Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez már a ti harcotok
az a baj hogy kocsi az van dögivel és nem kell még egy... meg nekem most a válság miatt kp-ra van szükségem de ha eladod a gépest valami szutyok reteknek akkor örömmel kötök üzletet
bogarat ültetett a fülembe a ffene a fajtáját
Azt nem mondtam hogy rossz.. csak sokan úgy vannak vele hogy csak az a jó gép a többi trágya erre céloztam az előbb
ács ács ha jól emlékszem facén is szóba jött hogy eladom szal tudtad jól csak Dávid biztos lebeszélt a bergről, biztos mondta hogy jóóó neked a kátéemmm
Ezt kikérem magamnak!
Nem rossz a DRZ főleg az MZ után, de az álmom nekem is egy HUSABERG FS 650 e.
a veki 600at ér kb megegyezhetünk
mmm... ne vegyèl berget nem jó motor az én is csak megakarok tőle szabadulni mert már széthajtottam a lelkét és nincs 500 ezrem hogy rendberakassam
A Berti olyan mint egy profi kurva...ha nem fogadod el hogy költeni kell rá ha jót akarsz dugni,és nem fogadod el hogy mással is baszik akkor sose lesz a tiéd...csak legfeljebb kiverheted rá gondolatban.
Semmivel nem rosszabb mint bármelyik motor...ha figyelsz rá.
Persze tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Attól még hogy tetszenek nem bántam meg. 1 volt (+Szabié) a közelben amúgy is. Jóóó ez
Mert elkapkodtad! mint mindíg
Azt már akkor raktad fel amikor megvettem ezt... mint ahogy még vagy 5 másik olyan gépet ami tetszett volna.. de mind 2-3 nappal azután lett feltéve... pff
odaadnám a vectrámat a bergedért!
Na látod látod mert nem jöttél el az emberrel megnézni az enyémet
Szia!

Ne haragudj a késői reagálásért.. Holnap jelentkezem!
áááááááááá
a drz az ló@
az xr4 az isten

ha meg akartok dobálni akkor füstölt sajttal, olyant már nagyon régen ettem
Ne baszogassátok már a KTM-et... a legtöbb ember aki fikázza a Berget robogón vagy szutyok sportmotoron ül (esetleg drz-n mert az az isten )
Szerintem mindkettő hasonlóan jó motor, bár a Berg inkább a KTM krémje Nyilván a teljesítmény gondoskodást kíván, akinek ez nem tetszik az fikázza általában a Berget
Ha nem a világ másik végén lett volna a szimpatikus Berg akkor most nekem sem KTM lenne
Jajjj nem kell itten beparázni attól a mocskos uzemórától naaa. gondolom nem verseny körülmények között fogod használni a kecskét... ha patika állapotba van a blokk és odafigyelsz rá hidd el el fog ketyegni neked nagyon sok órát különösebb gond nélkül...
Na most már nekem is tele a tököm... azbeszt megbaszta a budöskurvaisten baszná meg most már...
na még annyit fűznék én is hozzá hogy nem kell berget venni és nem lesz baj vele... vegyen mindenki DRZ-t mert abba csak olaj kell meg benzin oszt csókolom ...
Jajj
az fc550 meg a 630edi szil
és akkor milyen SM-géped van ?
ez a kép még kevéssel az után készül, mikor vettem 2008ban, majd 2011ben átpakoltam bele egy fc-nek a futóművét, meg rábasztam valami szedett- vedett idomokat, de mondom , csak azért, ha feldől a kertbe a diófa tövébe, akkor ezt a szar idomot rágja meg rajta a kutya.