Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyika...ha mán szép nem vagy hüjje ne legyél...megint itt ugacc hüjjeséget,inkább őriznéd a házat...
Én már akkor ilyen motorokkal motoroztam mikor még te a homokózba kevergetted a hugyod...
Legyen neked 2004-es talicska...biztos a gyár tévedett,szóljál nekik hogy visszamenőleg is vonják vissza a termelést és ha ennyire hüjjék ne motort gyárcsanak hanem inkább halásszanak...hát mit gondolnak ők! Sanyi a kijájj!
Sanya, ha a profilképeden lévő mociról van szó, akkor az tényleg nem 2004-es. Forgalomba helyezés szerint lehet. Ezt a típust 2000-2003-ig gyártották. Y, K1-K3. De gondolom ezt te is tudtad. Ez a 2004-es K4
dobj neki egy sms-t, hogy csere nem érdekli-e?
Én annyit tudok róla hogy eladó meg hogy csak komoly érdeklődők jelentkezését várja
ohhh köszi

bár Én az ilyenen nem szoktam megsértődni, szar az összes berg oszt csőőő
nem volt 2004es a gsxr? hagyjuk inkább..kiszállok ebből az egész témából, mert kurva okos vagy te igazából és nemtudnák felérni a te szintedre több évtized múlva sem, több mint valószínű.
Jól van! Tessék kiengesztelni mert még a végén megharagszik és ledob magáról!
Sanya, én a Gixxer 1000-t cseréltem Bergre. Nem lehet összehasonlítani a kettőt. Az egyiknek 7500-nál vége, a másik ott kezd élni. A motoval befordulsz a Suzuki alá az egyenesben viszont ...A Suzukihoz hozzá sem kell nyúlni "soha", több száz kilométert megteszel vele egy seggel, ellenben a Berg állandó törődést igényel és szerintem csak 1-2km-es pályákra való. A fórumtársak motorjai mind jók, csak Wszabié és az enyém szar . Bocs wszabi
Azért néha meg kéne próbálni pár embernek gondolkodni is...még ha fájdalmas is...lehet megérné.
Erről beszélek...ha valakit már egy 10e ft-os vizsgáztatás is megfog annak mijafasznak bármi is? Főleg üzemórás motor ugyebár...
Én általánosságban írtam hogy el kell menni megnézni...nem a szakadó hóesésbe.A pedofil pap esetére reagálva meg kéne próbálni értelmezni hogy hogy is van az...szerintem nem ELkapkodást jelent...
A hirdetés minden bizonnyal azért frissül mert ez is egy nagy rakás szar...még véletlenül se a bejelentkezett hozzáértő "biztos" vevők miatt...áááá erre még álmukban se gondoljuk!
Az a GSXR se 2004-es volt...de az már legyen az új tulaj baja.
Albi, most megharagudtam rád , kihagytál a listáról. Feledékeny lehetsz amit meg is értek ilyen kevés alvással. Te aludtál az éjszaka vagy csak a fórum ?
egyáltalán nem kapkodom el a dolgot, mivel akkor nem lennék itt, és nem kérdezősködnék. Pénz nélkül mehettem volna nézelődni és nyálat csorgatni ha esetleg tetszett volna a motor és megfelelő állapotban lett volna. Ahogy írtam is,tegnap vitték el...valamint nem tudom felétek hogy áll az idő, de felénk 3 napja folyamatosan esik a hó, szóval esélytelen még motort nézni ameddig nem olvad az isten átka..

