Nem vitás mint tud a berg mennyire erős! Újra meg újra ledöbbent.
Egyébként ami fantasztikus az az első fék! Hihetetlen!
Vannak kétségeim a nyárral kapcsolatba!
Remélem azért legalább a nyarat végig tudod Bergelni! Én még mindig azt mondom, hogy minden pénzt megér! Nem tudnék meglenni a Bergi nélkül. Hiába, én javíthatatlan vagyok!
Pöcc röf a gép elsőre indul fosatósan megy, nem tapasztaltam rajta semmi kirívót, de
azért vannak kétségeim főleg azért mert 160 üó-nál járok és eddig még csak vezlánc volt cserélve és félek hogy majd most behányik nekem! Hajtókar 100 üó.-nál cserés akkor a 160 az már jó nagy tűrés! Palival már egyeztettem ez ügybe!
Nem tudom mi lehetett az. Volt benne, de lehet kevés volt az a nafta. Hoztam bele. majd elsőre indult aztán du. a fű alatt vagy inkább az aszfalt alatt egy jó negyedórás adrenalinozás után is semmi nyoma a hirtelen leállásnak!
Be vallom megijedtem a jelenségtől!
Szóval így egy 20-as!
Hibátlan állapotú!
Nem ez még Palinál is messzebbről jött haza és az irány is más volt!
egy ilyet próbáltam annó palcsinál...de sztem ez nem onnan van igaz?
Tudom mit jelent, durva nagyon azért nem is írtam semmit!
Vitt mindent, mekkora a baj?
Nem vitás mint tud a berg mennyire erős! Újra meg újra ledöbbent.
Egyébként ami fantasztikus az az első fék! Hihetetlen!
Vannak kétségeim a nyárral kapcsolatba!
Vasárnapi eset
Pöcc röf a gép elsőre indul fosatósan megy, nem tapasztaltam rajta semmi kirívót, de
azért vannak kétségeim főleg azért mert 160 üó-nál járok és eddig még csak vezlánc volt cserélve és félek hogy majd most behányik nekem! Hajtókar 100 üó.-nál cserés akkor a 160 az már jó nagy tűrés! Palival már egyeztettem ez ügybe!
Gyűlnek a bergek!
Be vallom megijedtem a jelenségtől!
Most már tudunk majd egy közöset NiggerBergelni!
De ha azt látnád hogy most mind a három motorom fekete...!
Botrány!
Sötét van a garázsba!
Amúgy
Most így döntöttem!