Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tud valaki 2001 es fc blokkhoz berúgó szerkezethez azt a kis beakadó pöcköt?
Istenem...az ilyen MIT HISZ?
Azt NEM kérdezem hogy mit tud...
vázcsere
Kedves fórumozók,

Nemrég vettem egy Husaberg FE 501 tipusú motort de csak adásvételivel. Van lehetőségem valami úton módon rendszámoztatni törzskönyv nélkül? Előre is köszönöm.
http://giantloopmoto.blogspot....[
csak a berg megy ilyen magasra
Nem is tudom hogy bírtam a rendetlen színű motorommal ennyit menni a múlt hónapban
Köszönöm! Meg pár nap és teljesen feloltozunk utcára! Már nagyon várom!
Nagyon szép az SMC is!
Nagyon szép ezzel a lámpával! Nekem is ilyen van a 660 SMC-n!
A fekete szín szinte minden motornak jól áll...de az a koponyamintás ERRBRUS kibaszottul nem illik ehhez a motorhoz...ilyet csak a "kőkemény",hétközben nyakkendős,hétvégén lógó bőrrongyba öltözött bohócok bőrszatyros,agyongiccsezett szarjain látni.
Amúgy SZÉP...csak NE lőjj túl a célon BERGIKE.
Tudom, Neked csak a fekete a rendes!
Végre egy rendes színű motor...
EZT is szét kell szedni azonnal vásárlás után?
Végülis NEM biztos...attől függ KIÉ...nem igaz?:)
Beigazolódott az ipari hulladék duma, ez igen
Szerintem zsiványul néz ki!
Nesze nektek berg
Még kell pár hét mire minden összeáll, meg lesz szabad hétvégém, a következő két hétvége dolgozós lesz valszeg, de majd írok FB-on és egyeztetünk! Már alig várom!
Én innen rendeltem a feketét, nem olcsó, de minőségi cucc;
race-styles
Zsolti18 -al beszélj itt a fórumon ő csinálgat, akár egyedit is.
Vagy kecskeméti ktm, de ez utóbbi drágább lesz.
Sziasztok! Nem tudja valaki,hogy honnan lehet husabergre matrica szettet rendelni?(fc 450)
Ennek a sztorinak már azt a címet is lehetne adni hogy EXC csodaországban...bádogemberekkel körülvéve:)
Nem értesz te ehhez!
Igen ezt sejtettem, mert ilyen irreális értékekkel éppenhogy nem kéne járnia.
Majd a hétvégén vagy jövőhéten kiderül az igazság, de valami apróság lehet szerintem
nekem 2-n volt, télen nyáron az úgy volt és járt ment durrogott

szerintem vmi a szeleppel lesz ott, lehet a himba végén a kis csavar van kikopva és nem lehet normális hézagot állítani neki
Csá!

Elfelejtettelek hívni, de amit beszéltünk sajnos nincsen!
Ha tudok szerezni valamit akkor hívlak.