Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyen összetévesztve az FE 550-el. Úgy tudom az FC csak 4 sebességes, míg az FE 6 sebességes és az FC erősebb mint egy FS 650, szerintem ez elég magyarázat, endurora és crossra semmiképp nem ajánlanám.
Nem tudom mire szeretnéd használni, de még a nagyok is azt mondják, hogy az FC 550 brutálisan erős egy gép, szinte használhatatlan, de majd a srácok jönnek és mondanak véleményt, én csak azt tudom mondani amit nekem mondtak.
Hy!

Keresek Endurot cserébe lenne egy Yamaha YZF250 2005-évjáratú motorom természetesen rá tudok fizetni.
Hali FC550ről kéne vélemény infó minden érdekel...http://www.kepesmotor.hu/husab... Ö lenne az köszi
Helló!

52 es aluminium
Hello Luky!

A hátsó lánckerék hanyas fogszámú?
Helló!

Ismét van pár alkatrészem ha valakit érdekel jelezze.
lucky.exp.peter@gmail.com
706005816
http://www.youtube.com/watch?v...

Na itt lehet élvezkedni!
Szia!

Köszönöm,majd jelentkezem mindenképp!
Itt a cikkszám
H14001701
Sok sikert hozza, es nincsmit
igen konkrétan azt a motort néztem ki, múlt héten még 220ba volt hírdetve, mondtam a srácnak hogy 185ért elhozom, mert mennék érte 500km-ert, és több pénzem nincs rá. :D Amint enyhül az idő,szerintem elmegyek érte. :) Kösz a gyors választ. ;)
10 óránként olaj csere, 20 óránként érdemes a szelepekre ránézni, motorozás után légszűrő tisztitás stb. Alkatrész van hozzá Bencsik Pál jóvoltából. Gondolom azt nézted amit 185ér hirdetnek, volt az enyém is én 160 üzemórát raktam bele hiba nélkül, rendeltetés szerű használat melett :D azóta felújították, egy darabig még biztos elmegy. Ennyi pénzért érdemes lehet belenyúlni, anyira nem vészes szervizelni, és kapsz egy drz erőben lévő motort.
"a lámpásokra raknak 16/40 et is , na azzal biztos 200 alatt megy egy kicsivel"

Sanya72 hozzászólása 2009-ből.
Helló!

3500 Ft

Üdv
Szia!

Hátsó fékpedál mennyibe kerül?
Helló!
Kinéztem egy FE 350es gépet, 97es évjárat. Tapasztalatok,vélemények érdekelnének mire kell odafigyelni, mennyire megbízható gépek, szervízigény,alkatrészellátás stb. Akinek volt ilyen,vagy hasonló gépe az írhatna pár sort ezekről a gépekről. Előre is köszönöm.
Üdv: Viktor!
Milyen áttétellel tudom átlépni a 200-at? Most 192-nél megáll az óra
Sziasztok!

Van pár új alkatrészem ha valakit érdekel jelezze
06706005816
lucky.exp.peter@gmail.com
Csak hogy lásd, nem csak össze vissza jár a szám.
Köszi girl
Akrával még szebb lenne, de amire nekem kell jó ez a kis FP rendszer is!
Jó picsa