Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és végül is tényleg pontos volt a kmóra csak nekem volt furcsa hogy látom mennyi az annyi mikor megyek!
Köszönöm szépen Albi!
Ezt anno a supermoto-s topicba tárgyaltuk és a saját írásomat másoltam ide!
projektem pedig a Sigma BC 906 felszerkesztése volt ami jó pár órás melónak bizonyult és nem kevés bajlódással járt de végül is sikerült és egész jó lett!
Ezzel kapcsolatba azt szeretném kérdezni Tőletek hogy valaki mérte már le a kerekének a "gördülési hosszát"?!
Nekem a 1850mm lett és eszerint állítottam be a kütyüt.
Szerintem kicsit többet mutat de még nem ellenőriztem vissza! Majd autóval csekkolom!
Valaki használ biciklis órát? Milyen kerék átmerőt kell beállítani? Mivel műszerfalam nincs, de egy f@sza kis cateye-t vettem tavaly a bringára, gondoltam átrakom a Bergire, hogy mégis valami legyen, ne csak úgy kóvályogjak.
Ezt gondoltam.
Te is olyan negatív vagy
Háton motorozni még úgyse láttalak, úgyhogy ezt lehet hogy kimegyek és lefotózom
És úgy véled, bármelyikünk is veszített vele hogy így alakult az élet?

Az első utam oda vezet majd.
Sajnos már egy éve nem ültem a gépen, muszáj pályán kezdeni, mert lehet nem bírok majd magammal és csúszni mászni pályán biztonságosabb.
Van kedv persze, mondjuk kakucson?
Nem is azért pilláztam! Még a moto is átalakulóban van. Csak gondoltam megkérdezek pár Pesti emberkét, hátha néhanapján van kedvük egyet gurulni Pesten kívül is.
3 nappal ezelőttig azt sem tudtam mi az a novi sad, most meg ha pár órával hamarabb mész arra még találkozhattunk is volna
Tegnap Bijelo Poljéból vibrátoroztam haza (ráadásul Novi Sad-tól autópályán ), úgyhogy most egy darabig rám hiába pillázol
Ja..és akinek nem inge ugyebár az nem veszi magára...
Nincs itt semmi fikázás...csak nálam legtöbbször nem sikerül azt mondani amit mások hallani szeretnének...és továbbra sem tudom rámondani szemrebbenés nélkül a fehérre hogy fekete.
Ha valaki jobban tud nálam valamit meghallgatom, elismerem...és tanulok belőle...de a igazi hüjje az inkább támadásba lendül ha valaki okosabb nála:)
Én csak annyit kértem, hogy tudjunk már fikázás nélkül kommunikálni, de ez úgy látszik nem megy, igazán sajnálom, én nem fogok elkezdeni köpködni. Se isteníteni, se nyalni nem kell a seggem és ezt szerintem nem is kértem se Tőled, se mástól. Én csak annyi tiszteletet kértem a mondandódban, amennyit én is megadtam Neked.
Hahh! Nem kell ide járni? Ezt hogy találtad ki? Le van védve ez a topik pár "nagymenőnek"?
Elhiszem hogy szarul esik hogy valakinek más a véleménye és a meglátása a megszokott kis királyságotokban...de szabad országban élünk ,demokrácia van, azzal a különbséggel hogy én nem választottam KIRÁLYT:)
Ne egymást majmoljátok,legyen néha saját gondolat is,mentek egy vezérkos után mint a birkák és fújjátok a megszokott nótát...mint az igazi "magyar" választópolgár:)
Én se vagyok sokmindenre kiváncsi...mégse mondom egyikőtöknek se hogy el lehet innen menni...és bocsásd meg nekem gyarló léleknek hogy nem esek hasra tőled mint a többség, mert nő létedre felültél egy BERGIKÉRE...hidd el erre többen is képesek.
Értem, én most feladtam az elveim, úgyhogy a pálya mellett az utcát is bevállalom.
Úgy néz ki ...
A versenyzőnő túratársakat keres?
Ááááá, nem motozom utcán, csak pálya.
És szoktál "túrázni" menni vagy csak Pesten motozol?
igen

Te amúgy Pesti vagy?