Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nekem most annyi pénzem nem lenne rá amibe azok a gépek kerülnek amiket mondasz, de azért köszönöm!
Még gyűjtögetnem kell ahhoz hogy ilyen évjáratú motort tudjak venni.
tudok 2 jó berget...fe550 2008 és fe450 2006...forgalomba helyezhetőek,jelenleg nincsenek... de egy enduro sose lesz jó sm-re...utcán még csak-csak de inkább csak offroadra ajánlom...és ebben az 500órában is csak ugy lehetsz biztos ha veszel egyet...felújítod rajta amit kell...ha szükséges...és onnan számítsd...arra nincs mit adni hogy a gazdája azt mondja hogy 30órával előbb volt megjavítva meg minden ki lett cserélve...ki tudja azt...lehet akkor tett rá egy üzemóra mérőt, vag yha km órája van meg lehet szét volt húzva és azért mutat csak valami kevés km-t.... csalóka az egész,oda kell figyelni...
hát a szelepek fognak is neked ciripelni mert ezek ilyenek! ha indul hidegen melegen és menet közben nem durrog, csattog jobban a kelleténél akkor nincs baja a szelepeknek!
Sziasztok most vettem egy husaberg 350 ?fs a motor elég erős és indul is hidegen melegen is 2.3 rúgásra de eléggé szolnak a szelepek benne be állítanám csak nem tudom az értékeket valaki tud róla valamit ?
Szerinted?
ügyes voltál csak nem mind1 hogy bukóval vagy haszonnal?
Súgok valamit 3 nap alatt adtam el a berget A többit meg olyan 2 hét a max
nekem kettő is volt és mindegyiket télen adtam el az egyiket karácsony szilveszter között mikor ügye nem motoron gondolkoznak az emberek üdv jó gunyolodást

Na akkor vegyél magadnak gyorsan egy ktm-et! Aztán add el gyorsan!

szia gondold meg mit veszel mert ha eladósorba kerül egy berget árulsz minimum fél évig egy ktm elmegy max 1-hónap alatt ja és nézd meg melyik mit veszt az árából üdv gyuri
"míg a ktm enduroban el is mehet 500ig... és enduro berg is elfog menni 500at ugyan ott ahol a ktm-mel mászkáltak"

Szinte kizárólag amatőr, hobbi endurózásra használnám.Amit mondasz hogy ugyan úgy elmenne alattam Pl: Berg FE550 is annyi üzemórát mint egy EXC520 ez tetszik benne igazán.Nálam nem ugrana bele bele több évente 3000-5000km között.
Hirdetők közül majdnem mindenki azt írja hogy most esett át felújításon a gép, hát persze, ettől tartok én is.
Ki az a Pali?
Nem akarlak elkeseríteni de így nem fog menni!
Erre garanciát adok!
Vagy veszel egyet, és szétkapatod, vagy hívd fel Palit hátha van a keze alatt valami amiről tudni mi újság!
Vagy gyűjtsd még a gempát aztán jövőre vágj bele a projektbe!
Tetszenek a Bergek, amivel gondom van hogy amit most néztem nem volt rajta üzemóra számoló, amióta a mostani gazdájánál van azóta van rajta óra és 10 üzemórát ment vele állítása szerint.
De ugye a blokkba nem lehet belelátni mit bír vajon még, kérdeztem tőle mikor lehetett az utolsó szervizelése de nem tudott róla nyilatkozni.
A lényege csak annyi ennek a pár sornak hogy nem akarok olyan motort venni amire hamarosan sokat kellene költenem.Olyan lenne jó amit nemrégiben újítottak fel.
Én leszek az új,magyar Bubba James Stewart
Szumó party-ra nyaralásból megtért niggert nem engednek be, mert színesbőrü sm pilóta még nem járt a ringen!
Gyors-e?
2 perc alatt úgy szétkapom hogy rá se lehet ismerni!
Az ülést elől egy szurony csavar tartja oda beakasztod az ülést az ülés végén meg egy csavart kell kihajtani! Ennyi!
A légszűrőt egy szárnyas anya tartja (képen látszik) szintén másodpercek alatt levehető!
Én egy szezon alkalmával 2-3 szor szoktam kipucolni de sosem koszos! Ez SM!
A terep használatról és hogy ott hogyan viselkedik... nem tudok neked nyilatkozni, arról talán Zé többet tudna mondani!
Mivel e motoron a lehető legmagasabb ponton van ezért szerintem a gázoló mélysége a legjobb vagy legalább is a legjobbak között van!
Milyen szervizen volt most a géped, és ha szabadna tudni mennyibe fájt a beavatkozás?
Az enyém a szervíz után nagyon patent lett!
Kössz Palcsee!
Hétvégén lehet meg is kergetem végre pályán is a SUMO party-n!
Köszönöm a képet, gyors kiszedési lehetőség.
Nem koszolódik túl hamar azáltal hogy nincs házban?
Ez a kép csak ínyenceknek!
Ilyen olvadt végű volt amit kidobtam belőle!
A bergen nincs klasszikus értelembe vett légszűrő ház, mert a vázon van vagy inkább abban a lég tér ahonnan szív az ülés alatt!
A légszűrőházról tudnál nekem egy képet csinálni pontosan milyen és hol helyezkedik el?