Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik fuvaros haver pont ehhez hasonló sztorival szívatott!
Na meg a gumi méretekkel!
Szóval detto!

Kint voltam németbe egy kis faluba. A határába volt 3 motorosbolt, az egyikbe árultak Bergeket, új is volt és használt is. Volt egy zsír új 2008-as FE450. A másik boltban hegyekben álltak a sarokban az SM slickek (Metzeller, Golden Tyre, Dunlop) Az összes első gumi 16.5-ös. Kérdezem: 17-es első nincs? Az eladó értetlenül néz és mondja: az összes sm első kerék 16.5 coll átmérőjűek. Utánna már meg sem mertem kérdezni hogy használt gumi nincs?
Azt hittem jössz a SUMO-ra, gondoltam akkor kinézek.
Jól áll a repce a bergnek mi?!

Nekem mostanság nincs abban az irányba dolgom!

Jössz valamikor Pest fele Albi?
Minden bizonnyal csakis PESTI lehetett...
Pestiek! Ki Bergelt ma az Oktogonnal? Kek-sarga Berg fekete lampamaszk. De jó volt látni egy Berget.
A gyujtas nem megy ra a régi helyére. De egy keihinnel már teljesen baráti lesz a berged indítása. Bár ha a dellorto jol bevan állítva es a szelephezag a helyén akkor mennie kéne.
Fogalmam sincs mennyire passzolhat, de szerintem teljesen fölösleges agyalnod rajta, ha az eredeti cuccot megtekercselteted, annak is jónak kell lennie (a gyárilag szar szigetelés miatt mennek tönkre).
Áhoj!

Szétverni semmi kép! Meg se moccant a múltkor de majd a második felvonásba meg lesz! Ki kell venni ez most már nem kétséges!
THX!
Elhatároztam...
Beszerzek a 95 -ös fe501-be keihin karburátort, meg Kokusan gyújtást.
Az utóbbi, a gyújtás mennyire paszolhat a régi helyére ?
Van annyi hangyafülnyi esély, hoyg össze lehessen paszoltatni? :D
Helló!
Látom telót szerelsz?!
Mindenképpen vedd ki,ne verd szét a helyén!
Ki a hátsó kereket,alsó -felső csavar ki,lefele ki tudod bujtatni!
Meglazítod a kis imbuszt,és csaknem kézzel tekerhető!
Nekem a Bergen 8 perc,neked 3 lessssz....
Okostelefon. Átirányítva... De azért kösz az ubis tippet!
Hol a többi? Ott van az...csak keresd,98-ba még trükkösök voltak a mérnökök...ELDUGTÁK kicsit.
Ha mégse találod akkor marad az egy szál gyertya egy uborkás üvegbe beállítva...jobb mint a KSZENON.
De előbb tisztázd hogy melyik rendezvényen vagy...
Tyuuuuuuuu Te aztán rugdostad szépen ha még a berúgókar is eltört ... nincs ott nagy gebasz hidd el a szelephézagot kell beállitani semmi mást, nekem is volt már hasonló jelenség ... fél óra rugdosás aztán csak a nagy büdös semmi ... aztán mikor be lett lőve a szelephézag pöc-röf...
Nem vagyok biztos benne hogy jó helyen vagy
Az alkatrészekkel nincs probléma, Kecsón be tudod szerezni csak vigyázz velük el szoktak keverni dolgokat . Én, ha bontatlan a blokk és moto, akkor sokallom a 130 órát, pl. szelepeknél. Ha enduro akkor rakhatod bele az órákat nyugodtan, nem lesz vele gubanc. Ha mégis szerviz, akkor Szani-aki sose ér rá vagy Lyani-Kecsón vagy Palcsi.Amikre figyelj: 10 óránként olaj+szűrő,20 óránként szelephézag. Attól függően hol használod de lehetőleg minél gyakrabban légszűrőtisztítás. Ja meg magadra nehogy lekopjon a bőr egy-két helyen
Heló mindenki!
Tegnap sikerült szert tennem egy Husaberg 550-re! Mire figyeljek? Ha hozzá kell nyúlni hová vigyem? Mellesleg majdnem gyári állapot, rúgásra indul! pár karc vn rajta, 2004-es és 130 óra van benne... A fékek szinte újat, a gumik cserére szorulnak,, világítás, index működik...Milyen az alkatrész ellátás ehez, mert sokat olvastam róla, és valaki azt mondta, hogy keserves, valaki pedig azt, hogy sima liba!?!? Minden hozzászólást szívesen olvasok! ;-)
Óh... hát hol van szikra hol nincs...nincs itt baj a karburátorral..
Melyiket érdemes kicserélni? CDI-t vagy az előállítót ?
UTÓIRAT !
Alattam volt egy kérdező, ne hagyja senki figyelmen kívül
Sziasztok. Te 610 ről (98-as) szeretnék segítséget kérni. Fényképet szeretnék kérni az állitólagos fesszabról... A gondom hogy a kábelrengetegben nincs sehol világitásra használható +. Egy fehér piroson mérek, de a motor leáll izzó csatlakozásnál. Kokánynak tünik picit, de azthittem feltalálom magam. A vázra rögzített fesszabra hasonlító aluba 1 szál fehér vezeték megy. De hol a többi? Segitsetek... Köszönöm...
Melyik 650-re gondolsz?
ÍMÉLEZGETŐ faszszopók se NEM eladók...se NEM vevők. EZ TÉNY.
Nézegetik a több százezres motorokat,de 100 forintja nincs telefonálni...ÍMÉLBEN kérdezősködik nagyobbnál nagyobb baromságokat.De ezt is ki lehet küszöbölni...bár egy két értelmes jószágon jókat lehet mosolyogni...bár inkább sírni kéne.
ÍMÉLES hirdetésekkel NEM kell foglalkozni...az olcsó játék hüjjegyerekeknek.
41-est nézz ha szánsz rá pénzt. E-bay-on biztosan találsz de szerintem az országban is.
keihin fcr
most vagy 41es vagy 39es nem tudom ezt valami tōlem okosabb megmondja majd itt hogy mi passzolna az 501hez
41eset azt hiszem már láttam hirdettek valahol 501hez...
hanyas évjárat?
Aham. keihin milyen típusút érdemes?