnád a Suzit a Bergért? A Szutyuki olaj nélkül is megy csak benya legyen benne, a Breki meg egy "kicsit" több törődést igényel. De ha cserélni akarsz felőlem mehet mindig is tetszett a sportkocsid abban a különleges fehér színben
Csere kocsira? Odaadom a szuzkát a bergért! Idén szerintem marad az egy kawa egy liberty egy szuzka trijó.
Nem halálos ha nem viszik (csere kocsira, csak rendszámos kell ...), csak kettő gép felesleges. Több pénz kellene két motor használatához. És nálad a helyzet? 1 Kawa vagy 2 Suzuki? -:)