Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a képet tán te csináltad !
Ez is jó szemlélet...mindenki másé szar...csak az enyém a legjobb!
Akkor kenyeret se vegyünk a péktől...mert az is kereskedő...süssünk magunknak.
Persze én is láttam már péket...de kenyeret sütni nem tudok:)
Ha váltunk erre az nem gond ugye..!

http://youtu.be/Dzj6Cpoq2hc
hááá! fogunk mi még kakucson unicumozni
Dehogy is Lacikám! Tudod hogy nálam nincsen ilyen!
Emlékszel? Csak a liter tömény az a fail!
Lenne egy variációm a géppark átalakítására és ezen elgondolásom egyik állomása volt ez a levél váltás!
Nincs titok!
Úgy úgy!
Amikor először be írtál már tudtam hogy te vagy a gikszeres!
Sokan írnak bergel kapcsolatban és általában nagyon helyesen fel is tűnnek itt!

Mivel nekem mindenem nyilvános ezért mutassuk meg milyen szép levelet küldtem neked!

"Szia!

Azért úgy írtam neked, hogy "nem tudom valóban érdekel-e engem ez a csere dolog"! Mondom is mi a háttere amiért írtam neked.., mert véletlenül akadtam rá a hirdetésedre. A barátaim akikkel együtt motorozok azok tavaly átváltottak túramotorokra és gondoltam a rendszámos moto-mat átcserélem egy olyan motorra amivel lehet Balatonra járni meg pár 100km.es túrára is alkalmas!
Nálam hibás motor nincs, azok a kereskedők meg az ebből élők! Én magánszemély és motoros vagyok akinek a motorja kincs!
A Berg az egyik legjobb motor csak nem szabad sajnálni tőle semmit sem amit kíván! Nekem minden motorom patika állapotú és kifogástalan műszaki karbantartásban van! Lásd mennyire nyilvános vagyok át küldöm neked a sportmotoros profilomat hogy lásd miként megy ez nálam! A galériáimba bent van minden amire kíváncsi lettél volna!
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Köszönöm a válaszod, széles utat és jöjjön már a tavasz!

Üdv"
hát akkor ez nagy FAIL
Valóban egy különleges és egyedi masina...én szeretem a hibáival együtt,meg kell őrizni ami még megmaradt belőlük...mert ilyen motort már nem fognak gyártani soha többet...egyszerű mint a faék...és mégis ellátja a feladatát kimagasló szinten.
meglesz! egyébként úgylátom az adatlapod alapján ,hogy emailben te ajánlottad a berget a gsxr-ért cserébe
Azért írtam meg neked olyan szépen részletesen, hogy mit kellene tenned mindezt azért.., mert csak arra kérlek, szánj rá időt hogy utána olvass aztán akkor lesz miről beszélni, és nem kerülsz azon emberek táborába akik pórul jártak egy bergel mert nem tudtak egy csomó mindent!
Azon már túl vagyok, hogy bárkit is meggyőzzek arról milyen jó motor is a berg! És az sem baj, ahogy íród "elmenekül hanyat homlok és már fújja is hogy a Berti mekkora szarkupac..." mert Mi vígan gurgulázunk és legalább nem jön velem szembe úton útfélen egy másik! Olyan mintha valami ritka sportkocsim lenne!
semmi durcizásról nincsen szó, csak nem ülök itt zsinórba a gép előtt folyamatosan. utánna járok mindennek srácok, nincsen ebből para, hogy ilyen válaszokat kaptam..lehet nektek az jött le belőle , hogy fingom sincs egy motorhoz se..de különösebben ez sem érdekel mert mindenki azt hisz amit akar. a bergekről nincs sok fogalmam, ezt szerettem volna bővíteni mivel van rá időm
Ez így igaz...senki nem így születik...
Nekem mikor megtetszett a Berti tizenéve akkor fogtam magam és vettem egyet...nem vakeráltam,nyavajogtam,meg úgy voltam vele hogy amit látok azt hiszem is...
Azt hogy felesleges a tanács arra írtam hogy az ilyeneknek hiába írnál róla egy regényt...reszketve,elborzadva venné tudomásul hogy gyakran olajat kell cserélni,gyakrabban szelepet állítani és úgy álltalában mindenre jobban oda kell figyelni...elmenekül hanyat homlok és már fújja is hogy a Berti mekkora szarkupac...
Úgy könnyű!
hát menj oda ahol ő van

Inkább azt intézd el, hogy legalább ilyen idő legyen mint a videón!

http://youtu.be/6HGgEQValSM
jó akkor most jön az a rész hogy csomóan nem tudják hogyan működik egy fórum de ez már csak az én hülyeségem
úgy ugy!
Ja először alapszinten kéne tájékozódni, hogy mi az üzemórás és nem üzemórás motorok közötti különbség. Mert attól hogy rendszámos, még nem utcai motor. De ezekre is megvolt már itt a válasz. Viszont ezt sem mindenki tudhatja, így tőmondatokban lehet válaszolni aztán keresgéljen az ember fia!
Nincsen ezzel baj, hogy valaki nem ismeri a márkát meg az egyéb műszaki dolgokat, mert mi sem így születtünk,
de az általában mutatja mondom ÁLTALÁBAN, azt hogy milyen ember az illető, hogy egyből be durcizik csak azért mert még egy sort nem olvasott arról amit szeretne, de már mindent tudni akar most azonnal!
Erről ennyit! Nem ér többet a dolog és remélem minden szükséges információt megtalál arról amit tudni szeretne!

Nincsen ezzel para!
Felesleges bármiféle tanács...amejjik már így kezdi hogy mennyire üzemórás meg karbantartásigényes annak nem Husaberg kell...hanem furik...
Nem nagyképűségből írom ezeket...hanem az évek tapasztalataiból,néhány találkozásból amik megestek pár értelmes jószággal...
Persze kérdezni nem szégyen...de utólag ojjan okosnak lenni mintha előre vagy hüjje...
Bravó Laci!
Jól beszélsz!

Én nem vagyok idevalósi, de én is tudok már eztazt a sok olvasás miatt. Mondjuk bergeltem már párszor..

A lényeg: beírtam a keresőbe : üzemóra A legtöbb kérdésre ezek között a hsz-ek között meg lehet találni a választ.
Ha nem tudsz róluk semmit akkor úgy kérdezd: Mi az a Husaberg?
Mert TE már tudod hogy FS-t esetleg FE-t szeretnél...de az FS jobban teccik...mert az VILLOG...oszt ennyi.Ha egyáltalán nem ismered akkor mi alapján választottad ki eme két modellt? JA! hogy villog...bocs...