Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alkohol az dolgozik ne feledd !
1 éve de szerintem még gratuláltál is! Vissza kell nézni!
Hello ! A segítségeteket szeretném kérni . Olyan problémám volna hogy januárban vettem egy FE 501 - est , és kb 5 ü.ó. után hengerfejes lett . Elvittük szerelőhöz , és ott kiderült , hogy durván átbasztak a motorral (azt mondta a csávó teljes felújítás stb .. ) ehelyett csak a kompresszió gyűrűt cserélte ki , és jelenleg az a helyzet a szerelő szerint hogy 500.000 ft volna megcsinálni ( új szelepek , vezérműlánc , tengely spanoló , szelphimba , dugó , hajtókar stb.. ) Most mit tehetnék szerintetek ? , ha eladnám motor hibásan sokat buknék rajta , alkatrészenként nagyon hosszadalmas és egyáltalán nem biztos hogy sikerül , amit én a legjobb ötletnek találok hogy egy másik blokkot venni és a kettőből egyet összehozni ? Segítségeteket előre is köszönöm . :)
neked mióta van má megint bergendid?
Délután én is adtam az üó.-nak!

http://www.youtube.com/watch?v...
ez már nem !
ez mondjuk igaz.
húú de vicces voltam ..... . . . .
százhuszonpár óra alatt....
mennyi idő alatt ament bele az a százhuszonpár üzemóra?
Köszi akkor ez leves mert már buktam be mostanság ilyen 300e generálg
Az én 650embe százhuszopár üó van, eddig cserélve lett a blokkban egy gyűrűsor, vez.teng-csapágyak, vzel.lánc patentszem, mert majdnem elszakadt, csak még időben rá lett nézve.A közeli jövőben esedékes majd kuplungkosár , teljes lamellasor és önindító szabadonfutója, de kétszáznál valszeg dugó, hajtókar, főtengelycsapágy , szelepek is, ha meg lesz még.
Ha a képen lévőn ezek nem voltak cserélve eddig, akkor lesz vele költség
elvileg 2éve
Ez megint csak attól függ, hogy a blokk volt - e valamikor felújítva.
Kösz az infót és ennél a típusnál sok a 204üo ?
Én nem ismerem ezt a gépet, nem is nagyon ismerek senkit, aki Pécs környékéről Bergelne.

Az a biztos ha lemész és megnézed. Ha nem hallottál még Husaberget, akkor előtte próbálj keresni a környezetedben egyet, hogy meghallgasd, mert a Husaberg blokkjának van egy tipikus hangja, amire a hozzá nem értők azt hihetik széthullott a gép.
Ért Ö lenne az 204üo van benne elvileg http://www.kepesmotor.hu/husab...
Végre valaki! Én csak azt tudom elmondani amit nekem mondtak.
Ez leginkább attól függ milyen állapotban veszed meg a gépet. Ha mázlid van, akkor csak 10 - 15 óránként kell olajat cserélni. Szűrőt minden második olaj leeresztéssel kell cserélni, de én ezen nem szoktam spórolni, minden alkalommal cserélem. A vízpumpánál szokott elmenni sűrűbben a szimering, ez 1-2 ezer forintos tétel. Meg légszűrő tisztítás, szelep állítás stb ... Ha nincs szerencséd és vettél egy " ipari hulladékot" , akkor az kb. 200-300 ezer forint felújítás, de utána nem lesz bajod a géppel. Mérlegelni kell, minden Husaberg üzemórás, ami ugye azt jelenti, hogy egy versenymotor, amire oda kell figyelni, de nem rosszabb egy bármilyen másik márkánál.
nekem van egy fc550 is, de nem erősebb egy 650től, inkább vhogy pörgősebb, sm-pályázni jobbnak érzem az ötötvenet
És mennyire igényes és költséges gép?
Mert túl erős és terepen ez nem igazán előny, főleg ha 4 sebességes váltóval van.
Mért nem ajánlod?