Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már mentettem is!

Úgy döntöttem mégsem válok meg a Bergitől, úgyhogy idén összehozhatunk egy - két Kakucsot!
Én egy ideig Ipone használtam, de aztán találkoztam egy osztrák ismerőssel aki egyben Husaberg kereskedő is és ő javasolta, hogy térjek ár Motulra.

Motul 300 V 4T Factory Line 15w-50
Szia!

Újban tudok segíteni,de jobban jársz ha csináltatsz gépműhelybe..
Ritka mint a fehér zorró, pedig életbe vág, meg balansz tengely is kell a kicsikéhez, és tanácstalan vagyok, átnézem az e-bayt, de ha valaki tud hüvelyről vagy tengelyről és jelez azt megköszönöm!
én meg vénuszt, de nem kajálta
hááá vagy még itten nézééé szééét

http://www.ebay.com/sch/i.html...
Én Ipon olajat tettem bele egy darabig aztán áttértem a Motulra
Köszi!
Husaberg Kecskemét, itt gyári perselyt tudsz rendelni-venni, vagy van gépműhely ahol csinálnak neked
Köszönöm !
Keresni foglak délután ... ;)
Hello! 650es FShez (2005) keresek hüvelyt... Merre induljak? Égetően fontos lenne...
Szia!

Itt legtöbben Motul 15w50 motorolajat használunk. Amennyiben érdekel ,tudok neked olajat,fékbetétet,láncszettet is..

nullahathuszkettokilncevennegytizenkettonyolcvan
Mindenfajta segítséget szívesen fogadok !
Ha jól tudom a motul olajat javasolják bele,bár itt helyben csak Castrol kapható a Honda kereskedésben! Az nem jó bele ?
És alkatrészeket akkor honnan érdemes rendelni?
Fékbetétek,vmint 1 láncszett kellene majd ...
Azért sok múlik a "gondos gazdákon"is...Fel a hosszú áttétel,hátha megy kétszázat...ami jogos...fog menni....egy darabig.Olajat nem cserélünk mert drága...a szint se fontos...elég az még.Legalább az alsó három fokozatba szabályzásig kell húzni neki...az annyira trendi...az új hajtókar ára is az. Sokan azt se tudják mit akarnak megvenni mikor Husaberget vagy KTM-et szeretnének...nem tudja mire való,hogyan kell karbantartani,használni,aztán ótogassák egymást különböző fórumokon,elhisznek mindent a néger jézustól kezdve az előre forgó hátsó kerékig...Megy az okosság,ezt ne vedd meg,azt ne vedd meg,az enyém a legjobb,nem hisz még a saját szemének meg fülének se, csak a szentírás számít mert azt a haver mondta...bár életében nem látott még ilyet, de ő így hallotta...Csak abban lehet reménykedni hogy az a pár darab ami még megmaradt, jó kezekben lesz...
Szia!

Ha gondolod, én is tudok neked segíteni.
Akkor most mindenki kimegy garázsba, és kiveri a cerkáját a husabergjére
Szia!

Keresd az olaj fórumon bury-it!
Linkelem a hirdetését az mindent elmond, és jó árakkal dolgozik szerintem!

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Sziasztok !
Hol érdemes,illetve hol tudok fs 650-re jó áron fékbetéteket vmint láncszettet venni ?
Köszi a válaszokat előre is ...
Csak úgy pörög a topik kár, hogy lerágott csont a téma!

Kevés berg van az országba talán a legkevesebb a használatban lévő márkák közül.., de honnét ez a sok pórul járt haver meg ismerős..? Na ne! Amennyit írtak már róla meg annyian hallották nem is értem honnét ez a sok fantom..!

Mindegy mi a márka, ha üó-s motorod van, amit verseny célra találtak ki.... de "Te" utcán-pályán-terepen akarod használni mint egy Yamaha Jog-ot vagy Suzuki Banditot amik az atom villanás után is mennek....
szóval bármikor-bárhol-bármilyen generál után beszarhat a technika méghozzá most jól figyelj mert összefoglalom az elmúlt évek tapasztalatát!
-anyag minőségi vagy éppen nem megfelelő alkatrész használata!
-egyes alkatrészek nem megfelelő javítása, javíttatása!
-szerelési hibák

-tulajdonosok!
A fenti 3 ok visszavezethető a tulajdonosokra mivel ők rendelik meg az alkatrészt vagy szerzik be, de természetesen az ujjnál jóval olcsóbb a használt vagy a saját elromlott alkatrészt számla nélküli műhelybe szakszerűtlen módon javíttatni és számla nélküli szerelővel szereltetni..

Így aztán lehet jajgatni milyen szar minden, mert semmi sincs a kezébe az emberünknek csak egy valami! Na ná, hogy szar a márka meg minden.. és én se örülnék ha így kibasznák magammal..!

Nekem eddig sem volt és ezután sem lesz szar motorom akármilyen fajta és márkájú is legyen, mert nem vagyok ostoba és mindent elkövetek annak érdekében hogy a lehető legjobb műszaki állapotban tartsam vagy arra vissza állítsam a motorom!

Az én bergem ölel, csókol mindenkit!

csak a berg

Mankind
Így már egészen más
Egész nap áztam a melóhelyen! és ez nem nyári zápor, hogy melegbe még jó is esik a kis frisités! ugy hogy sik ideg a ember! elnézést a letti irásomért ha valakit esetleg megsértettem! igazatok van olyan ember fikázza a Berget akinek halvány fogalma sincs róla! vagy van neki egy bizonyos márkájú motor és a más márka az szar az semmi! de neki sincs semmi fogalma milyen is lehet egy ilyen motor! alkatrész meg én a elöte lévö japán crf-hez képest tudom hasonlitani hát az méreg drága volt a bármilyen cucc hozá! csak egy példa csak iridiumos gyertyával megy, azt irja gyár az a belevaló 9200 Huf nekem kéthavonta megkajálta! na mindegy ehez tudom hasonlitan,i a Bergnek a alkatrészek kb a fele!
oké , köszi :)
nekem is hasonló véleményem van az árról , egy jó állapotú másik motor
ok mindenképpen felkeresem köszi