Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az A1 nem csak teljesítményt, hanem köbcentit is korlátoz.
Jó csak vicc volt Husabergirl ! Tudom-tudom,demokrácia van ...
Sajnos azt hallottam,hogy ennél a veszprémi mérőállomásnál,Kistó utca1 ott van ilyen teljesítmény mérő pad ! És szeretik is használni ...
Ha vkinek van még ötlete szívesen fogadom !
Május 5.-éig van határidőm ...
Igazad lehet
De akkor mi a lényege a szigorított vizsgának?
Kizártnak tartom, hogy teljesítményt is mérnek egy vizsgán. Lehet rosszul tudom de szerintem az országban is alig van teljesítmény mérő pad nemhogy egy megyei vizsgabázison.
Albi, megtanáltam azt a szénszálas hővédőt, írjá címet, aszt elpostázom.
Akkor nagy szemekkel pislogva bedobod neki a kérdést: Mit szólsz david hasselhof mejjszőrzetéhez?
Hidd el, nem mindenki kivételezik velem azért mert lány vagyok. Volt már olyan, engem kivettek a sorból, a többieket nem. Ez csak a szerencsén múlik, nem mellesleg nem szoktam olyan sz@rokat venni magamnak.
Jóóó hát akkor majd forgalmi helyett a Cosmopolitant kapod elő...
De ha kifogok egy csaj rendőrt annak aztán mosolyoghatok!
Jóóó de te csaj vagy ! Nálad más a szitu ...
Nesze nektek demokrácia ...
Nem is gondoltam, hogy ebből ilyen problémák lehetnek, nekem is 6 KW van a forgalmiban. Hiába, ezek a 650-es Bergek elég butácskák.
Én csak egy jóhiszemű buta vásárló vagyok,nem gondoltam volna,hogy ezek a rohadt Bergek többet tudnak,mint 6KW !
Nyilván a papírjait nem én állítottam ki,mosom kezeimet...
Ha nem stimmel a tényleges érték és a forgalmiban szereplő, akkor okirat hamisításról lesz szó. A kérdés csak az hogy ki követte el. Lehet majd bizonygatni. Vazz, mondtam már hogy a "halk" kipufogód mögött menni amikor az visszadurran, súlyos belső sérüléseket okoz. Szerintem ez miatt ne vegyél másikat, de ha a pénz nem számít... Az enyémbe is egy átmenő cső van és nem jobb a hangja mint a tiednek. Minél nyitottabb, annál kisebb a nyomaték.
Szia Albijam !
Ment mail ...
Ja és a kicsit nyitott azt jelenti hogy az előző tulaj hekkelte, mondta hogy cserélték benne a csövet! Fasza hangja van mélyen pattogós semmi sallang nincsen benne! Nem sérült nem horpadt!
A sárga bergemnél.. csak a berg 1-es videón 1:50-nél 2:27-nél és 3:00 percnél látsz rá a kipura! Na abban volt egy perforált cső aztán cső! Az a luk ott a végén öt és feles volt azt hiszem..!
Nagyon jó volt az a nagyon nyitott rendszer! Csak úgy köpte a lángot meg a szobámba a díszpárnákat ledurogta az ágyról!
Amikor Norbi megy vele a panringen és odaver neki a hátsó visszafórdító csiki-csukiban akkor olyat üt a hangja mint amerikában az út felbontók ipari légkalapácsa..!
Szóval szerintem egy kipus biztos jól megcsinálja a gáz szellőztetést! A többi részét meg polírozni szokták belül ami a hiedelemmel ellentétben hogy a kipufogógáz "jobban csúszón" a korom megtapadásának szab gátat!
Ott az email címem... írj egyet mert neked az adatlapod teljesen üres!
Bassza meg.de másnak is van így ! Miért pont engem ?
Meg lehet csinálni annyira a folytást,vagy 10 KW-ig mondjuk !
A1-es jogosívánnyal szeretném vezetni ...
JA MOST LÁTOM 6kw igen hát az nem sok
Ezt komolyan mondtam. Mivel a gyárilag forgalmiban kevés kw de sok köbcentis motorok is fojtva vannak. vagy a kipufogó vagy a karburátor által. Ezért mondtam hogy neked is olyan gondod van hogyha jól értelmezem hogy a 650es berged papíron vagy 15 kw. vagy hasonló.. nemde?
Kééééééééérlek,szépen kérek mindenkit bántás helyett segítsetek,hogy ne kötekedjenek abba a kemény 6KW-ba !
Holnap megyek is a 9-es misére gyónni ...
ja valahogy le kell fojtani, kipufogót leszűkíteni vagy a karbit elállítani hogy ne bírjon menni amikor tesztelik
A motoron van minden,patika állapotú,de az utolsó kijelentésedtől félek !
Ismereteim alapján ott megvan hozzá minden eszközük ...
Ez egy szigorított műszaki vizsga ahol mindenbe kötekedni fognak.
A motorodon legyen minden ami kell.
Viszont ha lesz teljesítmény mérés amiben nem az lesz mint a forgalmiban akkor lehet hogy baj lesz.
Sziasztok !

Mivel egy bergiről van szó ezért merek (kicsit félve) ide írni.
A segítségeteket szeretném kérni!
Minap kaptam egy levelet a megyei kormányhivatalból a közlekedésfelügyelőségtől.
A helyi rendőrkapitányságnak köszönhetően :) a közúti járművek megvizsgálásáról szóló KÖHÉM rendeletben
a motorom műszaki hiányosságai miatt meg kell jelennem a megyei vizsgálóállomáson a motorom összes papírjaival együtt !

Indoklás:
Közúti igazoltatásnál a jármű nem felel meg a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának a műszakija.

Gondolom én nemigen tetszik neki a motorom valós teljesítménye és a forgalmiban beírt 650 köbcenti és lóerő aránya miatt ! :)
Ilyenkor mit csinálnak vagy mi a teendő ? Valaki tudna segíteni,esetleg hasznos tanácsot adni !
mangela87@citromail.hu
Nem leszek hálátlan ... :)

üdv.