Sziasztok. elhagytam a berúgókart a bergről. FC 470 em van. ugyan olyan az összesé szerintem. nem tud valaki szeged környékén vagy bárhol? nem igazán találok sehol rá.
Üdv mindenkinek. Sajnos megkell válljak szeretett Bergemtől!
Itt a mocim cakkumpakk minden stimm rajta, erő mint a bivalyban, csak sajnos kell a pénz mert a kocsim összetört.. és most nem vagyok abban a helyzetben hogy a hobbit helyezzem előtérben. Tessék lássék itt a linkje, he érdekel valakit örömmel állok rendelkezésére. http://www.kepesmotor.hu/husab...
Nem rég értünk haza Palitól.'Első' lépések is megtörténtek ...negyedgázon..SE(Természetesen megkaptam,ha így fogok közlekedni örök élet +1 nap) Pali 'ragaszkodott' egy próbakörhöz ami ha a szomszédoknak nem is tetszett fél 11-kor nekem viszont annál inkább...Ha rám nem ébredtek fel, Palira biztos..Én szépen pianoba,Pali...kerék...ami a csövön kifér..motort már nem láttam,de hallottam,hogy még nem akar visszafordulni! 'Beteg' És ezt csupa jó indulatból mondom!
Még 1-2 apróság megoldásra vár és tolom is műszakira a gépet,utána pedig ember legyen a talpán aki letud róla szedni (Csak nehogy Bergnek híííjjááák) Több problémáról hallani sem akarok!
Képek hamarosan lesznek ha tetszik ha nem!
'Szállóigét' még nem hallotok tőlem,de amint lesz kellő mennyiségű élmény .. levésem!
Most viszont engedelmetekkel végre duzzadt 'feji' erek hiánya nélkül eltenném magam holnapra!
Én eddig Ipone Full Power Katana-t használtam, de egy osztrák ismerős aki egyben Berg kereskedő is, azt ajánlotta hogy váltsak erre Motul 300 V Factory Line 15W50
Az az igazság hogy ez volt az utolsó eladó FS650, és nem akartam úgy járni hogy amikor vennék akkor meg nincs mit!
Kb ősszel-télen nekem is összejön a ZS, remélem lesz akkor megint ilyesmi évjárat eladó.
Már tegnap akartam gratulálni,csak nem tudtam mennyire publikus az új gépezet így nem tettem! Pali mesélte,hogy nem bírtad már tovább
Fasza a gép
Íme az ígért kép(Minőség telefonos 'fos' de a lényeg látható)
Itt a mocim cakkumpakk minden stimm rajta, erő mint a bivalyban, csak sajnos kell a pénz mert a kocsim összetört.. és most nem vagyok abban a helyzetben hogy a hobbit helyezzem előtérben. Tessék lássék itt a linkje, he érdekel valakit örömmel állok rendelkezésére.
http://www.kepesmotor.hu/husab...
Mai nap véget ért a szenvedés!
Készen vagyunk
Nem rég értünk haza Palitól.'Első' lépések is megtörténtek ...negyedgázon..SE(Természetesen megkaptam,ha így fogok közlekedni örök élet +1 nap) Pali 'ragaszkodott' egy próbakörhöz ami ha a szomszédoknak nem is tetszett fél 11-kor nekem viszont annál inkább...Ha rám nem ébredtek fel, Palira biztos..Én szépen pianoba,Pali...kerék...ami a csövön kifér..motort már nem láttam,de hallottam,hogy még nem akar visszafordulni! 'Beteg' És ezt csupa jó indulatból mondom!
Még 1-2 apróság megoldásra vár és tolom is műszakira a gépet,utána pedig ember legyen a talpán aki letud róla szedni (Csak nehogy Bergnek híííjjááák) Több problémáról hallani sem akarok!
Képek hamarosan lesznek ha tetszik ha nem!
'Szállóigét' még nem hallotok tőlem,de amint lesz kellő mennyiségű élmény .. levésem!
Most viszont engedelmetekkel végre duzzadt 'feji' erek hiánya nélkül eltenném magam holnapra!
Üdv. mindenkinek
Nekem van kipufogom!