Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vatta új kicsit túlzás, nekem igazából újra szegecselésre lenne szükségem. :) De lehet, hogy ez már a következő tulaj feladata lesz...
Valakit esetleg érdekel ? nagyon szép állapot szinte vatta új !

310 es

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Köszi!
Zsolti!

A sm fórumon a mai [92497] hozzászólásra nézzél rá hátha érdekes lehet neked!
Alpinestars tech10 csizma 42es méret(8as) használt de teljesen használható állapotban. talpa csatja jó,ár 29.900ft!új ára 140e!
ugyan itt eladó egy gyorstankoló ktm álvánnyal együtt 50.000ft uj ára 130e,
info@motoaction.hu 06302033084
Hu köszi szépen!
Ebay-en is van...
http://www.ebay.it/itm/fianche...
Remélem tudtam segíteni...
Üdv.!
Köszönöm
Sziasztok! Palcsee barmilyen elerhetosegere lenne szükségem...
Inkább szomorú mint vicces, de ez van. Gondolj bele hogy a te géped mennyit volt palcseenál, 0km-es kora óta nálad és ha valaki nem hajtja meg vigyáz rá, meg odafigyel-aggódik az te vagy.
Ha több tízezer utcai kilóméterre keresel supermotot akkor lc4-eket nézegess, ha egy igazi kiélezett mókamotort akarsz akkor berget vegyél, de csak akkor ha türelmed messze híres, a zsebeid pedig teli dollárral.
Ktm sxf és exc modellekbe(pds rendszerű, sok Husabergbe is jó :)) eladó egy WP trax hátsó rugóstag.Már az újabb fajta , nagyobbik tartályos verzió.Kifogástalan állapotban!
Ár 180.000ft 06302033084 info@motoaction.hu
Ha úgy van ahogy mondod, akkor is tartom boros pince teóriámat ill. nem zárja ki az amit írtál!

Nekem végül is mindegy, mert itthon van a ktm cég legjobb terméke! Örülök hogy legyártották nekem!
Azért nagyon nem nyúltak mellé, mert az összes berg jól teljesít az újak közül! Értsd 2004 amióta a ktmé és a törzskönyvbe, forgalmiba is megy a ktm!

Egyébként nem nehéz megemészteni!

...meg ha valaki ismerős megkérdezi az édesanyámat, milyen motorja van a fiának... akkor ez a motor is(berg) valamilyen HONDA mint az összes többi(yamaha,ktm,berg)!
Azért vették ki, mert nem a cég 'presztízs' márkája a Berg, hanem a 2 keréken működő kísérleti laboratórium. Tudom nehéz ezt megemészteni a 'csakaberg' fanoknak, de sajnos ez van...
Van ezeknek a soroknak olyan alá-felé rendelt viszonya a márkákat illetően!
Szerintem a ktm jó motorokat gyárt, ez nem kérdés! Sőt megkockáztatom az 1hengeres kategóriában a legjobbakat! A berg meg szerintem a cég preztizs márkája!

A ktm szalonokban van egy kis sarok ahol vannak a fincsi berg cuccok! Tudod mint a jó boros pince mélyén, az elzárt kis helység ahol a legjobb és legrégibb évjáratokat tartják az exkluzív, látogatók, barátok, pillanatok, számára!
A döntött blokk jó irány volt... rosszat nem mondtak róla és külföldön raktak is bele km, üórát rendesen és bírta!
Mint műszaki beállítottságú ember... engem azért érdekel, mert ha jó volt akkor Miért?! Ha szar volt akkor Miért?!
Nem mint ha valaha is fenyegetne az a veszély, hogy ilyet kell hogy vegyek, de mégis mint a márkát szerető... tudni akarnám, hogy mi ez a blokk vissza "kilencvenfokolás"!

Ha lenne valaha annyim gempám, vagy nyernék a lottón akkor smc690, vagy duke690-en rónám a közutakat!

Elég vicces hogy egy 2007- es Berg 800 kilót ér. Az enyém is 07-es, mondjuk én 08-ban vettem, de én azt gondolnám hogy 1.2 alatt nem akarna megválni egy gazdi sem a Bergjetol.
Köszönöm a segítő válaszodat Vazz !
Sajnos abszolút nem értek a Bergekhez,régebben krosszoztam hobby szinten és most szeretnék egy ilyen supermotot utcára ami hasonló élményt nyújt !
De ahogy elnézem,nagyon rizikós vétel ez az Fs650 !
Vagy legalábbis kényesebb,mint egy LC4 vagy DRZ ...
nem ezért kérdeztem. mindegy . csak pl a MAN-ra sokan mondják hogy osztrák pedig nem az . Viszont ott vannak benne a BEHR alkatrészek amik elvileg osztrákok
Nem mindegy? A karbi, a gyújtás japán, és egy sor más nemzetű beszállító van még...
Elvileg minden eladó motor jó állapotú.
Az ár 800k körül a kérdés hogy mennyit kell majd rá költeni.
OFF

BEHR mint supermoto kerék és egyéb alkatrész gyár az német vagy osztrák?

M.A.N német teherautó ( ami ugye német) : BEHR hűtővel és egyéb alkatrésszel van szerelve. ÉRdekes.
Tutira ugyan az a behr mint a felnik is mert a betűtípustól kezdve minden ugyan az.
Ugye a döntött blokk is egy KTM fejlesztés volt. Gyakorlatilag a gyár a Berg név alatt próbálja ki azokat a dolgokat, amiket nem akar rögtön KTM név alatt bevezetni. Tehát vagy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, vagy az elkövetkező években már a KTM modelljeiben látjuk viszont...
Sziasztok !
Szerintetek kb. mennyit érdemes kiadni egy 2007es Fs650-ért?
Műszakis,elvileg jó állapotú...
Így látatlanban mondjatok már vmit légyszives !
Valmint ha tudtok jó állapotút érdekelne,csak 2004-es vagy utáni legyen!
Köszi a válaszokat előre is ...
;)))
Ez van!

Nagyon tetszenek az új gépek meg az 570 sm is, de a mieinknél nem tudnak többet plusz 3 szor annyiba kerülnek!
Azért én akkor is sajnálom hogy ezt a döntött blokkot elvetik pedig ebben a kategóriában még soha nem volt ekkor újítás és még jó is volt! Bolond egy világot élünk!