Bergesek, valaki megtenné hogy leveszi a légszűrőjét és lefényképezi hogy mi van alatta. Attól tartok hogy nekem hiányzik onnan valami. ( lehet hiányzik egy kerekem )
Husaberg szar, állandóan szerelni kell. Ellenben Ktm, kúrva jó, a szomszéd csávónak is ilyen van stb. Ez a magyar sztereotípia. Külföldön nézd meg a Berg árakat!
Előszó:
--Csak neked,
mert nem kívánok a dologgal többet foglalkozni meg senkivel se vitatkozni! Bárki is ír a kommentemre!
ÉN BOLDOG VAGYOK HOGY EGY FIATAL JÓ ÁLLAPOTÚ HUSABERG VAN A GARÁZSOMBA ÉS AZZAL MOTOROZHATOK!--
Válasz Zsoltinak:
Ne is kezd el!
A sok 2000-2003-as gépért annyit kérnek hogy mire föl meg egyébként is....! A színe java drágább mint az én bergem!
Nekem volt olyan motorom és imádtam meg kurva jó volt de azért ez túlzás!
Egy héten 4-5 alkalommal megnézem a piacon lévő összes supermoto-t eddig mert akartam venni most meg mert jó hobby!
Mindet ismerem amit hirdetnek vagy -tek! Azokat a ktm-eket amiket bő 1-2 éve árul az ember 750-ért meg 800-ért nem is értem mit hisznek vagy mit akarnak?!
Én ezen már szét vitatkoztam meg itt a fórumokon is, meg élőben is!
UFF
Tyarekek! Még mindig keresek idomot '05 fs650 bergre, utángyártott, csúszássérült, ütött, kopott, bármilyen, fényezés nem számít. Bármilyen jó amit fel tudok rá rakni, pályára kell se lámpa se semmi nem lesz rajta.
--Csak neked,
mert nem kívánok a dologgal többet foglalkozni meg senkivel se vitatkozni! Bárki is ír a kommentemre!
ÉN BOLDOG VAGYOK HOGY EGY FIATAL JÓ ÁLLAPOTÚ HUSABERG VAN A GARÁZSOMBA ÉS AZZAL MOTOROZHATOK!--
Válasz Zsoltinak:
Ne is kezd el!
A sok 2000-2003-as gépért annyit kérnek hogy mire föl meg egyébként is....! A színe java drágább mint az én bergem!
Nekem volt olyan motorom és imádtam meg kurva jó volt de azért ez túlzás!
Egy héten 4-5 alkalommal megnézem a piacon lévő összes supermoto-t eddig mert akartam venni most meg mert jó hobby!
Mindet ismerem amit hirdetnek vagy -tek! Azokat a ktm-eket amiket bő 1-2 éve árul az ember 750-ért meg 800-ért nem is értem mit hisznek vagy mit akarnak?!
Én ezen már szét vitatkoztam meg itt a fórumokon is, meg élőben is!
UFF
Peace!
Maybe next time..
Vasárnap ismét megy a csapat Visóra! Ha gondolod nézz le hozzánk!
Eme 'nemes' naptól Berg ismét forgalomba van helyezve..műszaki,forgalmi,rendszám ON!
akkor nekem még van idő olyan 20 körül járhatok
nos hát csak azt akartam kérdezni hogy mennyi üzemóra után tanácsos megnézetni a blokkot ?
de már írták hogy 100 körül