Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép gép, de nincs benne sok olaj?
Szerintem kiveséztük a témát, ha van supermoto-d gyere el egy Sumo-ra és majd személyesen folytatjuk a sztorizgatást a menetek közti szünetekben. Egyébként tudunk 500 óránál is többet ment Bergről, bontatlan blokkal, igaz enduró területen. Ennyit nem megy egy moto, bárhogy figyelsz is rá. Azt mondják a "nagyok" hogy 50 óránként dugócsere (nem átlagos felhasználó)
Fény gyúlt az éjjcakában Árpi?:))
Sajnálhatod hogy nem nézted meg időben...
Még egy jótanács...ezt se vegyétek meg SOHA ha egyszer eladó lesz...egy nagy fostalicska ez is...:)
Tamás...amit a szalonban mondanak az szentírás? Mindent el kell hinni mert azt ott monnták? TAZ valóban eltalálta...a 73 a születési évem,éppen ebből kifolyólag tapasztaltam már egy két dolgot,már akkor KTM-el meg Bertivel motoroztam mikor még az ilyen Sanyika féle hüjjegyerekek még benne se voltak az első öt éves tervben.
Nem,hangsúlyozom NEM oktatok ki senkit...csak leírom az én tapasztalatomat.Rengeteg ZSIVÁNY márkakereskedővel,szerelővel találkoztam,bepecsételt szervizkönyvel de el nem végzett munkával,be nem épített alkatrésszel,hagy ne soroljam...persze PAPÍRON minden szerepelt.Való igaz röntgen szeme SENKINEK nincs...bele nem látunk semmibe.DE sokmindenből lehet sokmindenre következtetni...csak oda kell figyelni.ÉS főleg hozzá nem értő embereket szemrebbenés nélkül megvezetnek BÁRMIILYEN márkakereskedésben...ezt higgyétek el nekem.Az összetartó bandával semmi gond...ha őszinteségen alapul.Van pár Berti az ismerettségi körömben...nekem szintén...és volt is pár már előtte is...nagyobb javításokba szinte soha nem szaladtunk bele egy két szezon után sem.Szerencsések vagyunk? Lehet...De az is lehet hogy a többség tudja hogy hogyan kell használni,karbantartani a gépet...
Most esett le hát Duke73 Bergjéről beszéltünk napok óta XDXDXD
Azért írta hogy 130 üzemóránál azért még nem haldoklik meg akkor meg sem szabadott volna venni meg ilyenek..
Duke, ezt pont Vazz-nak írod? Pont Ő nem borította szét a blokkot, csak most. Én elismerem hogy te hozzáértő szakember vagy DE nem ismered azokat a konkrét tényeket amikhez kommenteket fűzöl. Az hogy volt ember aki Husaberg szalonostól a gyárban felújított gépet vett és egy óra nem kellett a bajhoz. Vagy én aki élete első egyhengeresét vettem és még a Kecskemétiek azt mondták rá hogy szépen jár, a blokkal nem lehet nagy baj. Szerintem itt összetartó banda van egymást hívogatjuk ha alkatrész kell, erre jössz te és mindenkit kioktatsz. Rossz embereknek címzed az írásaid. Ezt csak azért írtam hogy tisztába legyél a dolgokkal. Továbbra is ELISMERÉSEM, nem piszkálódásból írtam.
nem sürgős a dolog te nagyképű és a kutya nem kíváncsi a te véleményedre, én legalábbis biztos , hogy nem. Te vagy itt a Topik főnöke vagy mi a f*sz? akkor és annyiért veszek , ahogy én jónak látom. Te még csak negatívoskodtál itt nekem, mindenki más megtud normálisan nyílvánulni, de hiába te egy parasztnak születtél
Sanyika...sajnálni csak téged lehet hüjjegyerek...itt vakeráltatok hetekig,ahelyet hogy elmentetek volna megnézni...vártátok tényleg hogy ÖTKILÓ lesz eccer? Álmodj kirájjlány...
De én úgyis csak hüjjeségeket írok...vegyetek egy jó fostalicskát plafonáron...aztán boríccsatok bele még vagy három kilót aztán számojjatok be róla hogy mennyibe is van...érdekelne.
De tőled ilyet nem várhatunk...mert neked már egy TÍZEZER forintos vizsgáztatás is olyan problémát okozott mintha azt kérték volna tőled hogy építs űrhajót...
TAZ kolléga:
Ez a propaganda viszont nagyon teccik hogy ha bármilyen Bertit vesz az ember AZONNAL szanaszét kell szórni...akkor így eladhatunk bármilyen fostalicskát nyugodt szívvel még plafonáron is...aludhatunk nyugodtan,hiszen megmonntuk hogy ez a márka már csak ilyen:) El ne higgyék már a kedves vevők hogy tényleg létezik olyan Berti amivel még tényleg le lehet motorozni egy két szezont nagyobb javítás nélkül.Ez a szemlélet csak annak jó aki ténylegesen a szarját akarja eladni.Arról meg megint ugyan KI tehet ha jó páran belenyúltatok a szarba?Szerintem TAZ temeg ezen gondolkoggy el...ne az én szövegértelmezésemen...
akkor nem tudom, hogy hol volt ténylegesen a motor..reméljük az új gazdája majd felbukkan egyszer itt, és mond pár szót a motorról
Nekem meg azt mondta a srác hogy Ormosbányán van ami még Miskolcon is túl van.
őőőő azt lehagytam az előző kommentből, hogy szerintem nem Miskolcon volt a berg hanem Pest alatt, még mikor néztem tőlem 171km-re..és amikor beszéltem elsőnek a sráccal akkor mondta ő is , hogy Pesten van a motor szóval valószínűleg nemis láthattad volna
ősszel Gyöngyösről 3 olyan motort hirdettek amit az életben nem láttam meg volt egy ami női tulajjal volt hirdetve, de azt bizony láttam párszor és hááát.. ha az nő volt akkor igen csúúnya
Miskolcon volt Berg ?

