Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár erölködnöd a dolgokon kedves duke73, kis buta!

TernoKalmi

azért raktam ki a hirdetést, mivel nemnagyon van most választék a bergek közül és gondoltam, hogy lehet 1 2 olyan aki nem hirdeti, viszont benne van az eladási szándék..ez ki is derült fél napon belül mivel 3 emailt kaptam 3 külömböző bergről és egyik hirdetési oldalon sincs fent. miért várnám el hogy elhozzák, lefujjogjam és pofátlanul alkudozzak? felesleges általánosítani mivel te sem tudsz rólam semmit...
Kálmi...az a gyógyegér ami Sanyikánk...már láttam a hirdetését.
De ha szánsz rá időt és visszaolvasol jó pár oldalt látni fogod hogy összenő ami összetartozik,mivel itt is beokoskodott.
És még csodálkozott miért nézik hülyének...pedig kurva eccerű a képlet: Csak azt nézik hülyének aki azt csinál magából...
És a hülyének lehet adni tanácsot...de eszet nem...

További magyarázat szerintem felesleges...
Az SM hirdetések között van egy barom aki berget keres. Mááááá bocs nem azé barom me berget keres hanem azé, hogy inkább szétnézne a piacon, olvasna a fórumon, telefonálna meg próbálna azt venne egyet. Utálom az ilyen idiótákat, elvárja, hogy te keresd fel, vidd el neki a motort jól beleveri a csúfot pofátlanul alkudozik stb.stb.
Láttam, vágtam, lájktam!
Sziasztok !

Van pár 310 es Braking féktárcsám.
cikkszám:H13010901
17000Ft/ db egyben olcsóbb
260 as hátsó 9000 Ft/db újak.....H13006001
Továbbá 52 fogas alu lánckerekek szintén újak...H14012508
Vannak új D.I.D. felnik 18 "ÉS 21"CSAK FELNI KÜLLŐ NÉLKÜL
ha valakit érdekel jelezze. lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816
CSao
Nézz be a facebook-on a Tamási Enduro és Motocross Egyesület lapjára.Van egy pár jó vidi,kép...
WAS? Hová lettek a potenciális Husaberg vásárlók?
Vagy má vettek 4-5 kilóért makulátlan papripákat és már elindult a Balatoni túra?
thenksz
Illen ez a topic nu!

Mi ez red line téma?
Először Móónika Show aztán meg Paprika Tv?

Mikor motorozunk?
Nagyon helyes!
Most csináltuk először és bomba jó lett! Most ettünk az asszonnyal én hidegen Ő egy kicsit megmelegítve szereti! A sógornőmmel csináltuk és a csülök helyett sonkát tettünk bele! A következőt annyiban módosítjuk hogy egy kis lila hagyna megy majd bele párolás nélkül is!
A párom leleste a töltött cipót,jövő héten tesztet kell ennem....
nagyon jól néz ki...
Mindjárt lesem is!

csak a berg
Fenn van a 3. is!
Nekem nagyon tetszik a motor,jövő héten talán ki tudom próbálni komolyabb erdős hegyeken,ha kicsit olvad!
DE holnap is....
Ha ezt elolvassa valaki "oranzs megye djukjai" közül biztos meg leszel dugva!
Na nem ám!
De akkor szerinted is jól sikerült a gép!
Az az igazság hogy videón egyiken sem hallani semmi extrát!

(Feliratkoztam a csatornádra)
Kedves Bergelni vágyók!

Sajnos személyes okok miatt le kell mondanom a találkozó szervezését! Kérem Mindenki megértését!
CSa!
Zsinórban 4 ktm-em volt megvettem ezt,de lehet marad!
Nagyon könnyű irányítani,könnyebben fordul,mint az exc!Sárban kényesebb arra,hogy hol a súlypont.Erő van 3 fokozatban kormányról kapcsolható,de az első 2 kicsit kevés.nagyon jó injektor,nagyon pontos.Ha feldől,nincs nyektetés,1-et fordul a motor.fékek,futómű nagyon jó,Ktm!
A szívó hang tényleg durva,nekem tetszik!Azt is hallottam,azért is hagyták abba a gyártást,mert ez miatt a hang miatt nem tudott teljesíteni vmi normát.
http://youtu.be/u4cl3NiFoTs
Akkor valóban hangos az a torok hang!
Jaaa..a tejföl dobozos idomjait nem is említettem
http://www.prpkft.hu/motor-akk...

Van ennél olcsóbban is keresgetni kell!

Nem lenne rossz, de nekem valami leszívta tavaly ősszel szerintem a berg ette meg a ménküt. Amikor jó idő volt kb. 2 hete feltöltöttem akkor jó volt meg még két napig te tegnap előtt amikor próbáltam ismét lába kélt az áramnak..! ennek okát most majd kivizsgáljuk!

Egyébként most nem csak tőled hanem mindenkitől kérem hogy a kommentre írjon ne csak így a levegőbe! "válasz erre" gomb
Ami a motort illeti,van rajta egy két érdekes illetve gagyis megoldás Berúgni ugyan nem tudod viszont pöc röff indul. Ülés pozíció kicsit magasabb mint az sm-en illetve 'fapadosabb'. Erő ebbe is van bőven és a fordulékonyságára se lehet panasz. Ami a szokásos Berges zörgést illeti az valami borzalmas, állítom hangosabb mint az Fs 650
Albi asszem te varta aksit vettél ?birja a gyürődést,,? nézzd már meg lécci mi a száma .köszi
Yo!
Kicsit bővebben?
Nekem volt 'szerencsém' egy 2010 FE 450-hez
Na ne bassz Zoli!

Dobj már nekünk pár sort erről a Magyarországon oly ritka erőforrásról!