Igen jól látod 2002 es a vas és még a régi gyújtás van rajta féltem,hogy ez lesz belőle,hogy nem fog róla indulni. A krumpli nyomó hát az a baj vele,hogy nekem már nem tud hány nadrágom éget ott szét valami kellet oda de lehet fekete jobb lenne. Amúgy köszi a dicsérteket.
Ugyanígy jártam én is az ötötvenessel. Ha nem kokusan gyújtásod van, akkor az indítómotor egyszerűen nem bírja betekerni, mert a régi fajtának nagyobb fordulat kell. Ha jól látom, akkor 2003-mas a vasad, azon még SEMgyújtás van, azzal valszeg soha nem fog gombról indulni.
Sziasztok tavaly vettem egy FE 650-es husaberget a tél során teljesen újjá építettem. Egy gondom van csak vele szeretném ha önindítós lenne a gép. Gyárilag is az lehetett ahogy néztem mert bizonyos alkatrészek benne voltak meg látni is lehetett a kopásokat csak az előző tulaj szét szedte az egész elektronikát és ez nem került vissza rá. Rúgással nincs gond akárhogy be tudom indítani. Csak az a fránya önindító nem akarja új önindító új aksi még az autódekot is kicseréltem tekeri tekeri de nem röffen be ha tudtok valami trükköt azt megköszönném vagy hogy mi lehet az ok amiért nem indul el. Dobok róla egy képet milyen lett a drágaság.
Ha valaki az enyémet így berúgja vazzee!
Van benne kompresszió dögivel.
Hidegen 2.,max 3. rúgásra még nekem kezdőként is sikerül,de ma melegen nem tudtam beíndítani.
Ülve meg egyenesen esélytelen a mutatvány!
Az első próbautamon lefulladtam palitól 4 utcányira és életemben először elsőre berúgtam úgy hogy erről a videóról tanultam meg!
Bár hozzá teszem hogy az én volt bergemet senki ember fia nem rúgta volna meg mezítláb!
Ferus egyik haverjánál van a motor Csornán Norbinál. Néha lent van ringen szóval aki akar az próbálkozhat. És kérem a videót persze csak akkor ha még Pali újlenyomata van belül a blokkon és más nem nyúlt bele!
spook, a beindítás: benzincsap ki, szívató ki (nem üzemmeleg motornál), a holtpontnál kézidekó behúz, (automata nekem nincs) kart 3 klattyanásnyit lenyom, (ezt a lábaddal érzed) mindent elenged és teljes testsúllyal lendületből rárúg. Ami nagyon fontos a 3 klattyanása + lendület. Tudom elég hülyén fogalmaztam meg, de remélem segít
Vazz! Most lett összerakva a blokk. 1 üzemóra van benne. Szimeringek, o-gyűrűk cserélve + ami kell alkatrész és mégis ugyanaz nálam is. Szemre vételezéssel nem állapítható meg az olajfogyás (ugyan annyi) Ha ott vizet ereszt az normális (állítólag) de ha olaj hát...?
Bergbe melyik a jobb?
Ipone Full power Katana 10w-50
Ipone Katana Offroad 10W50
Motul 300V 4T 15w50
Spook