Nem akarok beleszólni mert nem értek hozzá de a bukógomba anyagának "puhának" kell lennie, nem pedig ridegnek. Mindenféle anyag nem jó mint ahogy a képen is láthatjuk.
Szia,
Tudnál nekem csinálni egy fotót a dekompresszor kilincsről? Ma elhagytam motorozás közben és ugye anélkül szinte képtelenség elindítani :-) A blokk oldalán lévő kis kallantyú kellene, nincs véletlenül valakinek egy? Te610...
Kössszi
A gyári tükrökben se sokat látni...van itt a szekrényben több fajta is,ugyanúgy remeg,reszket,elmosódva lát benne az ember csak...még rosszabb mintha nem lát semmit:)
Hátranézni...aza biztos...
motorgumi
Viszont keresek fs650C gyári dobot, vagy valami sportdobot, bármilyen ütöttkopott jó.
Az nagyon komolyan elnyílt!
Felhívjuk a csókát,hogy húzza a fa..ára!
Már úgy 5 éve eladtam.
Tudnál nekem csinálni egy fotót a dekompresszor kilincsről? Ma elhagytam motorozás közben és ugye anélkül szinte képtelenség elindítani :-) A blokk oldalán lévő kis kallantyú kellene, nincs véletlenül valakinek egy? Te610...
Kössszi
Sziasztok.Ha valakit véletlenül érdekelne.Égetően szükségem lenne a pénzre vállalkozásba való kezdés miatt.Ár terén maximálisan rugalmas vagyok.
Hátranézni...aza biztos...