Akkor nem a mocival lesz a gond,hanem én vagyok kevés a berugásho!
A karbi tulfolyón kicsit folyik a benzin,utánna klne állítanim a szinten vagy nem zárhat rendesen a tűszelep?
Spook! A meleg indítót normál esetben nem kell használni. Melegen pöc-röf. Vazz, lehet kevertem a szimeringet meg az o-gyűrűt. Egyébként én is így jártam, Kecsón kezdett könnyezni
Sok olaj nem volt benne, az ablak felénél lejjebb egy picivel. Előtte két nappal cseréltem benne szimeringet mert kicsit eresztette a vizet, aztán próbálgattam is így utcán egy kicsit hogy mi a helyzet, de nem jött belőle semmi. Viszont kakucson rendeltetés szerű használat mellett megérkezett az olaj. Na most ha ott van még egy szimering akkor az krvára bent lehet és csak úgy tudnám kicserélni ha leveszem a blokk oldalát (gondolom), ahhoz meg nincs sok kedvem.
Vazz! Nem volt a gépben sok olaj? Ott ha jól emlékszem 2 szimering van (olajnak, víznek). Amelyiket ereszti az a szimering oda. Én is túltöltöttem és egy kicsi megkönnyezte . Megmondták az okosok 0.8-0.9 dl olaj. Ha a tengely végét nem ragasztod le szig.szalaggal, már tönkre is tetted az új tömítésed.
Köszönöm szépen én is ezekre a dolgokra gondoltam de azért köszönöm! én egy 2005ös makulátlan állapotú fc550et találtam a srác sokat mondok ha 10x használta és most volt nagyszervízen a ktm ócsában!
Üzemoras motor, rendszeres olajcsere legszuromosas szelephezagellenorzes. Ha nem egy lepusztitott motort veszel sok bajod nem lesz vele. Ktm el hasonlo teljesitmeny, nagyon bitang gep. Kb ennyi. 2004 utanit erdemes venni a normalis Keihin karbival es rendes gyujtassal szerelteket.
jobban jársz ha a komplett hátsó sárvédőt szedet le, értem ezt a hátsó kerék elötti fekete nyúlványra is, plussz a központi teló tetejét ha kicsavarod hátra tudod hajtani annyira a telót hogy ki tudd szedni az akksit
sőt ha jobban belegondolok csak hátrafelé lehet kihúzni az akksi házát, önindítóval nem sokra mész
Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok két motor jöhet számításba a ktm sx/exc 525 valamit a husaberg fc550! a husabergről szeretnék bővebb információt megtudni!
szerintem arra egyszerűbb /kevesebb meló...