Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne barinőzzél már hüjjegyerek...nagyon fruszrál téged ez a téma.
Te is úgy vagy már vele hogy mit ér a pénz,kocsi,ruha, ha az ember fasza puha?Netán emiatt eladó a fostalicskád is?
Olyan bohócul néz az is ki mint amekkora seggfej te vagy...
Jól van,nyugodjál meg, ne idegeskedj !
Megvagy feszülve,mint a véres húrka a sütőben !
Foglalkozz inkább a barinőddel,úgyis sok a panasz mostanság rád...
Párásztgyerek ...
Erről a te bátorságodról a cigány lova jut eszembe...
Mkor el akarta adni jött a vevő,meghajtotta a cigány a lovat az meg neki egyenesen fejjel a falnak...Mondja neki a másik more:Vak ez a ló tesvír! Mire amaz:Nem vak ez komám csak vakmerő...
Szóval no komment...
A dobogós hely valóban jár neked...dobogós BAROM vagy...ezt jól írtad .
Csőstől inkább az olyan egyszerűbb primitív gondolkodású emberek vannak sajnos,mint te ! A magam fajta bátor parasztok meg elől vannak igen. Inkább szeretek dobogós helyen lenni,mint hátul sereghajtóként ? De erről leginkább a kis barátnőd tudna nyilatkozni...
Helló,

milyen címre küldted? zsoltisopron@hotmail.com -ot nézem de semmi, spam is üres.
Válasz elküldve.
Rosszul látod ANGÉLA...a magad fajták vannak elől csőstől,én csak bekukkantok néha.
Olyan ez mint a sakk...elől a parasztok...hátul a király.
De mielőtt félreértenéd hüjjegyerek hogy királynak gondolom magam,előtte inkább gondolkozz kicsit...még ha fájdalmas is...elhiszem hogy kurva nehezen megy,de legalább próbáld meg.
Pedig te szállsz itt a legmagasabban ...
De érdekes...hogy felmentek az árak.
Majd jön megint a sok veréb...de hála az égnek nem nekem kell hallgatnom már őket.
Zsolti írtam neked 2 emailt is.
Szoktad nézni a fiókod?
Írtam mailt!
Oké! fs650-et mindig veszek "háromötvenért" !
Ugyan itt: eladó Husaberg Fs650. Ár:350000Ft . Nesze neked Vazz
Tegnap Kecskeméten volt egy kis high-side. Ha jól emlékszem . A szemüveg ami sértetlen maradt valami véletlen folytán.
Nem szeret engem a hasznaltauto.hu, az árát sem tudom miért nem írják ki...

Itt egy (talán) működő link:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_650_e-65
14821
Eladó Husaberg FS 650 E (2004):
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_650_e-65
14821

Illetve ez is:
http://www.kepesmotor.hu/ruha_kiegeszito/p1145917
Nem adom el,viszont ha érdekel újat tudok 8.500 Ft-ért! Nem akarok bizniszelni csak segíteni..Boltba ennél jóval drágább Ha érdekel szólj Másik lehetőség,keresel valamilyen kis kupakos flakont megfurkálod a tetejét a többit meg tudod.
Köszi Duke a sok segítséget !
Fain csávó vagy ...
Emántefigyejjmááá!

Eladhatnád nekem azt a folyadékgyűjtő tartályt jó ócsón. Vagy valami megoldás amit versenyen elfogadnak egyszerű csak nemszép vagy egyéb... ?
Mert tizenezret fájna kiadni 6 dkg fröccsöntött műanyagért, nálam ez elvi kérdés.
ANGÉLA...úgy látom te tényleg igazi hüjje vagy...nem beőtözött.
A kezdő buzi egy hasonlat...egy mondás...de majd TE is fogsz még érdekesebben is nézni a műszaki vizsgán, az átírás elmulasztása miatt az okmányirodán,és az NAV-nál, sárga csekkekkel a kezedben.
Nem motor kell neked hüjjegyerek...hanem egy furik...meg egy homokozó.
jó akkor az undorítót visszavonom de minden mást fenntartok...

szerezz egy Simson karbit oszt basszad bele azt...
Haversrác és ki mondta,hogy a te kommentedbe van sértő?!
Sztem normálisan megmagyaráztam pont neked az én gondolataimat.
De mondjuk,sztem az undorító szó kicsit sértő is lehet! De azt hiszem normálisan lereagáltam ! Na mind1,ne menjünk bele...
Az utolsó kommentedbe látok némi rációt !
Dehát kérdezgetni,kérdezősködni meg csak szabad!
Ha meg annyira fain lennél szereztél már volna 2 kereket,vagy vmi folytást a karbiba !
Peace ...
Írtam ezzel kapcsolatban emailt!
de mégvalami

azt sem értem hogy minek kérdezősködsz itt mindenféle műhely titkokról, praktikákról, használatról stb...

hirdeted a Berget akkor meg minek... de még át sem írtad a nevedre... poénból felraktad?... minek? mi értelme van poénból hirdetni valamit?...

ha el akarod adni minek vetted? ha meg akarod tartani minek árulod?

rejtély számomra ez a felfogás...