Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az!

Meg nyergelném!
Nagyon jól néz ki a kis aranyos! Meg lesem van-é!
Egyébként mindig hátra skubizok mi a helyzet!

Általában oldalról szoktak elütni vagy leszorítani!(Régi pizzás tempó!)
Ja ja vágom!
Működik!
Gyönyörű!
Lehet a TEKNYŐ áruházban is van...
Itt vala e...5 perc alatt fel lehet szerelni.
Mi már csak heccből,poénból is használjuk...havernak is ijjen van a DUKÁTTI SZTRÍTTFÁJJTEREN:)
Legyünk már kicsit igénytelenek is...ne mindig csak a precízség,pontosság:)
EZ az irányjelzőre vonatkozik...
Meg egy tükör mitől ne működne?:)
Vakablakról má hallottam...de vak tükörről még nem...:)
Nos mondom Én úgy tudom hogy " csak fel szerelhető " de "nem kötelező" ... viszont ha fel van szerelve akkor működnie kell...
Husaberg FS 570 - Mira

ami nekünk van tükör azért szép is és használható is igaz drágább, de nagyon tuti
Képzeld itt a nyugati részen nincsen Osan.. de a Tecskóba meglesem hátha van valami hasonló cuccos!
THX!
ÓSÁNba lehet venni flexibilis szárú kis biciklis tükröt...2 azaz kettő darab fájt 510 magyar királyi forintba...a bilincs része pont jó a kormány vékony részére.
Amúgy még nem is néz ki rosszul vele a paripa...de gyakorlatilag hasznavehetetlen,de műszakira tökéletes.
Holnap viszem műszakira..! A két mirror ami horror az kell! Tegnap szerkesztettem fel! Az egyiknek volt helye a másik meg.. most már ott van!
Laci maradj már!
Aki akarja úgy is elolvassa aki akarja úgy is nyomja majd a hülyeséget!
Mivel eladtam már én is pár motort tudom, hogy milyen vásárlói mentalitások vannak..! Akinek van pénze rá és már biztosan tudja hogy milyen motort akar az el is elmegy és megnézi a többi meg neten csorgatja a nyálát! Ez a netes világ már ilyen! Az okos jól használja a ráérős meg baszog és erre élvez!
Hozzáteszem lehet időt meg pénzt meg sok km-t megspórolni de azt majd döntse el a delikvens hogy a kapott infóból mire jut!
Ne szívd meg magad minden ilyenen! Ez a márka topick ilyen! Nem csak azt olvashatod az érdeklődőktől mint egyik másik japó meg labanc 1hengeresnél hogy hány 100e.-dik km után kell először belenézni van-e benne olaj..! Nem mindenki olyan gyakorlatias mint Te! A többi meg itt motorozik a neten!
No para!

Pont mostanában veséztük meg ezt a témát ismét..!
Arra kérlek olvasd jól vissza ezt a topicot minden kérdésedre választ kapsz!
Ha meg rutinosabb vagy akkor használd a keresés ebben a topicban kis kereső fület! Írd be a szavakat ahogy gondolod dobni fogja hidd ell
Láttam már.. a nyavalya kitör hogy ilyenek vannak széles-e világba!
faszányos
Ja elég szokatlan bergbe ez a kerék!

De azt vedd alapul hogy a berg az egyik legerősebb moto és.., hány drz meg miegymás fut ilyen vagy ennél rosszabb kerekekkel..!
Ha vissza olvasol pár hetet valahol itt van a tulajdonos (szerintem volt tulaj)! Jó moci!
Az a legszebb az egészben hogy az index nem is kötelező tartozék a motoron ... viszont ha fel van szerelve akkor működnie kell... és ha valóban kizáró ok egy motor vásárlásánál az indexek hiánya akkor valóban szamár az illető...
Mandéla(Nelson talán?)...vagy Angéla...nem kell mingyá őrjöngeni.
Ha asse tudod mit akarsz megvenni ott kezdődik a baj...és próbálj gondolkozni kicsit.
A hozzád hasonlóknak hiába mond az ember bármit...ha megemlít az ember pár tipushibát,a karbantartás gyakoriságát,stb egyből ordítva menekültök mint a szamár aminek tüzes tapót tettek a farka alá.Aztán persze belőletek lesz a legokosabb...
Hidd el tudom miről beszélek...volt már pár JÓ motorom az évtizedek alatt amik eladók is lettek egyszer,ismerem a vevőjelöltek minden fajtáját...
A vakerálás abban szokott megnyilvánulni hogy van egy jónak tűnő motor meghirdetve,akkor beindul a KOKA KÓLA forródrót:ki látta,ki hallotta,benzin kell-e bele,olaj ne sok kelljen mert a sokba kerül,jó e két személyel balatoni túrára,nulla üzemórás legyen lehetőleg FÉLÁRON, mert benzinre se nagyon van pénz nem még hajtókarra,csak olyan kell ami villog(index hiánya kizáró ok),és egyébb baromságok...
Aztán telik az idő...a paripát csak elviszi valaki aki rászánta az időt,elment megnézni,ha nem értett hozzá vitt magával olyan valakit aki ért hozzá...és talán még kurva nagy mázlijuk is volt és vettek egy tényleg jó motort.
Aztán Vakera Gyuriék lesnek mint kezdő buzi a gőzfürdőben...és még azt sem értik hogy ez hogy történhetett így.
És ha mondjuk az a jóhiszemű vásárló,ahogy nevezed vakerászó Gyuri kevésbé ért a motorokhoz,mint mondjuk te vagy ti és el is ment megnézni a motort,csak kiváncsi a hozzáértők véleményére is?
Mert ugye kis ország ez,tök nagy az összetartás úgyis mindenki tud mindent és kibaszott jóindulatú és segítőkész mindenki !
AMÚGYMEG! Ez a trendy...végigkürtölni a netet hátha valaki ismeri a paripát,elhinni mindent a néger SZÁNTÁ KLÁUSZTÓL kezdve nemdohányzó női tulajdonosig mindent...csak még véleltlenül se kelljen elmenni megnézni,megpróbálni hinni a saját szemünknek...hisz ez pézbe kerül.
Aztán az ilyen vakeráló Gyurik nyúlnak bele a legnagyobb fostalicskába...mert elhiszik a cigány lova sztorit miszerint mikor a ló nekiment fejjel a falnak a cigány is rávágta egyből:Nem vak ez komám,csak vakmerő!
cső!
Ezt láttad már?
9.45-nél ott a fészkük!
http://youtu.be/dXSsiC6Itpk
Most valamiért eszembe jutott egy mult szezon béli élményem... nem nagy sztory meg nem is ebbe a fórumba való de gondoltam megoszom...

na szóval egyik nap Miskolcon motorkerékpároztam kicsi ütött kopott Bergemmel... majd azt veszem észre hogy elöttem egy csávó poroszkál egy chopperral krossz sisakkal a fejen...

nem nagy sztory de sztem a moci és a sisak stílusa nem igazán passzolt

egymáshoz...
Uhhhh... dejó hogy nem mentem el megnézni és megvenni ... köszi az infót
inkább veszek egy Hárli Dévidzont különben is így hogy mondtad inkább az tetszik jobban