Jó csak vicc volt Husabergirl ! Tudom-tudom,demokrácia van ...
Sajnos azt hallottam,hogy ennél a veszprémi mérőállomásnál,Kistó utca1 ott van ilyen teljesítmény mérő pad ! És szeretik is használni ...
Ha vkinek van még ötlete szívesen fogadom !
Május 5.-éig van határidőm ...
Kizártnak tartom, hogy teljesítményt is mérnek egy vizsgán. Lehet rosszul tudom de szerintem az országban is alig van teljesítmény mérő pad nemhogy egy megyei vizsgabázison.
Hidd el, nem mindenki kivételezik velem azért mert lány vagyok. Volt már olyan, engem kivettek a sorból, a többieket nem. Ez csak a szerencsén múlik, nem mellesleg nem szoktam olyan sz@rokat venni magamnak.
Én csak egy jóhiszemű buta vásárló vagyok,nem gondoltam volna,hogy ezek a rohadt Bergek többet tudnak,mint 6KW !
Nyilván a papírjait nem én állítottam ki,mosom kezeimet...
Ha nem stimmel a tényleges érték és a forgalmiban szereplő, akkor okirat hamisításról lesz szó. A kérdés csak az hogy ki követte el. Lehet majd bizonygatni. Vazz, mondtam már hogy a "halk" kipufogód mögött menni amikor az visszadurran, súlyos belső sérüléseket okoz. Szerintem ez miatt ne vegyél másikat, de ha a pénz nem számít... Az enyémbe is egy átmenő cső van és nem jobb a hangja mint a tiednek. Minél nyitottabb, annál kisebb a nyomaték.
Ja és a kicsit nyitott azt jelenti hogy az előző tulaj hekkelte, mondta hogy cserélték benne a csövet! Fasza hangja van mélyen pattogós semmi sallang nincsen benne! Nem sérült nem horpadt!
A sárga bergemnél.. csak a berg 1-es videón 1:50-nél 2:27-nél és 3:00 percnél látsz rá a kipura! Na abban volt egy perforált cső aztán cső! Az a luk ott a végén öt és feles volt azt hiszem..!
Nagyon jó volt az a nagyon nyitott rendszer! Csak úgy köpte a lángot meg a szobámba a díszpárnákat ledurogta az ágyról!
Amikor Norbi megy vele a panringen és odaver neki a hátsó visszafórdító csiki-csukiban akkor olyat üt a hangja mint amerikában az út felbontók ipari légkalapácsa..!
Szóval szerintem egy kipus biztos jól megcsinálja a gáz szellőztetést! A többi részét meg polírozni szokták belül ami a hiedelemmel ellentétben hogy a kipufogógáz "jobban csúszón" a korom megtapadásának szab gátat!
Bassza meg.de másnak is van így ! Miért pont engem ?
Meg lehet csinálni annyira a folytást,vagy 10 KW-ig mondjuk !
A1-es jogosívánnyal szeretném vezetni ...
Ezt komolyan mondtam. Mivel a gyárilag forgalmiban kevés kw de sok köbcentis motorok is fojtva vannak. vagy a kipufogó vagy a karburátor által. Ezért mondtam hogy neked is olyan gondod van hogyha jól értelmezem hogy a 650es berged papíron vagy 15 kw. vagy hasonló.. nemde?
Ez egy szigorított műszaki vizsga ahol mindenbe kötekedni fognak.
A motorodon legyen minden ami kell.
Viszont ha lesz teljesítmény mérés amiben nem az lesz mint a forgalmiban akkor lehet hogy baj lesz.
Mivel egy bergiről van szó ezért merek (kicsit félve) ide írni.
A segítségeteket szeretném kérni!
Minap kaptam egy levelet a megyei kormányhivatalból a közlekedésfelügyelőségtől.
A helyi rendőrkapitányságnak köszönhetően :) a közúti járművek megvizsgálásáról szóló KÖHÉM rendeletben
a motorom műszaki hiányosságai miatt meg kell jelennem a megyei vizsgálóállomáson a motorom összes papírjaival együtt !
Indoklás:
Közúti igazoltatásnál a jármű nem felel meg a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának a műszakija.
Gondolom én nemigen tetszik neki a motorom valós teljesítménye és a forgalmiban beírt 650 köbcenti és lóerő aránya miatt ! :)
Ilyenkor mit csinálnak vagy mi a teendő ? Valaki tudna segíteni,esetleg hasznos tanácsot adni !
mangela87@citromail.hu
Nem leszek hálátlan ... :)
Sajnos azt hallottam,hogy ennél a veszprémi mérőállomásnál,Kistó utca1 ott van ilyen teljesítmény mérő pad ! És szeretik is használni ...
Ha vkinek van még ötlete szívesen fogadom !
Május 5.-éig van határidőm ...
De akkor mi a lényege a szigorított vizsgának?
Nesze nektek demokrácia ...
Nyilván a papírjait nem én állítottam ki,mosom kezeimet...
Ment mail ...
Nagyon jó volt az a nagyon nyitott rendszer! Csak úgy köpte a lángot meg a szobámba a díszpárnákat ledurogta az ágyról!
Amikor Norbi megy vele a panringen és odaver neki a hátsó visszafórdító csiki-csukiban akkor olyat üt a hangja mint amerikában az út felbontók ipari légkalapácsa..!
Szóval szerintem egy kipus biztos jól megcsinálja a gáz szellőztetést! A többi részét meg polírozni szokták belül ami a hiedelemmel ellentétben hogy a kipufogógáz "jobban csúszón" a korom megtapadásának szab gátat!
Meg lehet csinálni annyira a folytást,vagy 10 KW-ig mondjuk !
A1-es jogosívánnyal szeretném vezetni ...
Holnap megyek is a 9-es misére gyónni ...
Ismereteim alapján ott megvan hozzá minden eszközük ...
A motorodon legyen minden ami kell.
Viszont ha lesz teljesítmény mérés amiben nem az lesz mint a forgalmiban akkor lehet hogy baj lesz.
Mivel egy bergiről van szó ezért merek (kicsit félve) ide írni.
A segítségeteket szeretném kérni!
Minap kaptam egy levelet a megyei kormányhivatalból a közlekedésfelügyelőségtől.
A helyi rendőrkapitányságnak köszönhetően :) a közúti járművek megvizsgálásáról szóló KÖHÉM rendeletben
a motorom műszaki hiányosságai miatt meg kell jelennem a megyei vizsgálóállomáson a motorom összes papírjaival együtt !
Indoklás:
Közúti igazoltatásnál a jármű nem felel meg a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának a műszakija.
Gondolom én nemigen tetszik neki a motorom valós teljesítménye és a forgalmiban beírt 650 köbcenti és lóerő aránya miatt ! :)
Ilyenkor mit csinálnak vagy mi a teendő ? Valaki tudna segíteni,esetleg hasznos tanácsot adni !
mangela87@citromail.hu
Nem leszek hálátlan ... :)
üdv.