Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Albi, a Loctite-ot a fékhez használod, hogy odaragassza az aszfalthoz a gépet? Motul-ból mijjjé nem az off-road-ot vetted?
Szervizre várva!
Szhely
Hol laksz pontosan Vas megyében?
THX!
Az ám nagyon sukár nagyon boxos "nagyon kígyó"!

Örülök neki nagyon!
ejj ecsém de szíp sukár boxos verdád van
sőt bármelyik biciklis kmóra is jó, és csak pár ezer pezó, nem 20-30 használtan...
Tökéletes...
Sziasztok!

Ktm km/h kijelzője jó bergre is?
Mikor megvettem a tulaj azt mondta,hogy fel lett újítva teljesen,majd kiment dolgozni külföldre és a moci itthon 2 éve állt.
Nem hiszem hogy jót tett neki ennyi állás.
Reménykedek benne,hogy csak a szelepszárszimeringek fáradtak el és ott jut az olaj a hengerbe.
Köszi! Vigyázok rá amennyire csak tudok!
Nagyon szép!
Én ezért vettem új mocit. Tudom, most biztos mindenki azt gondolja anyuci meg apuci kifizették és hazavittem, de nem! Hitelt vettem fel amire elég szép hitelkülönbözet jön negyed évente, de még mindig azt mondom, hogy megérte. Kib@szott sokba lesz mire véget ér a fizetgetés, de legalább tudok mindent a motorról, nekem ennyit megér.
Ez még nem a berg-hez való de olyat is csinálok! :P
Kicsit kopásállóbb lesz mint a gyári :D
Állítólag a berghez van valami tuning olajpumpa!
Tud erről valaki valamit?
Valami rajz kép stb!?
Nekem semmi bajom az önindítóval, csak azt használom. Amióta vettem bele egy Bosch akksit rendesen indul.
Ha valakinek van eladó vékony speedometer-e jelezze
Én tudtam hogy levették a palettáról, de hogy miért?
Palival beszélgettem a múlt héten és akkor mondta! lestem egy nagyot!
Felléptem a berg.com-ra és tényleg nincsen fent az fs570!
Lövésem sincs, nem hallottam semmi infót ezzel kapcsolatban.
Azt tudod, vagy olvastál arról, hogy miért nem gyártják a döntött blokkosokat?!
Az enyémben van önindító és aksi is, bár ez utóbbi nem jó, mert halott!
Lesz bele majd, bár az az igazság hogy mindig első rúgásra indul és hamis magabiztosságra tettem szert!
Valóban nem kell, én is kivettem az enyémből minden felesleget, viszont 2004től már "rendes" önindító van benne és nem újraindító.
Hihetetlen,hogy nem lehet hozzájutni 1 normális BerGhez se vételkor...
Amikor nekem ilyet csinált, akkor az olajlehúzó-gyűrű 88darabra volt benne törve
Itt a számom!
0630-428-4945
Csörgess meg visszahívlak!