Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videón lévő motor egy 2004es berg amin már keihin porlasztó van, így kicsit könnyebb az indítása.
A tiéd mivel 501-es biztos hogy dellorto porlasztóval van (hacsak le nem cserélte valaki a gyárit) és azzal bizony nehézkes az életrekeltés pláne melegen.
Nekem is volt egy 2002es 650 én ezt tapasztaltam.
Mindenekelőtt takarítsd ki a porlasztót. Fúvókákat legfőképp, állíts szelephézagot meg be kell karburálni a dellortot.
Ha így sem javul akkor vegyél rá egy keihint, csodát fog művelni vele, mind indítás mind a motor karakterét illetően, én is ezt tettem anno.
Szerintem legelőször is ellenőrizd a szelephézagot, gyertyát!
Sajnos jól csináltam mindent, mert tudom hogy kell berúgni nagy 4ütemet.
Más probléma áll a dolgok mögött :(
Próbáld így.

Sziasztok.
Szombaton szert tettem egy 501-es Husabergre.
Nagyon beleszerettem, de még egy jót nem motoroztam vele, ugyanis..
Nagyon nehezen akar beindulni, félóráig is kell rugdosnom állandóan, már a berugó is eltört, de pótolva lett..
Ha viszont beindul nincs megállás, alapjárat is olyan rajta, hogy pöf...............pöf................pöf...... nagyon alacsonyan tudja tartani.
Miért lehet hogy ilyen nagyon nehézkesen indul be ?
Anti
Ma még csak annyira jutottam hogy kifurkáltam a csavarokat, olajleeresztőt, hűtőkupakot meg ilyesmi. Meg nézegettem hogy hova rakjam a tartályt, hely az van meg rögzíteni is tudom majd bilincsel vagy gyors kötözővel, csak még a flakont nem néztem ki.
Sikerült megoldanod a tartályt? Találtál flakon hozzá?
O.K., köszönöm az infót. Akkor még nézelődök tovább, de azért van B-tervem is .
Ezt a gépet eladták pár nap alatt.Aki az enyémet vette meg előle vitték el amit linkelsz.Szerintem csak elfelejtette levenni vagy valami ilyesmi lehet.
Naugye, jó kis figyelemelterelés, mi ?
Talán nem megint a gyönyörű 650-es került elő akinek gazdájával már évek óta nem tudott senki beszélni? Az embernek ez lehet a szórakozása. Valahol sajnálom az ilyen embereket.
Ámbár igazad van, így tényleg jó kis házifeladat.
Lemaradt a link.

Illetve aki el akarja adni a motorját az ad elérhetőséget általában. Én nem foglalkoznék vele.
Ahoy!

Csak hogy elterelődjön a figyelem ezekről a gyerekes ostobaságokról, adnék egy házifeladatot a kedves fórumlakóknak . Van itt egy hirdetés, aminek a feladója eddig még nem válaszolt nekem, felhívni meg nem lehet, mert nem adott meg elérhetőséget, csak a hirdetőoldal saját üzenőrendszerén keresztül tudtam üzenni. Talán meg sem kapta....
Valakinek esetleg nem ismerős a gépezet, no meg a gazda? Segítsetek, ha tudtok !
Innentől topicvezető Girl. Teljes mértékben egyetértek vele.
Kérek Mindenkit, hagyjuk már abba egymás köpködését! Ha valaki hozzászólása egy témához nem tetszik, akkor nem kell itt fórumon anyázni! Elolvasod, átgondolod és nem reagálsz rá! Lassan már csak ezzel van tele a topik!

Itt a tavasz, menjetek inkább Bergelni!
Aóóóóó... nebassz. Na holnap felhíllak. Jól vagy, egyben vagy?
Voltmár?
Jó a műsor srácok
Válaszoltam is, meg megtaláltam a márciusi üzeneted spam-nek minősítve...
Arra küldtem. Most elküldtem újra.

Off: Lassan át lehet nevezni óvodára a husaberg fórumot...
Ezekszerint téged frusztrál tesvííírem !
Pont erről beszéltem te kis butus...
Az utóbbi időben csak elégedetlenéget hallok a csajszid szájából.
Sajna ...
Ráadásul folyamat ezt a szöveget nyomod neki állítólag:
"azért puha,hogy ne fájjon ! "
Szal ne idegeskedj blöki ...
Komolyan mondom ez ilyen jószágok miatt is érdemes ide járni...igazi időutazás,az evolúció elkerült jópárat közülük...vagy a beltenyészet áldozatai lettek.