Ezt az utolsó néhány napot vagy inkább hetet olvasd vissza kérlek pont mindenről volt itt szó egy jó kis "perpatvar keretében"! Lesznek benne nevek meg helyek aztán ha valami nem tiszta akkor mondom vagy jönnek a többiek aztán mondják is!
Albijam tanácsot szeretnék kérni tőled mivel már neked van tapasztalatod berg-témában. Van egy husaberg fc 450-s motorom és a hengerfej kivételével fel szeretném újítani.tudnál tippet adni hogy mit hol érdemes és lehet kapni? Ja és szeretném gyári alkatrészekkel felújítani..Ja a motor 2005-s évjárat. Válaszodat előre is köszönöm.
Halli "kissszücsi"!
A megoldást az olajszivárgásra a Gas Gas fórumon találtam meg "zarándol" 86 ill. 95-ös hozzászólásánál. Haver 450-ét és az én 550-es mocimat is így oldottuk meg és azóta nem szivárog a drága oil . Én már pár gyári skf csapágyas szimeringet elhasználtam és eddig ezt tartom a legkifizetődőbb megoldásnak. Íme a link:null Remélem tudtam segíteni.
pedig hogy nem sportolók olyan intenzíven mint leginyke koromba most simán 90 alatt vagyok meg mentem össze egy centit (190) aztán mégis minden motoron ezzel szopok! Nem értem a ktm az nem szimó volt alattam hanem gyerek canga!
Majd a sárga rugó meg csika segít helyre tenni idén a dolgokat!
Elállt az eső,gyorsan megmértem a sarat!
Fx 450,döntött blokk!
http://youtu.be/1_ZSFJ6lcSw