Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen az a kicsit nyitott? Meg mennyiért adod, meg ilyenek. A gyári enyémet sajnálom szétszedni igazából.
Semmi különös, nem törtem össze még. Csak kurvára melegszik a gyári E-s, izzik az egész, meg illene egy kis hangjának is lennije óje.
E-sem van kicsit nyitott csak, de jó alap lehet ha fullra herélteted!
Vazz, hívd ezt a számot és kérdezd meg hogy meg van-e még a kipufogója ha egyáltalán érdekel KTM kipu: 06706657560
Mi lett a doboddal? Valaki árul Exc dobot
Helló,

motorgumi

Viszont keresek fs650C gyári dobot, vagy valami sportdobot, bármilyen ütöttkopott jó.
Vazz, 38-as és csak egyszer számoltam meg. Van már "csaj" is, alkalmanként 5-10 ezer, attól függően milyen "ügyes" vagyok.
Nebassz!
Az nagyon komolyan elnyílt!
Felhívjuk a csókát,hogy húzza a fa..ára!
Jajám! Ez valami plexi féle és nagyon rideg!
Nem akarok beleszólni mert nem értek hozzá de a bukógomba anyagának "puhának" kell lennie, nem pedig ridegnek. Mindenféle anyag nem jó mint ahogy a képen is láthatjuk.
Jaaa nem is mondtam, a fasza kis bukógomba cucc... mint a pozdorja gumicserénél a dugós kulcs behelyezésénél..!
Mekkora lájk, nagyon nájsz!
Iszonyat jól néznek ki ezek a KTM-ek feketében.
A norvég kommandósok is tudják hogy mi a jó
Visznek baszni vagy basznak vinni...
:D
Már úgy 5 éve eladtam.
Van akinek mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki...
Tesó, te nem tévedtél el?
Szia,
Tudnál nekem csinálni egy fotót a dekompresszor kilincsről? Ma elhagytam motorozás közben és ugye anélkül szinte képtelenség elindítani :-) A blokk oldalán lévő kis kallantyú kellene, nincs véletlenül valakinek egy? Te610...
Kössszi
http://www.kepesmotor.hu/husab...

Sziasztok.Ha valakit véletlenül érdekelne.Égetően szükségem lenne a pénzre vállalkozásba való kezdés miatt.Ár terén maximálisan rugalmas vagyok.
Semmi baj...aza lényeg hogy villog...hisz attól jó a BERG:)
Hááá Én aztatat hittem eddig az indexről beszéltünk csak közbe jött a tükör téma és ez zavart meg mindenkit ... ( vagy csak engem )
Úgy úgy!
A gyári tükrökben se sokat látni...van itt a szekrényben több fajta is,ugyanúgy remeg,reszket,elmosódva lát benne az ember csak...még rosszabb mintha nem lát semmit:)
Hátranézni...aza biztos...