ne szopass

hát Én azt miért nem láttam sosem mozogni a városba konkrétan 1x sem
nem én vettem meg a motort, most néztem énis , hogy nincs már fent se kepesmotoron se használtautón...lehet , hogy csak illyesztgeti a népet ..." leveszem már 2napra , hátha megsajnálnak" majd 2nap mulva visszarakja hirdetni siralmában 500ért :DDD egyébként azon a motoron kívül ha elkelt ténylegesen, nem igazán van másik...énis pont holnap terveztem volna, hogy felhívom és megnéztem volna énis...

evvan..
Ezt most nem vágom! De biztos!
Ejjj tyúúk13 ejjjjjj.
Bízom benne hogy a szám a nikkedben nem a születési éved, mert ha ennyi idősen ilyen komoly szövegértelmezési problémáid vannak az szomorú. A degradáló és arrogáns hozzászólásaidat pedig egyáltalán nem tudom mire vélni.
Azért felütötte a fejét az irigység is pár embernél én úgy látom...ha nekem nincs...akkor másnak se legyen.:)
JA! Elvitték a 130 üzemórás fostalicskát? Hogy mik vannak...hihetetlen.
Lemarattak a variálók,kérdezősködők? Van ez így...
Nem baj...hatalmas a választék...és gondolkodni,variálni is van idő rengeteg:)
Jó lesz az is Szerethető motor
Mennyi jó motor van itten...mindenkinek szar,a jót még véletlenül se vegyék meg,130 üzemóra az má a vég...a vezérműlánc is hatalmas feladat...ÖTezer párszáz forint...meg max két óra hossza cserélni nyugottan.
Ennyi erővel az ÚJakat se kellett volna megvenni...mert mi lesz vele 130 üzemóránál:D Az meg KÉTMILLIÓ EGY volt annó...
Szia

Neked sikerült elhozni a szép Berget? Miskolcról?

Sajnos én most nem leszek Berg tulaj:(:(:(
Maradt az LC4:)
Akit megbántottam volna azoktól elnézést kérek hogy ennyire szívemen viselem a Husaberg ügyeket!

Mankind

A sok szám amiket leírtatok helytállóak bár volt olyan időszak hogy ezen áraknál jóval kedvezőbben hozzá lehetett férni alkatrészekhez! A sok bontás miatt!
Nem, nem!
Kém sem vagyok! Nyilvános fórumon bárki által hozzáférhető képeket gyűjtöttem össze a magam és a Ti szórakoztatásotokra..!
Ez a tavalyi termés és ez sem teljes egy telepítésnek hála..!
A másik laptopomon volt sok leírás, érdekesség, képek.. de az a laptop tönkre ment és örökre elveszett sok más adatommal együtt!
Pótolhatatlan károkat okozva!

Legyen már tavasz és menjünk Bergelni! Kezd nagyon sok lenni ebből a telbol.
Azért annyira nem szabad bekakálni az áraktól, egy bulára is elköltesz ennyit. És azok között is van üzemórás.