Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FC modell esetére értendő a 10 üzemóra/60 l benzin.
FE, FS-nél 15 üzemóra/100 l benzin.
'04-es owners manual szerint az olajcsere 10 üzemóra vagy 60 l benzin után esedékes.
Ott van a galériáim között mit ér egy üó!
Persze terep is más meg az aszfalt is!

Ha tudsz annyit motorozni akkor ezekkel az általad kérdezett dolgokkal kell hogy számolj.. minimum!

De persze nem kell berget venned! Más motor is a berg meg ilyen! De legalább már tudod!

Olvasgass vissza a topicba megtalálsz minden infót amit csak akarsz!
Csak az a baj h nmtudom mennyit er egy uzemora .. mennyit lehet vele elmotorozni kb
Mert pl ha egy hetvege alatt elmegy egy tank akkor 2 hetvegnte olajcsere havonta meg szelepallitas?
crossmotortól mit vársz?
Nekem van. Jópár éve nyúzok egyet.
Mire vagy kíváncsi?
Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata 2002-es 650-es Bergel?
Ebben a nagy Rotax motor van,Brembó fékek...
8uorankent olaj ? Meg 20orankent szelep? huhu es q uzemoraval mennyit lehet elmotorozni kozepes hasznalat mellet? vagy vmi mondj legyszi h egy tank hany uzemora mert nmtudom mihez viszonyitani viszont nagyon kevesnek tunik a 8 meg a 20:/
Ja es inkább a berg mint a crf meg társai, mind szervizigenyessegileg, mint futómű es fékek stb szempontjából,

CsakaBerg
Olyan 4-5 litert fogyaszt, olyan mint egy traktor, mivel gondolom 2004 utanit nezegecc nem vészes a szervizelese. 8 óránként olajcsere , 20 óránként szelep hézag ellenorzes, Ha kifogsz vmi emberibb példányt sok bajod nem lesz vele.

Ja es van egy eladó
Szevasztok Bergesek!
Azért fordulok hozzátok mert neten sehol nem találtam egy kis ismertetőt az fc 550ről
esetleg aki tud róla olyan infókat h: -egy tank hány üzemóra körülbelül
-hány üzemóránként kell cserélni illetve állítani szelepeket
-üzemóra szempontjából melyiket kell hamarabb szervizelni pl egy honda crf ,kxf rmz vagy az fc?
rosszul hinném h vmivel később kell, vagy kb hasonló időben?
válaszokat előre is köszönöm:)
üdv.:Bence
Egy kis bohóckodás!

http://youtu.be/2gmXdxguT00
Pedig most 100 alatt vagyok.. mondjuk rajtam a hacuka aztán megint 100 felett !
Nekem középre szögvas kell nem teleszkóp!

Majd jövőre be lesz állítva okosra aztán olyan lesz mint egy hinta ló!

Kép rejtvény! Keresd a Berget?
mond azt hogy ált. keréken mész úgy meg így a szabályos
na jó, de még a nigger ráül azt úgy összeül a hátulja, nem hogy csuma függőleges lesz hanem még befelé fog hajlani...
Na ez az hogy nekem is ilyen a tartóm és szóltak is már érte!

De mondom " héjjj meglehet nézni hogy Én semmilyen változtatást nem csináltam rajta ez gyárilag ilyen "

Mire a válasz " akkor is szabálytalan "

Na mondom akkor " jóságvan Babi néni "
Ne má! Az teljesen szabályos gyári tartó!
Te Albi!

Ahogy most nézem a Te rendszámodat baszki,Téged nem hogy 8000-re büntettek volna meg,hanem helyszínen bevonták volna a forgalmidat!
Ja nem nagyon kell sarkantyúzni!
Nagyon kakas kis motorbicikli
Mai kirándulás!
Aszfalt hideg csúszik és amikor lement a nap a látóhatár közelébe, akkor már a bőrruha is hideg volt!
Mégis kikurt jó volt menni!
ez de állat
Bocs-bocs. Hornet csak egy nyelvbotlás volt...XDD

A vidi nagyon durva:)))
Nagyon aranyos a Picike! Még pár év és ő is tud Bergelni!
thx