én már elértem a csávót aki hirdeti a berget, beszéltem vele telefonon...elvileg kivan vonva a forgalomból véglegesen, szóval lehet vinni vizsgáztatni,stb.. hívtam még régebben, hogy csere nem érdekli e esetleg de akkor azt mondta hogy nem és hogy már biztos vevője van rá, azután mégegyszer volt egy ilyen szitu...azóta is csak frissül a hirdetés és megvan a motor
nemígy kellett volna fogalmaznom, hogy "megszabadultam" . javítok akkor " sikeresen eltudtam adni". a motorral semmi gond nem volt, csak szerettem volna már eladni, kb egy hónapja volt nálam, vagy talán kicsit több..autora cseréltem el mert nemtudtam az autótól sehogy szabadulni, aztán azért lett belőle gsxr, viszont Sm-et szerettem volna, viszont ugyvoltam vele, hogy a motort könnyebb lesz eladni talán, és sikerült is. Tehát nemvolt vele semmi para, nagyon szép motor volt költségmentes állapotban. A motorodra semmi kivetni valóm nemvolt, csak szerettem volna némi értékegyeztetést
Persze van sok romhalmaz is...abból a kevésből ami van az országban,de ha mindennek így szaladnánk neki hogy aki még Husaberget vett az mind Palcsinál meg Kecskeméten kötött ki akkor soha egyetlen egy darabot se kéne megvenni.Akkor KTM-et,Hondát stb, se vegyünk...mert előbb utóbb azzal is a márkaszervizben kötünk ki vagy valamelyik alkatrészesnél.
Ezzel azt akarom mondani hogy nem kérdezősködni,vakerálni,okoskodni kell hanem el kell menni és megnézni.Tegyük fel van egy Berti amit ismertek elég sokan ami kapott hideget meleget...elkerült valakihez aki rendbeszedte,megcsinálta,amiről senki nem tud...mert nem mindenki horja szervizbe,nem veri nagy dobra a fórumokon,meg tudja csinálni magának precizen...és tegyük fel ez a motor előbb vagy utóbb eladásra kerül és rákérdez egy két csóka hogy ismeritek-e? Akkor azt fogjátok mondani hogy ne vedd meg mert ez egy rakás szar,szét lett hajtva...mert ti még úgy ismertétek.Persze azóta a motor fasza...de ez már senkit nem érdekel,mert megmonnták az okosságot a neten...Sanyika is kapkod itt össze vissza mint pedofil pap az óvodában....ahelyet hogy elmenne megnézni is valamit,és megpróbálna hinni a szemének meg a fülének...
És tényleg így nyúlnak bele szarkupacokba,mert a mondás is azt tartja: Kell a jó? NEM! Kell a rossz? KELL!
De hát tanácsot lehet adni...de eszet nem.
És még az jutott eszembe ezzel kapcsolatba, hogy Sanya ajánlata még degradálóbb volt szegény bergnek.. főleg annak tükrében hogy ott lejjebb a szép levelem, hogy mi az én álláspontom és adatlapom hogy mi a helyzet az én motorommal....
mint most olvassuk a gikszer pedig a "megszabadulás" tárgyát képezte!
(Sanya nem megsértődni mert ezek is tények)

Kapott is tőlem gyors új gumikat a berg! Csak tavasz nem akar jönni!
De csúnya szó ez a "megszabadultam" !

Tavaly fent volt már ez a motor, de elérhetetlen volt a hirdető!
Többen is néztük, de csak neten, mert a szám nem kapcsolható volt és talán egy két email-t tudott váltani vele valaki aki írt nekem is..!
Nem "ide valósi"! (mármint fórum)

Kiba jól néz ki, talán most a legszebb darab a hirdetettek között.. persze bele ebbe se látsz hívd fel aztán már mehetsz is meghalgatni kipeóbálni..! Ennyi!
azaz.. ma megszabadultam a gsxr-től szóval neked is marad a berg

http://www.kepesmotor.hu/husab...

ez a motor esetleg fórumtagé vagy tudni róla valamit?
Berget Gsxr-re? Na de Albi! Elvonási tüneteid voltak?
És senki nem maradt ki a jóból mert a tavalyi mérlegünk akik motorjukat kénytelenek voltak csináltatni..!
A teljesség igénye nélkül mert csak akik itt képviseltetik magukat azokról van szó! És megosztották velünk fórumozókkal a gondjukat: Berger, Vazz, Zsolti18, spok ! Kihagytam valakit?! Ez ment fejből a többinek utána kéne olvasni!
Sok mindennel sajnos így van! És persze vannak kivételek de az indok az amit biztosan tudunk!
Figyelj csak!
Amiket hirdettek az elmúlt években olyan helyeken ahol kocsikat is árultak azok mind Palinál kerestek alkatrészt vagy eladás után ott kötöttek ki vagy Kecskeméten!
Na ezek meg tények!

Nem biztos hogy másé szar és ezt én nem is mondtam csak azt hogy nálam mi a helyzet! De kb. az összes bergről az országban lehet tudni ezt vagy azt! Mint az is amit írtam és ezért kiállok mert aki ismer tudja a többinek meg nem kell bizonygatnom mert majd vagy megtanulja! Te is megtanultad én is megtanultam!
Bizony!
A Gönci híres!
Bizony ez van!