Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ipari hulladék. Az is hülye aki Berget vesz. Csak a Harley-Davidson
Upsz...
Ooooh,milyen kedvesek vagytok srácok !
Nem feltétlen az esztétikára lettem volna kiváncsi ...
Azt hiszem a gazdája hirdeti aki a szomszédja mellett lakik és az apja fia.. de úgy hallottam nem nagyon akar megválni a Bergenditől... .
SzerBusztok erről a motorkerékpárról tud valaki valami infót?

ismered=ismerem. Elnézést.
Nem ismered, de ezekkel a kerekekkel ritka rondán néz ki. A rugózatlan tömeg biztos több mint a gyárié, ergo még motorozni is rosszabb velük.
Igen...Ez egy kék-sárga Husaberg szerintem,ráadásul kétkerekű...és most megsúgom a titkot róla:Ennek is előre forog a hátsó kereke!

Miért nem a gazdáját kérdezed vagy mécc el megnézni?
Sziasztok !
Ismeri valamelyikőtök ezt a mocit ?
Esetleg valami info vagy vélemény róla ?
Köszi előre is mindenkinek ...

Köszönöm a segítő hozzáállásodat!
Azt hittem a PÓRnépnek szólt...nézd elé nekem,törvényen kívüliként néha én is feszülten érzem magam a királyok között:)
Szívesen segítek...de messzi földön,az M0-ás óperenciás lélektani határán túl sem tudok aki ilyen paripákkal rendelkezne...haveri körben meg még a csatlósok is lóval járnak...nem kecskével meg szamárral:)
DE írok ha van mégis netán valami...egy mindenkiért,mindenki egyért:)

Itt csak is a Tietekre és csak Nektek!

Meg esetleg aki benéz ide! Sosem lehet tudni, hogy nem-e érdekel itt valakit vagy valakinek a valakijét..! És csak azért mert ebben a topicban otthon érzem magam Veletek!
Sőt még tiszteletemet is kinyilvánítottam Nektek és a topic íratlan szabályai szerint használtam az OFF-ON -t ami a "mintha ott sem lenne a bejegyzést jelenti"!

És kérlek olvasd el, én mit írtam, és amit Te írtál!
Én ajánlatot nem tettem mint ahogy írod, csupán Figyelmetekbe ajánlottam!
Adalbert...ezt az ajánlatot kinek-kiknek tetted? KIK-nek az ismerettségi körére gondoltál úgy őszintén...
Már motorozni kéne...
Meg volt a nagy tavaszi garázs rendbe rakás!
Hátha valakinek érdekes lehet a Ti ismeretségetekben! És csak egyszer!

OFF

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

http://www.ke
pesmotor.hu/fek_k...

ON

Ebben és az ehhez hasonló műsorban számomra az volt a megdöbbentő, hogy sok-sok ember olyan buta volt, hogy nem is értette pontosan mi is történik vele az életével, és miért kerül ilyen helyzetbe..!
Ennek a videóját érdemes megnézni...valóban ÜT..de igazán nagyot üt.
Először mikor láttam azon gondolkoztam milyen jószág is ez...hogy tudott szaporodni,fennmaradni,stb...
Bocsánat Berger úr...velem csak annyi a baj hogy 99%-ban nem azt mondom-írom amit hallani-olvasni szertnének.
Sanyika meg olyan amilyen...
Elkap titeket azt baszhatjátok !
Nem akarok bele waúú, de Srácok !

Most néztem, RTL-en keresnek szerepelni vágyókat intelligens műsorokba...

Ez volt az egyetlen forum ami normális volt..ne bontsuk már ezt a közösséget!
Nem mondta senki...TE írtad le hüjjegyerek...:S
Eddig még reménykedtem hogy hátha...de most már látom hogy nem beőtözött hüjje vagy...hanem IGAZI.
Húzom...ne aggódj...és én már húztam olyanoknak is amiknek te az életben nem fogod.
jajaj te hihetetlen okos vagy ám, tudod e?! ki mondta hogy én fent voltam akadva a szaros 10ezer ft-os vizsgán? ki mondta hogy 2004es MODELL volt a gsxr? senki. sok olyan embert ismerek akik kiforgatják a szavaimat, téged nem ismerlek, te sem engem , mégis kiforgatod.. húzzad a gázt inkább, ameddig kinem öregszel
Te erőlködsz itt macskajancsi...én csak mosolygok rajtad...bár lehet sírni kéne.
És szerintem amit tudunk rólad már az is bőven elég...még sok is.
Itt vakeráltál az FS650-nel is napokig,itt kérdezősködtél,arcoskodtál,egy 10 ezer forintos műszaki vizsga már földre terített...ahelyet hogy ha már megvolt a pénzed akkor elmégy megnézi,és magadnak hiszel nem másnak.
Azt hiszed mert van pár lepedő a zsebedben má te szabod a feltételeket? Még véletlenül se...esetleg az olyanoknál akik alig várják hogy megszabaduljanak a szarjuktól.