haversrác az én kommentembe mi is volt a rossz szándék?
szerintem puszta tényeket közöltem...
egyébként meg Te magad írtad korábban hogy a rendőrök téged emlegetnek balesetmegelőzési előadáson... gondolom nem véletlenül...
ha a rendőrök ismernek téged mindenhol akkor egyet árult el nekem :
- minek fikázod őket?
ha engem fikáznál én is szopatnálak... gondolj csak bele ... nem véletlenül lettél te berendelve... húznád meg magad egy darabig míg elfelejtenek vagy valami de nem.... ehelyett te mit csinálsz? hirdeted a Berget de közben buzizod a zsarukat ... ember mit csodálkozol hogy rád vannak szállva?
de ha fikázni akarod őket csináld csak hisz szíved joga de ne csodálkozz ha lépten nyomon szigorított vizsgálataid lesznek
nem bántani akarlak hisz távol áll tőlem csak gondolkozz el azon hogy minden okkal történik ( ok - okozati összefüggés )
Nyilvános fórum van aki érzi miről lehet beszélni valaki nem, ezt le kell szűrni a fiatalok tesznek fel olyan kérdést aminek van olyab súlya hogy kár feszegetni ill. aki ezt nyilvánosan megteszi arra lesz mit rá olvasni!
Az hogy kinek mi tetszik szubjektív! Elolvasod aztán ha akarsz reagálsz rá ha akarsz akkor nem!
Szóval No para!
Sokszor leírtam már talán neked még nem, de azzal tisztába kell lenni hogy egy üó. verseny technikán ülsz és bármikor bármi behányhat és akkor az van!
Ha valami eszedbe jut használd a "keresés ebben a topicban" cím szó szerűen és biztos hogy sokat fogsz olvasni! És ha komolyan érdekel a berg akkor ezt meg is fogod tenni!
Srácok !
Én jószándékkal regeltem ide,nem azért,hogy a moci külsejét véleményezzétek. Persze nem lehet miondenkinek egy az izlése.
Hálisten,azért volt aki segítő jobbkezet nyújtott.
Dehát ha harc,legyen harc!
wszabi: ezzel a felnivel vettem,esetleg átfestetem vmi más színre,sajna nincs 100-150.000ft-om másikra! Tudom kicsit bucsus,mellesleg nekem tetszik!
Előzmény annyi volt,hogy 1x igazoltattak,picit gyanakodtak,de rendben volt minden és további jó utat kívánva továbbengedtek.
Aztán 2hét múlva jött a papír...
Duke73 kicsit erősnek és sértőnek érzem a hozzászólásod,nem hiszem hogy bármelyikőtökhöz én címeztem volna ilyen kedves szavakat! Nemhinném,hogy kezdő buzi vagyok,ERRŐL KÉRJED KI A BARÁTNŐD VÉLEMÉNYÉT !
T.Laci ,több rendőr ismerősöm és itteni fórumos kolegád ezt a folytásos dolgot javasolta és a jogsi ma már teljesíményre szól nem köbcentire! Ezt is mondták ... De értem én,hogy te mit mondasz! Remélem nem neked lesz igazad...
Na mind1,gyertek tépjetek szét és egyetek testemből mely értetek adatik !
Már írtam neked korábban is, de az A1 nem csak a kW-ról szól, hanem köbcentiről is. Hiába van neked 6kW a forgalmiba (ami akár még valami brutál folytással elő is idézhető), de 6száz valahány köbcentiből sehogy sem lesz 125!
Egy újabb értelmes jószágot láthatunk ANGÉLA személyében...
Aztán les mint kezdő buzi a gőzfürdőben ha szopassák...de az ilyen inkább nagyobb részben SAJÁT magát szopassa legtöbbet...
két dolog:
- cseréld le a felnit mert undorító ...
- ha még az eladási hirdetésedben is basztatod a rendőröket ne csodálkozz ha ők is basztatnak téged drága testvérem...
ezek alapján gondolom annak is volt előzménye hogy téged berendeltek egy szigorított vizsgára...
Azért én ilyeneken nem gondolkoztam.
Főleg,hogy csak pár hete van nálam a moci és át se irattam még meg semmi. Poénból felraktam,hátha jön és elviszi valki,bár inkább le szeretném így papiroztatni,hogy tudjam vezetni az A1-es jogsimmal.
De persze,adom majd az infokat ...
Egy gondolat: ha a kisebb teljesítmény után fizetted a teljesítmény adót, akkor az adócsalás. Hú mi mindent rá lehet erre a dologra húzni. Persze azt hogy ki követte el a szabálytalanságot nem könnyű bebizonyítani. Szerintem új forgalmi plusz valamennyi pénzbírság, azt úgy intézed az előző tulajjal (tulajokkal) polgári peres úton ahogy akarod. Na majd írod hogy mi lett a sztori vége.
Amit mondasz az a némi az nagyon sok Rosszabbik nincs csak 2 jó Jelenleg az egyik jó van fent és használom is Slick szintén van fent! Egyszerűen csak nem akarom szétvágni és ha emellett van lehetőségem másra megpróbálok élni vele..Titokzatos mi?
Csütörtökön miért nem jöttél Kakucsolni? Én kint voltam..
Elekzdtél pályázgatni és ezért eladod a pályamotorodat ami mellékesen papíros? Ezt csak én nem értem?
Írod hogy van másik idomod is, na tedd fel a rosszabbikat, két szlikket, sztán haccójjon. Meg miért is zúznád le? Ha elesel mi baja lesz? Elárulom: nem sok.
Költöttél re némi pénzt, szépen egyben van a gép, és az helyett hogy ezt élveznéd eladod. Hmmmm.....
Hát remélem annyira nem lesznek szigorúak a paírmunkánál !
Gyenge a moci,sajna csak 6KW-ot tud !
De még szerencse,hogy a helyi középsulikban tartott közlekedési biztonsági elősadásokon már a nevemet emlegetik a rendőrök !
Kicsit ez már vicces ...
Nem zsákbamacska,itt mindenki ismeri az előéletét illetve a nálam töltött 'perceit'. Akinek megér annyit mint nekem az viheti, aki meg csak baszakodni akar az mehet a p****ba
Fogalmam sincs mi lehet ez a szigorított vizsga, ugyan is mi mást néznének át amit egyébként nem. Fék, kormány, futómű, villamosság, egyedi azonosítók. Lehet mérnek hangot, emissziót.
Vagy még az jutott eszembe lehet csak papírmunkában szigorúbb úgy mint az első üzembe helyezéskor.
szerintem puszta tényeket közöltem...
egyébként meg Te magad írtad korábban hogy a rendőrök téged emlegetnek balesetmegelőzési előadáson... gondolom nem véletlenül...
ha a rendőrök ismernek téged mindenhol akkor egyet árult el nekem :
- minek fikázod őket?
ha engem fikáznál én is szopatnálak... gondolj csak bele ... nem véletlenül lettél te berendelve... húznád meg magad egy darabig míg elfelejtenek vagy valami de nem.... ehelyett te mit csinálsz? hirdeted a Berget de közben buzizod a zsarukat ... ember mit csodálkozol hogy rád vannak szállva?
de ha fikázni akarod őket csináld csak hisz szíved joga de ne csodálkozz ha lépten nyomon szigorított vizsgálataid lesznek
nem bántani akarlak hisz távol áll tőlem csak gondolkozz el azon hogy minden okkal történik ( ok - okozati összefüggés )