Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bergesek, valaki megtenné hogy leveszi a légszűrőjét és lefényképezi hogy mi van alatta. Attól tartok hogy nekem hiányzik onnan valami. ( lehet hiányzik egy kerekem )
Husaberg szar, állandóan szerelni kell. Ellenben Ktm, kúrva jó, a szomszéd csávónak is ilyen van stb. Ez a magyar sztereotípia. Külföldön nézd meg a Berg árakat!
Hihetetlen, pedig az LC4 közel sem az a kategória, mint az FS 650.
Redy to race!csak szarabb lesz jobb sose uhogy adjál neki
3 betut kell megfizetni es a mogotte levo reklamot. Sajna
Ha azt nézzük, mire való egy supermoto, és hogy melyik milyen szinten tesz ennek eleget, akkor nem értem miért a Husaberg az olcsóbb.
Erről csak egy közhely jut eszembe: Mindennek annyi az ára amennyiért elkel.
Előszó:
--Csak neked,
mert nem kívánok a dologgal többet foglalkozni meg senkivel se vitatkozni! Bárki is ír a kommentemre!
ÉN BOLDOG VAGYOK HOGY EGY FIATAL JÓ ÁLLAPOTÚ HUSABERG VAN A GARÁZSOMBA ÉS AZZAL MOTOROZHATOK!--

Válasz Zsoltinak:
Ne is kezd el!
A sok 2000-2003-as gépért annyit kérnek hogy mire föl meg egyébként is....! A színe java drágább mint az én bergem!
Nekem volt olyan motorom és imádtam meg kurva jó volt de azért ez túlzás!
Egy héten 4-5 alkalommal megnézem a piacon lévő összes supermoto-t eddig mert akartam venni most meg mert jó hobby!
Mindet ismerem amit hirdetnek vagy -tek! Azokat a ktm-eket amiket bő 1-2 éve árul az ember 750-ért meg 800-ért nem is értem mit hisznek vagy mit akarnak?!
Én ezen már szét vitatkoztam meg itt a fórumokon is, meg élőben is!
UFF

Peace!
Mivel indokolják egy azonos évjáratú FS650 és 640 LC4 közti 300-500 ezer Ft-os árkülönbséget? Szerintem pont fordítva kéne hogy legyen...
FC550 szelephézagot mennyire kell állítani?
Oks, holnap hívlak.
SM-első-hátsó sárvédőm,tank idom-om van.tel:06202417050- 17-h-után érd.
Max Szombaton délután tudnánk..
Köszönöm és a meghívást is,de Vasárnap Rafting lesz
Maybe next time..
Grat!

Vasárnap ismét megy a csapat Visóra! Ha gondolod nézz le hozzánk!
Nah akkor a hétvégén csapathatunk is egyet majd! :P :D
Sziasztok!

Eme 'nemes' naptól Berg ismét forgalomba van helyezve..műszaki,forgalmi,rendszám ON!
Tyarekek! Még mindig keresek idomot '05 fs650 bergre, utángyártott, csúszássérült, ütött, kopott, bármilyen, fényezés nem számít. Bármilyen jó amit fel tudok rá rakni, pályára kell se lámpa se semmi nem lesz rajta.

akkor nekem még van idő olyan 20 körül járhatok
bocs béna vagyok

nos hát csak azt akartam kérdezni hogy mennyi üzemóra után tanácsos megnézetni a blokkot ?

de már írták hogy 100 körül
Sztem mennyit akart írni...
Én nem tudom mi van előírva, de olyan 100 uzemoranal nem árt ha valaki ranez. Egy szimering vagy egy csapagy nagy bajt tud okozni ha elszabadul.
wszabi, nekem nem esett le, hogy mit akartál mondani-kérdezni
menni üzemóra után kell vagy érdemes, tanácsos felújítani a blokkot mert nem vágom ?
Nekem nem lenne szívem kihajtani a Bregi lelkét.