Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az volt benne a jó,hogy addig nem fetrengtünk a domboldalon,hátunkon a motorral.
Addig sem törtük az alkatrészeket.
kutyát nem érdekli a bergem, monnyuk nem is hirdetem.
Nem tudom, a füstöt nem volt időm nézni, mert Zsoltberg vontatott egy sáros/murvás csapáson, az volt a legfőbb gondom, hogy fel ne bukjak
Ha van rá érdeklődő,akkor add el.
Vegyél Ktm-et.
Nekem nagyon bejött.
Na ok neked letestelt, de adott-e ki a kipufból szürkés - fehéres füstöt indításnál?
Jó fasza, csak mostanában nekem is elmelegszik a kuplung, mint a tied tavaly. Meg volt már az idén 3 első defektem is. Lehet eladom a picsába aszt én is labancot veszek
Emlékszel még rá?
De azóta olyan jó a berged,hogy le sem lehet lőni.
a piros egyébként a melegszivató, olyankor kell, ha melegen leböffen
az enyémet 1X több kilómétert húztuk, mire levágtam, h letestel a slusszgombnál
Nekem nem a berúgással van a problémám hanem azzal hogy nem indul bármit csinálok, lehet Én magyaráztam korábban rosszul valamit. Hozzáteszem nekem semmilyen piros színű bizbaszom nincs, csak fekete na mind1. Sacc/kb így indítottam korábban Én is a kecskét de valamiért most az istennek sem engedelmeskedik.
Innen mindent megtudsz:
Hát fekete fütyit még csak csak találok a karbin de pirosra nem emlékszem de egyébként mi a bánat az a fütyi ? meg mire jó? húzzam ki hagyjam úgy vagy húzzam ki toljam vissza esetleg húzzam ki és soha többet ne dugjam vissza? egyáltalán mi célt szolgál? sajna nem vágom!
...már ha a jó kert húzod és úgy se indul.
A karbin a fekete fütyit húzd ki ne a pirosat, én ezt már egyszer benéztem. Úgy 25 percet rugdostam mire rájöttem hogy nem a jó kart húztam meg, és addig nekem se indult csak néha mintha, de leállt. Próbáld ki egy másik karbival ha tudod.
Sajna nem indul a bergem kéne kis segítség!

650-esről van szó, a napokban beállítottuk a szelephézagokat 0.12 mm ahogy itt az megírták, de semmi, nem indul hiába rugdosom, a karbi elméletileg be van állítva a gyári beállításra, fehéres füst jön ki a kipufból miközben rugdosom, próbáltuk betolni már bikáztuk is de semmi, próbáltam két gyertyát is szikrát ad mind a kettő és nincs beköpve, benyát is kap. 1x - 2x csinál olyan pöfögést amire azt mondaná az ember " hogy a következőre beindul " de sajna zsákutca egész egyszerűen nulla
Jelenleg azon gondolkozom hogy veszek egy olyan gyertyát ami olyan szikrát a ami egy lovat is agyonütne ugyanis még ez fordult meg a fejembe, hogy lehet kicsi a szikra amit ad a gyertya és nem bírja berobbantani a cuccost csak előtte gondoltam megkérdem, hogy ven-e egyéb ötlet nektek.

Hát watttta fakkk lehet ezzel a bergel
Pályára elore 1.5-ot használunk, hátra pedig 1.6 - ot.
Mekkora guminyomást állítatok be Ti utcára és pályára?
Nekem 125/70 és 165/60 KR106 slick van fennt.
Kukába dobták a ferde blokkot? Hány évig is fejlesztették? Én nem értem..
Láttátok már az új FE felhozatalt?

Fe 250, 350, 450, 501

.....
Old & new Berg dízájn!

http://www.youtube.com/watch?v...
és hogyan férek hozzá?