Eladó 4db új szelepvezető husaberg-hez(Fe400-350 de sztem 600ban is ilyenek vannak), 11mm átmérőjű a vezető,
Valamiért az én vezetőm 12mm átmérőjű ezért sajnos nem lett jó sajnos későn derült ki a hiba..
Albijam!
Igen az én gépem van a pzs-ben. Ha elhozom majd kiugrasz hozzám ,mert még a műszakit meg kell csináltatnom aztán duálunk egyet.
Vogue!
A polirozás nem nagy ördöngőség,csak türelem kérdése.
Én már több mindent políroztam,többek közt felnit is.
A lényeg az előkészítésben rejlik.Fel kell csiszolni a felnit,karcokat,hibákat eltüntetni(sajna a mostaniban maradt pár mélyebb kőfelverődés).
Csiszolopapír és/vagy fúróba fogható csiszoló korong.
Megcsiszolod előszőr durvább kb 280-as,400-as papirral,majd rámész finomabbal 600-as,800-al.Ha kész a csiszolás jöhet a polírozás.Én speciel szintén fúróba fogható rongy polírkoronggal csinálom +polirrúd vagy paszta.
Az egész művelet kb. 2000ft +pár órácska a szabadidő a motorozás rovására!
Holnap dobok fel képeket a kész felnikről ha kiváncsiak vagytok rá!
Mi nem igazán szeretjük a Kecsói pályát, inkább mennénk Kakucsra, na meg persze Visóra. A két nap pedig szinte lehetetlen mind a ketten dolgozunk szombaton.
Az ötlet amúgy tetszik, már én is gondolkodtam egy Berg találkozón.
Kíváncsi vagyok mit bír ez az aksi mert pöcc röf indít és itt nálunk az összes föld át mozgató KTM ezzel az aksival megy és mindbe bírja a kiképzést!
Egyébként ha meg be fosik lehet hagyom a gecibe mert rúgva is mindig tökéletes volt!
mi azt hiszem 18 pezóért vettünk bosh akksit Anitába
elötte valami unibatt volt, annak gyenge volt az indítóárama meg 2 hét után elrepedt valami belső forrasztás azt gari csere... pedig az is 11 volt... a bosh az bika, megéri szerintem
ez a polírozás hogy működik? kurva jó
Milyen áron jutottál az akksihoz és a fékbetéthez?
Én is az Ap-t nézegetem.
Sajnos épp szervizben van a vas,addig felpolírozom a felniket és a kipuffogót csinosra!
Meg volt a szerviz! Aksi meglepően jól szerepel és kibaszott furcsa hogy így kell indítani! De tényleg!
Az elsö telót betekertük.... na azt meg nem tudom szavakba önteni hogy milyen fasza lett a futómű!
Tisztelt Berg "klán"! Nem volna kedvetek 06.09-én márkatalálkozóhoz Kecskeméten a Birizdo-Kart pályán? Két napos rendezvény lesz, lehet sütni-főzni, sátrazni (fürdési lehetőség), de meg lehet szállni a hotelben is.
Az első bergemen szöktek a csavarok rendesen ezért a loctite 243 lett a jó megoldás! Jó cucc! Most már egyből megkapja aztán nem idegeskedek hogy hol hagytam el öket!
Valamiért az én vezetőm 12mm átmérőjű ezért sajnos nem lett jó sajnos későn derült ki a hiba..
06 30 834 27 64
Még nem,de kaptam tanácsot és lehet hogy csak a főtengely szimering lesz a baj.
Igen az én gépem van a pzs-ben. Ha elhozom majd kiugrasz hozzám ,mert még a műszakit meg kell csináltatnom aztán duálunk egyet.
Vogue!
A polirozás nem nagy ördöngőség,csak türelem kérdése.
Én már több mindent políroztam,többek közt felnit is.
A lényeg az előkészítésben rejlik.Fel kell csiszolni a felnit,karcokat,hibákat eltüntetni(sajna a mostaniban maradt pár mélyebb kőfelverődés).
Csiszolopapír és/vagy fúróba fogható csiszoló korong.
Megcsiszolod előszőr durvább kb 280-as,400-as papirral,majd rámész finomabbal 600-as,800-al.Ha kész a csiszolás jöhet a polírozás.Én speciel szintén fúróba fogható rongy polírkoronggal csinálom +polirrúd vagy paszta.
Az egész művelet kb. 2000ft +pár órácska a szabadidő a motorozás rovására!
Holnap dobok fel képeket a kész felnikről ha kiváncsiak vagytok rá!
Mi nem igazán szeretjük a Kecsói pályát, inkább mennénk Kakucsra, na meg persze Visóra. A két nap pedig szinte lehetetlen mind a ketten dolgozunk szombaton.
Az ötlet amúgy tetszik, már én is gondolkodtam egy Berg találkozón.
http://www.youtube.com/watch?v...
Egyébként ha meg be fosik lehet hagyom a gecibe mert rúgva is mindig tökéletes volt!
elötte valami unibatt volt, annak gyenge volt az indítóárama meg 2 hét után elrepedt valami belső forrasztás azt gari csere... pedig az is 11 volt... a bosh az bika, megéri szerintem
ez a polírozás hogy működik? kurva jó
Én is az Ap-t nézegetem.
Sajnos épp szervizben van a vas,addig felpolírozom a felniket és a kipuffogót csinosra!
Az elsö telót betekertük.... na azt meg nem tudom szavakba önteni hogy milyen fasza lett a futómű!
Lánckeréknél mondjuk nem jó!
örülök ha havonta 1x fizu után el tudok menni gurulni 1 rövidet na de akkor aztán