az a baj hogy kocsi az van dögivel és nem kell még egy... meg nekem most a válság miatt kp-ra van szükségem de ha eladod a gépest valami szutyok reteknek akkor örömmel kötök üzletet
ács ács ha jól emlékszem facén is szóba jött hogy eladom szal tudtad jól csak Dávid biztos lebeszélt a bergről, biztos mondta hogy jóóó neked a kátéemmm
A Berti olyan mint egy profi kurva...ha nem fogadod el hogy költeni kell rá ha jót akarsz dugni,és nem fogadod el hogy mással is baszik akkor sose lesz a tiéd...csak legfeljebb kiverheted rá gondolatban.
Semmivel nem rosszabb mint bármelyik motor...ha figyelsz rá.
Persze tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Azt már akkor raktad fel amikor megvettem ezt... mint ahogy még vagy 5 másik olyan gépet ami tetszett volna.. de mind 2-3 nappal azután lett feltéve... pff
Ne baszogassátok már a KTM-et... a legtöbb ember aki fikázza a Berget robogón vagy szutyok sportmotoron ül (esetleg drz-n mert az az isten )
Szerintem mindkettő hasonlóan jó motor, bár a Berg inkább a KTM krémje Nyilván a teljesítmény gondoskodást kíván, akinek ez nem tetszik az fikázza általában a Berget
Ha nem a világ másik végén lett volna a szimpatikus Berg akkor most nekem sem KTM lenne
Jajjj nem kell itten beparázni attól a mocskos uzemórától naaa. gondolom nem verseny körülmények között fogod használni a kecskét... ha patika állapotba van a blokk és odafigyelsz rá hidd el el fog ketyegni neked nagyon sok órát különösebb gond nélkül...
Na most már nekem is tele a tököm... azbeszt megbaszta a budöskurvaisten baszná meg most már...
na még annyit fűznék én is hozzá hogy nem kell berget venni és nem lesz baj vele... vegyen mindenki DRZ-t mert abba csak olaj kell meg benzin oszt csókolom ...
ez a kép még kevéssel az után készül, mikor vettem 2008ban, majd 2011ben átpakoltam bele egy fc-nek a futóművét, meg rábasztam valami szedett- vedett idomokat, de mondom , csak azért, ha feldől a kertbe a diófa tövébe, akkor ezt a szar idomot rágja meg rajta a kutya.
Nem rossz a DRZ főleg az MZ után, de az álmom nekem is egy HUSABERG FS 650 e.
Semmivel nem rosszabb mint bármelyik motor...ha figyelsz rá.
Persze tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Ne haragudj a késői reagálásért.. Holnap jelentkezem!
a drz az ló@
az xr4 az isten
ha meg akartok dobálni akkor füstölt sajttal, olyant már nagyon régen ettem
Szerintem mindkettő hasonlóan jó motor, bár a Berg inkább a KTM krémje Nyilván a teljesítmény gondoskodást kíván, akinek ez nem tetszik az fikázza általában a Berget
Ha nem a világ másik végén lett volna a szimpatikus Berg akkor most nekem sem KTM lenne
na még annyit fűznék én is hozzá hogy nem kell berget venni és nem lesz baj vele... vegyen mindenki DRZ-t mert abba csak olaj kell meg benzin oszt csókolom ...