Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Se sztender? Se index? Akkor ez nem is motor komám hanem ROLLER...
Annak az paraméterei iránt meg a DEKATTLONNba érdeklőggy...
Sziasztok!

Most adtam el nem rég az előző motoromat, és lenne egy Husaberg FE 400 2000-es évjáratú, ami tetszik, jó állapotban van, azonban soha nem ültem mgé Husabergen, nem is nagyon láttam, de szitne csak jókat hallottam felőle, szóval saját tapasztalatom nincs, és kb nem tudok róla semmit, csak amit a neten találtam.
Rendszámoztatva van, de a képeken úgy láttam, h se sztender, se indexek. Akkor ez most mégis milyen motor? Versenyenduro?

Továbbá:
Mi a véleményetek az FE 400-ról? Milyen a hozzávaló alkatrészellátás? Stb stb...minden használható infó érdekelne a vétel előtt. :O

Köszöntem
Igen van!
Az egy végtébe, szakadás mentes kula hosszúságát és súlyát...!

hello valakinek nincs véletlen eladó hátsó és első sárga sárvédő husaberg FC re 2002-2005 ig törésmentes és ami nincs kifakulva érdekelne!
Mindenkinek van titkolni valója. Albinak is.
Semmi Én hirdetem Husabergirl tudja mire vonatkozott az irományom... Nincs titkolni valóm
Egy éhmél címet lökjél nekem az enyém az adatlapon!
A "srác" motorjával esetleg lenne valami probléma ?

http://www.kepesmotor.hu/husab... valaki ezt a motort nem ismeri ?
Köszönöm Szépen a Segítséget ! =)
Voltam voltam :) Most Szlovákiába kéne kijutni

Mizu? Voltál Bergelni valahol?
Már megint itt van ez a srác
Szia!

Jobb oldal "keresés ebben a topikban". Elég csak pár szóra rákeresned, szerintem kiadja amire kíváncsi vagy. Ha van időd és kedved, akkor olvass vissza.

Üzemórában számoljuk a dolgokat. Én azt javasolnám, hogy 2004 utáni gépet vegyél, supermotora pedig 650, ez nem kérdés.
Sziasztok !

Elnézést, de igen kevés és változatos vélemények keringenek az interneten a husabergekről. Engem mindenképpen a supermoto vonal érdekelne és reméltem itt kapok egy-két tanácsot mielőtt őrült keresgélésbe kezdenék. Az első kérdés, mint mindig a szervízigényességre vonatkozna. ( tudom ez már kicsit unalmas téma a gyakorlottaknak, de kezdőként alig találni információt ) Volt és van is motorom. A szükséges és kopó alkatrészek cseréjét ismerem. Itt a kérdés hogy a kopás inkább üzemórákban vagy százkilóméterekben mérhető ? Tudom, hogy egy brutális teljesítményű motor, kiváló kezelhetőséggel és ezért valamit áldozni kell. A felhasználási terület város, szerpentinek és az igazi supermotozás alapjainak elsajátítása pályán. Ezen tényeket ismerve már "csak" az évjárat és a köbcenti tekintetében ( sajnos nem mintha akkora választék lenne jelenleg a használt motorpiacon) kérném Segítségeteket !

Köszönöm Előre is a Válaszokat ! Tényleg óriási Segítség lenne !
Ha mást nem egy Kukucskas hétvégét osszehozhatunk valamikor. Beszéljük meg itt a részleteket.
Németbe akkora nimbusza van a Bergnek hogy a Husky a nyomába se léphet. Hát most majd változik ez a dolog, muszájból. A raktáron lévő motorokat és alkatrészeket akkor szarér-húgyér kisöprik?
Az a fasza hogy erre gondoltál!

link
Hova távozott el...?

Most voltam gyors a garázsba és nekem még meg volt!

Csak kellene csinálni az idén egy Berg találkozót, ahol elsirathatjuk az eltávozott márkát.
..ööö ez lenni nagyon pici! Mondeni kicsit nagy kopasz kínai! Picit cipós is!
Black or White huuúúú! by Dzsekó!

http://youtu.be/uBt4GjR_vHE
Eladó a csizmám, berg tulajoknak ócóbb.
Igen köszi már megoldódott!
Kecskemétet vagy Palcsit kérdezted már?