Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a, csak a, HusaberG

"CSAK A BERG"
Azaz. De azér ha megdobnanak egy ilyen hiperpigmentalt design-os bergel nem dobnam vissza. Elférne itt a garazsba a kisteso melett :D
PimpBerg! Ja olyan stricis lové összeszedős motornak jó lenne!
A fehér karbon fólián járt az eszem nekem is!

De a csicspicsázása a bergnek elmarad mert a belét akarom kicserélni mindent amit kell!
Azt már akkor sem értettem!
Engem biztos nem sértettél meg! Élőben nem volt rossz! Bécsbe láttam ilyet tréjleren!

Ez a cigányos figyeld csak!

http://www.youtube.com/watch?v...
2.2 miska, 6 literes fogyasztás ? az faxa

Mocskosul jól néz ki így aranyozottan és nagyon patika állapotban van

Na most elgondolkoztam azon hogy az enyimét átmázolom matt feketéről - fehérre bár lehet ez csak hirtelen felindulás
Beszarás

Én régebben árultak itt utas lábtartót és 3 vagy 4 db. némakacsát adtak volna érte

Félelmetes milyen emberek élnek a földön de ha úgy vesszük poénnak nem rossz
Nekem bejön a csillogós Berg. Fagyizó előtt jampizni a 13 éves általános iskolás kiscsajok előtt adnnááá a gép :D. Nemám csak viccelek. sztem qrvajólnézki.
"dél-afrikai székhelyű White Power"

Ez meg mi a f@szomról beszél?!?
Albi, nekem olyan "fukszos-romás" ez a Berg. Ez csak az én véleményem, remélem nem sértettem meg senkit. (még a CIGÁNY szót sem mertem leírni)

Egy kis olvasni való az érdeklődőknek!
És a fényes berg!
vannak arcok.

nekem múltkor felajánlottak két anyadisznót meg 5 kecskét

aztittem lefordulok a székről amikor olvastam

dehát ilyen ez a popszakma vagyis Mágyárország

Én is ezt érzem.. szerintem sem érett meg még a bergre az emberünk!

Más de mégis eZ:
A múltkor írt egy csávó mailt, (nulla helyesírás, és fogalmazás)de a lényeg, hogy mi a kurva anyámat írogatom minden érdeklődőnek, hogy olvassák végig a topicot!
Na az email címe alapján megtaláltam a neten az "inteligens embőrt"! Szarházládán lakott csak a városba van netje és 19 éves mz-s macskajancsika volt! Elküldtem az anyjába meg kapálni és még azt is megírtam hogy nem haragszok, mert nem tud Ő olvasni se írni!
Amúgy Körte meister szerintem felejtsd el a bergeket, neked nem üzemoras versenymotor kell, mert akit a fogyasztás ennyire izgat, az mit szól ha 8 óránként belekell önteni az ~ 5000 ft os olajat meg cserélni az olajszurot , meg 2 hetente hátsógumi mer lerugja a gecibe a jokis talajon, meg ha kifox egy lepusztitott verdat akkor meg ropulnek ra a 3-4 kilok a blokkra. Sztem vegyél japánt azt NEMKELLSZERELNI :D:D.
Körte, nekem az Euroringen 50 perc volt egy tank (kb. 8-9 liter) benzin. Lehet itt hasonlítgatni, csak nem érdemes. Tényleg használattól függ + áttétel + ahol használod stb.
Igen megtoldható és már ott is van hogy 7 liter és Szabinak üres is a tankja
Az fc nek ha jol tudom 9 literes a tankja
es az elozoekben azt irtak h 4-5 liter korzmul fogyaszt kozepes hasznalat mellett ! mondjui ez sztem par literrel megtoldhato h ha sportosan cibaljuk a gazkart:D
Egy hétvége alatt elmegy egy tank benya? Ezt jól olvasom ?

Testvérem nekem a 650-es begyűr 14 litert egy MIskolc - Eger szakaszon ( oda vissza értendő a Bükkön keresztül aszfalton ), na ez nekem 2 tank benyát jelent mert csak 7 literes a tankom

Attól is függ sokminden hogy mennyire csavarod a szarvának
Én szoktam

Nem kell itten megijedni - megrémülni a cica rúgja
óó köszönöm szépen ! na ennek örülök ez nem is olyan kevés akkor:)
köszi még egyszer fiúk
hát nem szeretnék vele pályázni! endurózásra használnám hétvégente
gondolom akkor minimálisan megtoldható a megszabott üzemóra mérték nem?