sziasztok!Valaki tudna segíteni abban hogy 2007 es berghez honnan tudok légszűrőbetétet szerezni? Ez az a fémmerevítő amit a szivacsba kell tenni és ezzel rögzíteni a szűrőt....
De kár... Kíváncsi lettem volna a zsír új 2008-as árára.
Mikor berget kerestem pont erre gondoltam, hogy milyen jó lenne valahonnan egy "régi" blokkos beragadt 450es 2008as új motort kifogni. Aztán egy 2007es lett belőle. Persze használt.
Most akartam kérdezni Vazz hogy mi volt Kakucson? Mostanában borulnak a Bergek , ja és dehogynem köcsögök a gyorsabbak . Egyébként, ameddig szar gumikkal próbálkozunk motorozni, addig a jó köridők szerintem nem fognak jönni. De komolyan, te tényleg azt hitted hogy labdába rúghatsz egy "ipari hulladékkal" a KTM-ek ellen?
Így is van, nem köcsög ettől senki, csak így jól elbasztam a napom egy pitiáner szerelési hiba miatt.
Dehogy tudtam menni velük, az a helyzet hogy az asszony kawájával másodpercekkel ! gyorsabb vagyok még mindig mint a bergel. Elsején mentem vele egy pár kört úgy hogy tavaly szeptember óta nem mentem egy métert se sportmotorral. Szóval nem megy ez nekem, és nem a motorral van baj, egyszerűen még nem érzem, túl messze vagyok az aszfalttól, legalább is a fejem (kivétel ma), meg a motor másik oldalán vagyok kanyarban mint eddig, azért az kicsit fura. :)
Ónoditól meg Kecskemétitől 20-25 másodpercet kapott Kispataki aki azért nem megy szarul.
Mindenki ügyes volt, jól mentek a srácok az összes kategóriában, izgalmas volt, két kisebb esés volt egész nap, flottul le ment minden. Néző alig volt, csak a hozzátartozók + pár ismerős. Ami azért elég szomorú, pedig egy vasárnap délutánt bizony megér még nézőként is, csak senki nem tud az egész versenyről semmit. Bezzeg egy jó felcsút-haladás meccs na az... :)
Lezajlott ma a Szlovák-Magyar SUMO bajnokság. Volt 6 berg, abból az egyik az enyém volt a többit a szlovákok hozták, asszem.
Jól sikerült a versenyem, kettő kört sikerült teljesítenem, a mozgás sérültek és gyengén látók kategóriában. Időmérő után megfordítottuk a hátsó gumit mert a baloldal nem bírta volna ki a 3 futamot, de ezt legalább rendesen elkúrtuk és a 3. kör elején a dupla bal kanyarban dobtam egy seggest hátsó defekt miatt. :D
Sebváltó bütyök letört, kifúrtam raktam bele csavart, másik belsőt nem tudtam szerezni. Így jártam kakucson.
jól megy és egyben van!