Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasd végig ezt a topicot és minden feltett vagy még fel nem tett kérdésedre választ kapsz!
Aztán ott van az a kis ablak, hogy keresés ebben a topicban!
Ha ügyes vagy!

Írj be olyanokat hogy, -üó, -170, -blokk, -bontás. -meg bontás, szelep, -hengerfej. -olaj, stb.
Nézd meg amiket kidob oda tudsz ugrani ahol az a rész van tárgyalva ki mire mit írt stb. csak ügyesen mint a google-ba!
Vártam hogy kisüssön a Napocska, de nem volt kegyes és nem ment fel a reggeli köd egész nap!
Sajnos betegen, de jól felöltőzve teljesítettem a mai elhatározásom, hogy gurulok egyet ha törik ha szakad!
Az aszfalt hideg gumi hideg nem kell folytatnom... elég érdekes volt az első 10-15 perc!

Aztán itthon pár kép az Őszről! A régi Sony telefonom állítási lehetőségeinek, és a diófa elképesztő "ruhájának" következtében olyan képeket sikerült csinálni mintha a köd és a nyirkos levegő nem is lett volna!
Eladó 1részes ruha + csizma

AXO
majd egy e mail cimet tudsz adni?
hát az joo lenne! én is február környékén veszek vagyis akkor szeretnék venni egyett!hát a tiéd az nagyon faszán nézki
benne lennék ha eladod érdekelne!
Ja sajna mind üzemórás
Hát ha patika állapotba van a blokk akkor utcai használat mellet elketyeg 200 üzemórát de ekkor már erősen esedékes egy szakemberrel megnézetni a blokkot. Ezen kívül még talán a gyújtótekercs szokott baszakodni de az is csak a 2004-es évjárat előtti. Ezeket leszámítva nincs nagy gebasz velük. Nekem a tekercs beszart 1x de megcsinálták 7000 Ft.-ért úgyhogy ez sem vészes.
Az enyimé eladó lesz a következő szezonra de addig még rendbe kell tennem rajta 1-2 dolgot többek között a rendszámtáblámat ugyanis elhagytam a felét de az éven már nem akarok ezzel foglalkozni ha esetleg érdekel a gépes írj ímélt oszt megbeszéljük ha lenne még kérdésed
Hol vannak a képek? Ilyet még nem csinált?!
Újabb gyöngyszem nigger berg kategóriában!
ja és utcai használat ra szeretnék berget!
Hellosztok!
Na olyan kérdésem van hogy a bergek összes üzemórás ugye?
és az fs650 es mennyire megbizhato?azt tudom hogy 10 üzemóra olajcsere azon kivül 20 nál szelephézag?és azon kivül mire kell oda figyelni egy ilyen motor vásárlásánál? kösz előre is!
gyújtásoldalon mi az a két csonk ?mit visz be ott olaj v vizet?
megkenném ahogy illik .
Kipróbálnánk mi?
pffúú halááál de kéne
Az erő-mű akinek semmi nem elég!

2007 JBS Racing 750cc kit. (JBSracing)
Akár...!

Én személy szerint igen, mert bő 7 éve amikor rákerestél nem volt semmi aztán lett a promoto akik igazi bergültek voltak, majd szőrén szálán eltűnt minden majd egy pár hónapos próbálkozás a Soroksárin és.... sok sok csend majd most újra van Valami!
Ennek most örülünk?
http://www.husaberg.hu/

Szinte hihetetlen!
A Nigger Berg a legszebb!
Tetszenek a négerek?
Ezek a fekete dögök annyira szépek!
Na és vajon ebbe a rendszámtábla tartóba hányan kötnének bele ?