Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Azt kell tudnod hogy ide minden héten be esik egy ilyen ember mint Te.. akinek már a kérdésén látszik hogy fogalma sincs az egyhengeres gépekről, pláne nem az üzemórás verseny motorokról!

Természetesen nincsen ezzel probléma,
de azt meg neked kell megérteni hogy Mi,
már nagyon unjuk leírni újra meg újra azt amit ezerszer megtettünk már az elmúlt 6-7 évben!

Ha el kezded olvasni ezt a topicot az elejétől mindenre választ kapsz, sőt még arra is amit még magadban se tettél volna fel!
Félig a sorsunk félig pedig tudatosan ki lett minden beszélve.. problémák-megoldások! Ha használod a "keresés ebben a topicban" keresőt akkor gyorsabban haladsz, de ez ne legyen szempont!

Ha ezek után is marad benned kérdés akkor az tedd fel nyugodtan,
de be kell vallanom neked erre gyakorlatilag nincsen esélyed!

Jó felfedezést!
az igaz , hogy a bergekhez közöm sincsen és nemtudok róluk semmit ezért kértem volna némi tanácsot, de azthiszem inkább olvasok mintsem hogy a ti segítségeteket kérjem.

Djúknak igaza van, tájékozódj a témában mert még akad némi fogalomzavar. Ha elolvastad ezt a topikot (például) és még mindig nem tiszta valami akkor majd kérdezz újra, ha egyáltalán ilyen motort akarsz még.
Sanyika...,olvass utána az ALAPOKTÓL...mert asse tudod mijjen rendezvényen vagy...TE ne vegyél ijjen motort...
sziasztok
segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni, mert jelenleg husaberg vásárlása előtt állok, pontosabban vagy FS 650 E vagy FE 650 E. lenne pl olyan kérdésem hogy blokkilag van e némi külömbség?
mennyire üzemórásak ezek a blokkok? melyiket érdemesebb megvenni? típushibák amiket érdemes megnézni vásárláskor? igazából inkább az FS mellé húzok az indexek és egyebek miatt.. természetesen SM szettel venném.
Like!
Ha valakit érdekel.....
Apró változtatás
Előtte-utána!
Köszönet Zsolti18-nak!
Ezt az időjárást ... Még a végén a nyuszi is havat fog lapátolni tojásfestés helyett!

Legyen már tavasz, Bergelni akarok!
nulla-hat-vodafone- harminchat-harminc-négyszázhuszonhárom
Köszönöm,annyi hogy légyszíves írdd le nekem kötőjellel is mert így többféle szám is kijön belőle..:)
Keresd Bencsik Palit :

nullahatvodafoneharminchatharmincnégyszászhuszonhárom
De ha valaki tud komplett 650blokkot az is játszik...
Mit kóstál egy új? Lehet hogy az lesz belőle ha elérhető....
Köszi Albi, restellem, de rá nem jöttem volna!

Egy Berg tulaj már csak ilyen!
Úgy mint Függő pl. drog, ital, szerencsejáték... Berg!
Csak szlengesen!

Függöny? Ezt csak én nem értem?
Ja mondja a két berget használó "sziledi"-s!
Megértelek!

Jó kép!
kivéve ha kakukktojás mert sorja
a reszelő bácsi fel se ment volna
nem lep meg nem lep meg
alacsonyan tartom a fekhelyem pazarlás
azér' mer függöny vagy
Hiába, még nem tudok lemondani a Bergelés érzéséről!