Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orvosolva lesz, várjuk a szelepeket, aztán megy szakemberhez. Himbagörgők is jönnek, a csapágyakra meg ránézünk, kösz a tippet!
Volt már valaki az Euroringen, vagy csak én vagyok ilyen aberált hogy csontozzam a traktort?
Bocs gergőket cserélsz, nem figyeltem
Zsolti18, ha így belenyúlsz a hfejbe, akkor nézd meg hogy a tányérok zárnak-e rendesen vagy kicsit orvosolni kell a fejet. Plusz cserélj veztengely csapágyakat+ himbagörgőket. Ha már belenyúlsz legyen jó
Úgy lesz!
Hello!

Mikor én a Crf-en megcsináltattam ugyanezt a mutatványt.pár územórát finomabban hajtottam,majd fokozatosan terheltem.
Kicsit járódjanak össze a dolgok,aztán lehet adni neki az ívet!
Vezérlés felújítás után kell járatni a motort, vagy ez is egyből ready to race? :)

4 szelepet, szelepszár szimeringeket, szelep vezetőt, himbagörgőket, és vezérmű láncot kap egy 04-es FS 650.
A ruhán lévő már egész jó!
Ha esetleg meglenne a másik dobj egy képet! Az email címem az adatlapomon!
Szeva,

Cölöp mester készítette a felíratot, de amit a ruhán látsz az a 2. verzió! Volt egy első 'egyszerűbb' verzió, csak az nem olyan részletes, mint ami most van a ruhán. Most benéztem a fiókba, de így hirtelen nem találtam.
Áhoj!

Emlékeztem rá, de az 1000/betű is durva!
Jaja, Cölöp csinálta nekem is a Foxy feliratot. 1000 forint egy betű.
Azt elhiszem!
Du volt nálam egy vevő utána akartam kerülni egyet, de mivel nem tudom hol a garázsod... inkább ittam egy sört és kocsi meg motor pucolás volt!
Na végre egy kis élet a fórumon!
Mindenki csapatott délután mi?
Nekem maradt a szerelgetés és a nyálcsorgatás a garázsban
Cölöp mindenféle feliratot megcsinál.
Áhoj!

A bőrruhádra a felíratót hol lehet beszerezni és mennyiért?!
Jövő héten kiderül hétvége felé remélem.Majd leírom pontossan.
Sosem a neve hanem a heve!
A Hevessége!
A neve
Köszi, király lett, enyémet is meg fogom csinálni.

Amúgy mi baja a motornak?
Veretni?
Jövő héten blokk bontás.Megy le Palihoz és izekre szedi.
Nem a szelepeknél van a bibi....
De ha készen lesz....
Sztem le se akarok majd szálni róla!
Addig is maradnak a szépítgetős órák,rendberakós órák.
Nincs otthon borotválkozós tükör? Még mindig nagyon tetszik ez a motor, de már veretni kellene neki
Zsolti!

Itt vannak a képek csak Neked,csak itt, csak most!
Valaki megtudná nekem mondani mennyire kell az fc550nél a szelephézagot állítani! előre is köszi!
megjöttünk