Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor teszt rájding volt!
Meg se merem kérdezni mire kaptad..?!

Ma du rá gubasztottam én is a bergre 1 órát verettem össze-vissza... kikurt jó volt!

Mindenkinek ezt kellene csinálni depresszió és élet undor ellen!
Na ilyen sorozat még nem volt ezen a fórumon!
Gratula nektek! Aranyos a csöppség a pimpes cuccok királyok, vagytok!

Ja bergendi meg tutti!
Kemény volt esőben,de élveztem!
Hazafelé még egy 8000-es csekket azért begyűjtöttem a kedves,jóakaró biztosúrtól.....
Kicsi lányom Bergelt egyet a PimpStar pulcsijába :D

Ezt még nem láttam de baszki... gyémánt kemény!
Nem azt mondtam hogy akkor ok a kecske ha feljön

Hornet? az valami bevásárló motor mint a csajoknak a Smart?

Ha feljön akkor minden OK? Jesszus:) Lehet veszek inkább egy Hornetet:) Komolyra: tuti ki fogom próbálni:DD
Nagyon szép a sárga-kék!
Esélyem nem volt fél 6-kor végeztünk!
Na de milyen volt a veretés(esőben)?
1x ülj fel egy bergre ( menj is vele ) ha feljön akkor minden ok, ha nem jön fel 1 kerékre akkor átvertek ennyi az egész

( nekem nem jön fel mindig, de nem is akarom mert kajak túlhúznám a gázt )
pofám leszakad Tamás

Kicsit megnapoztattam,holnap meg is kergetem.
Hali.2004 es husaberg lánckerék takaró müanyagot keresek.tel06304658384
Hello!
Légterelőd van (hűtővédő-rács)?
Szomorú persze, ezért is írtam azt amit. Eddig kétszer volt Palcseenal a gép, mindkét alkalommal "kisebb" hiba miatt, de először kicsereltunk mindent ami a gyengeje lehet. Másodszorra egy fogaskerek fordult el. Most van 100 uzemora a Bergiben és ugy gondolom jól megúsztam eddig. Idén mondjuk nem is voltam csak kétszer pályázni.
husaberg fc és fe idom szett elérhetöség 06302738234
....keresztül
Városi legenda ,persze ha kerekezni akarsz, akkor arra is jó kilómétereken
Háát ööö izé...DE!
Teljesen komolyan gondoltam, még sose volt Bergem és mindenütt ezt olvasom, hogy mindig egy kerékre áll. És nem értem hogy értsem, mert még sose tapasztaltam ezt. Ja persze kuplung rá + stb. de én csak úgy alapból kérdezem...

Egyébként meg ha ez tényleg azért van, hogy ne kelljen első gumit venni, akkor minden világos:D
Amúgy a HusaberG fejlesztők legújabb vívmánya volt ez, mert így sosem kell a BerG-eken első kereket cserélni és a teleszkóp olajozással sem lesz gond...
Ezt a kérdést ugye te sem gondoltad komolyan...
Sziasztok!
Egyre több helyen olvasom, hogy a Husaberg mindig egy kerékre áll. Most ezt úgy értsem, hogy nem is lehet vele "normálisan":) menni, vagy azért ha csak úgy megyek, akkor nem kell minden váltásnál frászt kapnom, meg ugyebár a környezetemnek sem...?
nemtudom mit érhet egy ilyen tárcsa 25 30 ? tippem sincs mert sosem kellet még vennem.
Egyébként mennyit gondoltál érte?!
ami most fenn van nekem a WR-n tárcsa nekem is kotyog már eléggé azért " kaptam " ezt de nem jó rá....ez a tárcsa szerintem nem sok km et ment nincs kiütődve a szegecseknél illetve a kopó felület is jól néz ki. ezért írtam ezt.