Nem valami jó motor a kutyaberg, mert nem tart el örök életig kölségmentesen. Én pl az udvarból se merem kivinni, csak itt a garázsba föfögtetem, meg le szoktam videózni, h közbe körbejárom.
Le is beszélek mindenkit róla.
Bocs 12 = százhuszon akart lenni...
De pont ez az! Mivel én legalább olyan tartósnak gondoltam mint a KTM-et, ha vigyáznak rá, akkor kicsit kevés az üzemóra!
Velem is elszaladhat nem? vagy csak annak aki fikáza vagy a KTM-ét fel huzná a faszára mert annyira bele van hülyülve más nem ismer csak azt a szart! áljon már meg a világ akkor én is irhatok ilyent nem ?akurva élet baszná meg!
Hmm, én inkább átlagosnak mondanám, van ami itt drágább, van ami egy másik márkánál. A tartósság pedig sok mindentől függ, van akinek az és van olyan is akinek nem.
Vedd fel a kapcsolatot Bencsik úrral! biztos , hogy tud segiteni! szerelöt meg mint lejeb írják cserélj! 5 kiló az nagyon sok berg egyik legg tartósabb és legg olcsóbb alkatrész! szépen rendbe kell tenni nem kókány modon és aztán sokáig ki szolgál téged!
Ezeket az alkatrészeket tényleg ennyire sűrűn kellene cserélni? Vagy a supermoto-zásnál kap ennyit? Ezért ez a nagy elhasználódás? Azért ez elég sűrűnek tűnik?!?
Le is beszélek mindenkit róla.
olcsósság és tartósság relatív, ha mondjuk üzemórás motorokon belül nézzük akkor simán lehet hejtálló a kijelentés
nagyon felhúztad magad egy kis semmiségen..
De pont ez az! Mivel én legalább olyan tartósnak gondoltam mint a KTM-et, ha vigyáznak rá, akkor kicsit kevés az üzemóra!
"egyik legg tartósabb és legg olcsóbb alkatrész"
Ezért jó ez a fórum, mindig "tanulsz" valami újat!
te jó ééééég cseréld le a szerelődet
http://www.kepesmotor.hu/motor...